Dík, ten host jsem neznal, vypadá zajímavě, přes MIDI mi funguje (zkoušel jsem staré MIDI klávesy + softvarový VST syntetizér + Guitar Rig 4),
s kytarou se sice tváří, že má na vstupu signál, v racku ale do Guitar Rigu ten signál nějak nemůžu namapovat a vidím u něj jen nastavení pro MIDI - nevíš prosím co dělám špatně ?
To jsem blázen, schválně jsem vzal VST Host 1.48, do něj Guitar Rig + eTAP2, radoval se, že si to po uloženín do té "Performance" na rozdíl od Revalveru pamatuje i nastavení eTAP2, ale po novém spuštění už byla pro změnu pryč celá ta "Performance" - opravdu celkově "přehledné a přívětivé ovládání" a ještě to nakonec celé zmizí ;-( ...
Zatím to tedy asi nejlépe funguje v tom Reaperu (Guitar Rig + VST eTAP2), i když bych raději něco jednoduššího a aby si to i pamatovalo ty parametry eTAP2 ...
Revalver asi zrovna pro mou kytaru není (španělka se snímačem), protože zřejmě nemá "Globální nastavení Noise Gate" (Jako třeba ten Guitar Rig), takže na všech hotových presetech děsný brum a ještě nezkreslené nejsou skoro slyšet a zkreslené až moc, takže bych asi musel vše co chci používat doplňovat o "Noise Gate" (co jsem tam našel je pro jednotlivá pásma a to mi navíc moc nevyhovuje) a měnit jednotlivě úrovně hlasitosti a i když šel třeba docela hezký blues zvuk přes Cabinety, tak ovládání Guitar Rigu mi zatím vyhovuje víc

...