Na co hrajete?

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Enty™

Příspěvek od Enty™ »

hraju na kytaru a na počítač...

Kytara Fokus Stratocaster (na Vánoce bude Ibanez RG 370DX)
kábl - nějakej home made
aparát - Laney LX35D
trsátka - Jim Dunlop USA 1,07
struny - Fender 150LR (nejlepší jaký sem kdy měl)
efekt - Digitech RP5 (jen tak na hraní pro sebe...)

kua já jsem tak chudej když se dívám na vás... :x
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

Greeg píše:maples - můžu se zeptat za kolik si tu prs pořídil ?
ačkoliv si všichni budete říkat, co jsem to za hroznýho snoba a magora, schopnýho utratit za nástroj takový prachy :? ale byla to naprosto nepředvídatelná nabídka...napadne se mě podívat, jestli náhodou někdo v čr neprodává PRS...no kouknu na bazar a vidím 2 nabídky:D jedna s ptákama a 10 deskou, což je jen věc designu za 73 000...hmm dobrý. kouknu níž a tam ta oranžová, nyní již moje - za 45...no neodolal jsem:)
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
freelancer02

Příspěvek od freelancer02 »

Kytara LP - Standard TBL (Fokus)
Kombo Crate - GTX 65
Struny Fender 0.10
Trsátko Dunlop 0.73
Kabel Značku nevím, 6m

Rád bych povýšil na IBANEZ RG 350EX: černá
a ještě bych rád připojil BOSS TURBO Distortion DS 2.
To je vše.
Epiphone LP Custom, Marshall DSL40 + nějaké blbosti kolem
nozaki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nozaki »

Vše je na psano v podpisu :) Akorat misto toho blueboxu mam Marshall EH-1 Echohead.A malem bych zapomnel na Fender ladičku PT-100,my dva kabely a trsatka.Vyhradne zluty a od dunlopu :D
http://bandzone.cz/argonaut
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

Maples píše:
Greeg píše:maples - můžu se zeptat za kolik si tu prs pořídil ?
ačkoliv si všichni budete říkat, co jsem to za hroznýho snoba a magora, schopnýho utratit za nástroj takový prachy :? ale byla to naprosto nepředvídatelná nabídka...napadne se mě podívat, jestli náhodou někdo v čr neprodává PRS...no kouknu na bazar a vidím 2 nabídky:D jedna s ptákama a 10 deskou, což je jen věc designu za 73 000...hmm dobrý. kouknu níž a tam ta oranžová, nyní již moje - za 45...no neodolal jsem:)
muzes hodit link na svou kapelu..? ses profi hrac nebo je to proste jen posedlost.._?
Pidin

Příspěvek od Pidin »

switch píše:
Pajus píše:Hej Andy? jaka je Ta GAX30 ???
chtel sem si jí koupit, ale odradilo me od ni to ze ma lepenej krk... totiz ty levny Ibanez byvaj vetsinou smejdy, co sem slysel, tak by me zajimalo esli stoji zato ?? chtel bych si totiz ji koupit, nebo mozna GAX75 esli budou rachy :-P
gax 75 se nevyplati. gax 70 je to samy, nema sice ten d-tuner (podle me naprosto zbytecnej), ale je asi o 1500 levnejsi. ja sem tu gax 70 mel a byla to za ty penize vazne super kytara. musel sem sice nechat zabrousit prazce, ale jinak byla naprosto v pohode. :wink:
proč zabrousit pražce?tedka ji mam a žadnej duvod k tomu nevidim :?:
Popin

Příspěvek od Popin »

Cort M200 a náký kombo zbazaru na kterym neni nic napsaný
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Taky teda napíšu.
Basa Ibanez BTB, nějakej originál, ale bohužel nevím přesně typ
Na doma kombo Fender Rumble 15 (prodám)
Efektik Boss ODB3, časem ještě něco
Kábl Planet Waves
Ve zkušebně homed made box a zesilovač Tesla Studiosolo 132, ale šetřím na novej apec, zřejmě Harkte 3500 + Ampeg SVT 410 HLF
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Stanley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

Takže:

