Fender hot rod deville 212 vs. 410
Pravidla fóra
Fender hot rod deville 212 vs. 410
ahoj objednal jsem si komb hot rod 410 a chci se zeptat jestli bude jin nez verze se 2 repro .... vetsi akusticky tlak
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: Fender hot rod deville 212 vs. 410
410 bude mít trochu jiný charakter zvuku než 212 už kvůli těm odlišným reproduktorům. Z hlediska akustického tlaku bych v tom nějaká zásadní rozdíl neviděl.
Jinak jestli už je objednáno, tak trochu pozdě bycha honiti...
Jinak jestli už je objednáno, tak trochu pozdě bycha honiti...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Jde o to ze jedna o jeden z posledních kusů fender aparatu ktere v ČR jsou, takže jsem souhlasil s ttím že si místo 212 vezmu 410 .... fender totiz prestal do Čr dovážet( resp. sklad na slovensku kde se odeslali do čr ) .... a co jsem se bavil s lidma z hudebnin tak tvrdí že je možné že ještě hooodně dlouho posilat NEBUDOU !! Prej to může být otazka týdnů až měsíců 
- TakJakyhoMeZnas
obecne co se tyce repraku - cim mensi reprak, tim kmitá rychleji a je "přesnější"
zase ale neobsahuje tolik basů (což u toho fendera bych ani nehledal)
za mně - já bych to bral, protože se mi ten zvuk (třeba devillu) líbil víc.
Nicméně to bude tahačka na záda.
zase ale neobsahuje tolik basů (což u toho fendera bych ani nehledal)
za mně - já bych to bral, protože se mi ten zvuk (třeba devillu) líbil víc.
Nicméně to bude tahačka na záda.
"You feel alright then you hear a music ring"
Optej se v hudebních nástrojích Bayger to s tím Fender není tak úplně pravda a nějaké ty komba asi mají. Jesli si pamatuju dobře jde o změnu dodavatele pro ČR nebude Marris SK ale Německo myslím Thomann. Při spůsobu jednání Marris to horší být nebudeFaja píše:Jde o to ze jedna o jeden z posledních kusů fender aparatu ktere v ČR jsou, takže jsem souhlasil s ttím že si místo 212 vezmu 410 .... fender totiz prestal do Čr dovážet( resp. sklad na slovensku kde se odeslali do čr ) .... a co jsem se bavil s lidma z hudebnin tak tvrdí že je možné že ještě hooodně dlouho posilat NEBUDOU !! Prej to může být otazka týdnů až měsíců
Jestli ještě sháníš to combo, právě prodávám Hot rod devil 212. Když budeš mít zájem ozvi se mi na mail moonkyt@seznam.cz