Ahoj, shanim vicekanalovy overdrive/distorsion. Cenove tak asi do 4000 Kc. Bazar temer samozrejmosti.
Chtel bych, aby na nem slo nakroutit od lehkeho blues tonu az po v ramci moznosti hutny metalovy zvuk.
Zatim mam favority:
VH Relief Andy´s Drive 9
Hughes Kettner Tubeman
Blackstar HT-Dual
Jestli s nimi nekdo mate zkusenost, napiste, pripadne doplnte nejake dalsi moznosti.
Diky.
vicekanalovy overdrive pred tranzistor
Pravidla fóra
Re: vicekanalovy overdrive pred tranzistor
S HT-Dual mám před tranzistorem jen ty nejlepší zkušenosti. Udělalo to moc pěkný zvuk nejen na silnějších tranďácích, ale i na tom nejlacinějším basovém minikombu ze setu.
Mimo jiné jsem na něj hrál také před kopií Plexiny a i s tou si skvěle rozuměl.
Mimo jiné jsem na něj hrál také před kopií Plexiny a i s tou si skvěle rozuměl.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
jj dik za reakci, dival jsem se i na recenze a byva hodnoceny dobre, ovsem prave ted ho asi do 4000 nesezenu, jedine cekat jestli se objevi na bazaru. Spise mi jde o VH Relief a H&K.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Moje dojmy o HT-Dual můžeš najít v této recenzi.
Docela by mě ale lákal ten HK Tubeman, podle ukázek má hezký rockový zvuk, recenze jsou taky slušné. Bohužel ale nemám osobní zkušenost.
Docela by mě ale lákal ten HK Tubeman, podle ukázek má hezký rockový zvuk, recenze jsou taky slušné. Bohužel ale nemám osobní zkušenost.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Recenzi na Blackstar jsem cetl, ale jak jsem psal, ted na bazaru zadny neni a penez moc taky ne
S tim VH Reliefem nemate nekdo zkusenosti? Vzhledem k tomu ze to je mala ceska firma, tak moc recenzi ani videi neni.
http://instrumento.cz/clanky-clanek-190 ... ve-99.html
VH Relief na bazaru sezenes spis okolo 5, jinak je to spickova kvalita, ovsem nemusi to sednout uplne kazdemu (to plati u krabicek obecne).
Vzhledem k zadani od Vlacha po Bacha pred trandak zni moje rada koupit ten nejlevnejsi (napr. na bazaru je ted Lamped za 1500,- coz je hodne prijemna cena), protoze stejne je to jenom prestupni stanice a za chvili budes resit neco jineho (lampovou hlavu nebo kombo).
VH Relief na bazaru sezenes spis okolo 5, jinak je to spickova kvalita, ovsem nemusi to sednout uplne kazdemu (to plati u krabicek obecne).
Vzhledem k zadani od Vlacha po Bacha pred trandak zni moje rada koupit ten nejlevnejsi (napr. na bazaru je ted Lamped za 1500,- coz je hodne prijemna cena), protoze stejne je to jenom prestupni stanice a za chvili budes resit neco jineho (lampovou hlavu nebo kombo).
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
≋Dreams Are Messages From The Deep≋