šumění
Pravidla fóra
-
DevilRocker
šumění
mam novou kytaru epiphone sg a kombo roland cube 40 a při zapojení to šumí a praska i na čistem a zkreslenem kanalu ale když přitlačím strunu nebo i kabl tak to přestane. kde je chyba?
- citizen.one
Re: šumění
nikde...to je normalni...zemeni...tim ze se toho dotknes, tak si to uzemnis na sebe...
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
Jasně, tím to vyřešíšRohlajs píše:Budeš se dotýkat rukou např. kobylky
Mě pomohlo až předrátování věškeré elektroniky a zkrácení kabelů od p. Macha, od té doby mám svatý pokoj.
zkus to hodit do jine zasuvky ...
Bude to elektroinstalací už sem měl v ruce kytaru která to dělala šíleně. Chce to přezemnit
Předem mne prosím omluvte za můj pravopis 
-
DevilRocker
tak sem nechal předelat elektroinstalaci a nic se nezměnilo....reklamoval kombo taky se nic nezmělilo
co s tím je?
- ...EDGE...
Esus, vzdyt ti tu rikaji ze je to zemenim. Zemenim kytary.
Taky teď s tím mám problém. Koupil jsem si novou kytaru Strata Squier standard. Měl jsem půjčenej celej set Stagg, takže jsem to zkoušel zapojit do toho sh*t komba Stagg a je slyšet velký šum. Trochu se zmírní, když kytaru uzemním rukou, ale i tak je pořád celkem dost hlučný.
U předešlé kytary (taky nejlevnější Stagg) to kupodivu nedělalo.
Zkusím zanést kytaru ke kytaráři, aby se mrknul na elektroniku, jelikož té absolutně nerozumim
U předešlé kytary (taky nejlevnější Stagg) to kupodivu nedělalo.
Zkusím zanést kytaru ke kytaráři, aby se mrknul na elektroniku, jelikož té absolutně nerozumim
-
arcilucifer
Měl jsem problém se šumem, když jsme bydleli v Praze v bytě, kde byla elektroistalace s padesátých let, to bylo neštěstí. šum a příjem všeho.
Teď v novostavbě, mimo vesnici nemám s šumem problém, dokonce ani Zvex FF mi nechytá žádné stanice.
krutý problém s uzemnění mi dělal i oldmade prodlužovák
Teď v novostavbě, mimo vesnici nemám s šumem problém, dokonce ani Zvex FF mi nechytá žádné stanice.
krutý problém s uzemnění mi dělal i oldmade prodlužovák
Mám ten istý problém. Ak na gitaru nehrám a nedržím hmatník, tak proste počuť s komba šum. Niektorý mi vraveli že to je káblom. Áno je pravda že ho mám trochu ohnutý. Može to byť tým?
Carpe Diem