vicekanalovy overdrive pred tranzistor

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
Vasek17

vicekanalovy overdrive pred tranzistor

Příspěvek od Vasek17 »

Ahoj, shanim vicekanalovy overdrive/distorsion. Cenove tak asi do 4000 Kc. Bazar temer samozrejmosti.
Chtel bych, aby na nem slo nakroutit od lehkeho blues tonu az po v ramci moznosti hutny metalovy zvuk.

Zatim mam favority:
VH Relief Andy´s Drive 9
Hughes Kettner Tubeman
Blackstar HT-Dual

Jestli s nimi nekdo mate zkusenost, napiste, pripadne doplnte nejake dalsi moznosti.
Diky.
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Re: vicekanalovy overdrive pred tranzistor

Příspěvek od Bummer »

S HT-Dual mám před tranzistorem jen ty nejlepší zkušenosti. Udělalo to moc pěkný zvuk nejen na silnějších tranďácích, ale i na tom nejlacinějším basovém minikombu ze setu.

Mimo jiné jsem na něj hrál také před kopií Plexiny a i s tou si skvěle rozuměl.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
Vasek17

Příspěvek od Vasek17 »

jj dik za reakci, dival jsem se i na recenze a byva hodnoceny dobre, ovsem prave ted ho asi do 4000 nesezenu, jedine cekat jestli se objevi na bazaru. Spise mi jde o VH Relief a H&K.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Moje dojmy o HT-Dual můžeš najít v této recenzi.

Docela by mě ale lákal ten HK Tubeman, podle ukázek má hezký rockový zvuk, recenze jsou taky slušné. Bohužel ale nemám osobní zkušenost.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Vasek17

Příspěvek od Vasek17 »

Recenzi na Blackstar jsem cetl, ale jak jsem psal, ted na bazaru zadny neni a penez moc taky ne :) S tim VH Reliefem nemate nekdo zkusenosti? Vzhledem k tomu ze to je mala ceska firma, tak moc recenzi ani videi neni.
hyenik
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hyenik »

http://instrumento.cz/clanky-clanek-190 ... ve-99.html

VH Relief na bazaru sezenes spis okolo 5, jinak je to spickova kvalita, ovsem nemusi to sednout uplne kazdemu (to plati u krabicek obecne).
Vzhledem k zadani od Vlacha po Bacha pred trandak zni moje rada koupit ten nejlevnejsi (napr. na bazaru je ted Lamped za 1500,- coz je hodne prijemna cena), protoze stejne je to jenom prestupni stanice a za chvili budes resit neco jineho (lampovou hlavu nebo kombo).
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“