cort z42+nové snímače

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Paris
Rádce

Re: cort z42+nové snímače

Příspěvek od Paris »

a tahle http://www.cortguitars.cz/?view=produkt ... anguage=cs
nebo tahle http://www.cortguitars.cz/?view=produkt ... anguage=cs
by to byt nemohla? (kdyz tedy neduverujes snimacum v z42)
pepeh

Příspěvek od pepeh »

Mám kombo Roland Cube 40 a tu kytaru sem ještě neměl v ruce..ale prostě si nemyslím že by ty snímače hráli nějak dobře,třeba na koncertování atd..
Kamahl

Příspěvek od Kamahl »

pepeh píše:No mám zatím jen tu stagg a ten si chci koupit Cort z42 s tím že do ní koupím lepší snímače,protože ty cort snímače nebudou moc dobré
Jasný. Jak na sobě nemaj' nápis Sejmoor Dänken nebo se to o nich nepíše na fóru nebo vůbec na tom internétu, tak jsou to automaticky magnetky z ledničky obmotaný kancelářskou sponkou. Nejhorší mi rozhodně nepřišly! Do výměny jsem šel jenom proto, že jsem tehdy nevěděl co s prachama. :arrow:
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

hele ... ja bych rek, ze bude nejlepsi, kdyz to udelas podle sveho presvedceni ... protoze tady se asi nejake nazorove podpory nedockas, kdyz to vypada, ze ti jde hlavne o barvy a znacky.

a snimace si pak muzes menit libovolne do doby, nez budes uplne spokojenej ... s tim taky nikdo nepomuze v absolutnim slova smyslu, protoze nazory (zvlastne na to, jaky zvuk je nejlepsi) ma taky kazdej jiny...
pepeh

Příspěvek od pepeh »

Ok tak já si tu Cortku z42 vyzkouším a koupím,když říkáte že ty snímače jsou dobré tak si je nechám-sám uslyším..snímáče sháním tak dopředu,protože si tu kytaru hned pujdu nechat seřídit(dohmat,..) ke kyrrářovi,tak sem to chtěl všechno najednou,že by mi je i rovnou vyměnil..asi sem ty snímáče hned odsoudil,aniž bych o nich něco věděl..ale jestli sou dobré,tak tím líp pro mě :wink:
pepeh

Příspěvek od pepeh »

Jasný,jde mi hlavně o to,jestli koupí té kytary nedělám nějakou zásadní chybu,ale většína odpovědí byla spíš kladná,tak jdu do ní :wink: díky všem za rady 8)
Kamahl

Příspěvek od Kamahl »

Zapni uši, vyzkoušej, udělej si názor. Jak říká Paris: Když se ti nebudou líbit, vyměnit je fakt to nejmenší, co pro změnu zvuku můžeš udělat. :wink:

Co se týče kytary; podle mě za ty prachy stojí. Sám ji vlastnoručně ničím už pár let a jsem naprosto spokojenej. Opět - vyzkoušej všechno, co ti přijde pod ruku a hlavně se neřiď reklamními texty na netu.
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

pepeh píše:jde mi hlavně o to,jestli koupí té kytary nedělám nějakou zásadní chybu
to nikdo nevi. prisel si jen s tim, ze ti ti ta kytara libi ... a vlastne ne tak uplne s tim, co od ni ocekavas. (nevim, jestli je treba zminka o metallice relevantni...)

dal bych se uz jen opakoval ... viz treba:
ono to moc LP neni. trochu tvarem (ale tehletech singlecut tvaru je cela rada) a mozna par dalsima drobnostma je to k LP bliz, nez jine kytary. ale treba krk je sroubovany a javorovy, tonovka je jen jedna, atd....
a treba jeste:
z mistniho trziste by sla urcite vybrat tahle: trziste/p-washburn-wi66pro-fts-t26003.html (snimace SD, Buzz Feiten, VCC. jen jako priklad.)
---

edit: tahle by se ti nelibila?
http://www.michaelkellyguitars.com/patriot_custom.html
Naposledy upravil(a) Paris dne 15.08.2011 22:36, celkem upraveno 1 x.
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

pepeh píše:nechat seřídit
Těch třináct šroubů, ze kterých nejspíš bude potřeba hýbat jen s osmi a u kterých je jasně vidět, co dělají? Vyhozené peníze. Seřízení téhle kytary je záležitost pár minut.

Jak píše Kamahl, za ty prachy Z42 rozhodně stojí. Ač jsem spíš na straty a je mi trochu malá, je mi docela sympatická, a klidně bych si ji dokázal představit ve svém stojanu.
pepeh

Příspěvek od pepeh »

Tak nakonec ( jestli to někoho zajímá :D ) sem si koupil bazarovou Cortku m600 za 4000kč a jsem nadmíru spokojen ;))
DL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DL »

HZ nebo Duncan Designed?
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
pepeh

Příspěvek od pepeh »

EMG-HZ rozepinatelne..
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“