konkrétně se jedná o toto sólo http://www.youtube.com/watch?v=fX5USg8_1gA 2:55. Hledal sem to a nenašel,
předem děkuji

Ten by mu řekl totéž co Fořt, akorát o dost drsnějc...John M. William píše:Škoda, že tu není Atkins..![]()
A proč ne??? Třeba si jen občas doma brnkne pro radost a není potřeba, aby uměl vše dokonale odposlouchat... Když to bude umět, tím lépe, ale pro určité úrovně to podle mne není nutné... Možná jsi to tak nemyslel, ale mně prostě názory typu "Když si neumíš odposlouchat ani jednoduché věci, tak raději nehraj vůbec" vadí...John M. William píše:Ale jestli se chceš do konce života odkázat na taby, tak prosim.
Je to ale určitě plus. Ne, takhle jsem to vůbec nemyslel. Myslel jsem to tak, že začne chápat vztahy mezi tóny a nebude se pro pár tónů ohánět pro tabech.rocky77 píše:A proč ne??? Třeba si jen občas doma brnkne pro radost a není potřeba, aby uměl vše dokonale odposlouchat... Když to bude umět, tím lépe, ale pro určité úrovně to podle mne není nutné... Možná jsi to tak nemyslel, ale mně prostě názory typu "Když si neumíš odposlouchat ani jednoduché věci, tak raději nehraj vůbec" vadí...