Baska: Jackson C20 (už mám rozjednáno ESP)
Domácí kombo: Peavey Blazer 158
Kombo: Laney H160B (bude časem Mark Bass Little Mark II)
Kytarové kombo: Marshall Valvestate 80 W
Pak ještě půjčená kejtra Jackson Rhoads Pro Series RR3
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
Boonie

Příspěvek od Boonie »

Podpis....
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

Boonie píše:Podpis....
boonie jakej je ten ultra metal????
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

zkuste to přes SZ
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Boonie

Příspěvek od Boonie »

pigdestroyer píše:
Boonie píše:Podpis....
boonie jakej je ten ultra metal????
no.... vsichni tu na něj nadávaj, ale mě přijde v pohodě (za tu cenu) prostě musis zkusit

sry za OT
Folťas

Příspěvek od Folťas »

takže kytary: Fender american deluxe HSS fat stratocaster ...nová :wink:
Yamaha pacifica snímaše z fender standart tele.(měněné)
efekty: seymour duncan twin tube lampáč
zoom akýsi gfx...
microphone: shure sm58 vocal mic
a kombo nemám hraju zatím do linky a místo komba mám ten lampový předzezák :wink:
RUSH RULES!!!
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

Folťas píše:takže kytary: Fender american deluxe HSS fat stratocaster ...nová :wink:
Yamaha pacifica snímaše z fender standart tele.(měněné)
efekty: seymour duncan twin tube lampáč
zoom akýsi gfx...
microphone: shure sm58 vocal mic
a kombo nemám hraju zatím do linky a místo komba mám ten lampový předzezák :wink:
Ty jo chlape s takovouhle výbavou a nemít pořádnýho lampáče, to mi přijde jako hodně velká škoda;) myslím, že to bys teprv všechny ty Tvoje hračky dokázal pořádně ocenit :idea:
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
Folťas

Příspěvek od Folťas »

takovýhle hračky hrajou skvěle do všeho :wink:
ale všechno bude na kombo teprv šetřím ...nejprv nástroj pak aparát
RUSH RULES!!!
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

bral bych to opačně, podívej: když máš levnější kytaru a dobrej celolampovej aparát, tak ti to bude hrát skvěle, díky kombu, pak si časem našetříš na pořádnou kytaru a do tý doby jsi v suchu. kdežto když si hned koupíš kytaru třeba za 50 a hraješ na nějákýho bychrchlanýho trandáka, nebo přes preamp někam do PC nebo tak, nikdy nedokážeš zvukově ten nástroj ocenit, nebude poznat rozdíl mezi kopíí a originálem...to umí rozlišit jen dynamickej lampovej aparát.)
nozaki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nozaki »

Maples píše:bral bych to opačně, podívej: když máš levnější kytaru a dobrej celolampovej aparát, tak ti to bude hrát skvěle, díky kombu, pak si časem našetříš na pořádnou kytaru a do tý doby jsi v suchu. kdežto když si hned koupíš kytaru třeba za 50 a hraješ na nějákýho bychrchlanýho trandáka, nebo přes preamp někam do PC nebo tak, nikdy nedokážeš zvukově ten nástroj ocenit, nebude poznat rozdíl mezi kopíí a originálem...to umí rozlišit jen dynamickej lampovej aparát.)
Presne tak!Dulezitejsi je mit nejdriv poradny aparo a pak si vybrat poradnej nastroj.Opacne je to o nicem...Sam jsem tomu driv neveril a koupil jsem si nejdriv lepsi kytaru i kdyz jsem mel nic moc kombo :D Znova uz bych takovou chybu neudelal.
http://bandzone.cz/argonaut
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
Isachs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Isachs »

Mno přidám se se svojí skromnou zbírkou, mám kytaru Vintage Metal Axxe Wraith, nástroj, co podle Vintage už roky nedělaj v tom provedení v jakém ji mám... jsem spoky, předchozí majitel vyměnil snímač za SH-6 od SD a zvukově je fakt hustá.
Aparát mám Rockwell Brighter 50W alá Mesa Recto režim modern. Hraje fantasticky. Bednu mám Vermonu s 4x 12" eminence legend 75W, starý dobrý eminence, co prostě hrajou, časem přemejšlím kvůli objemu basů o V30 Celestionech... I tak si s tím Rockwell dobře rozumý a hraje to prostě pěkně hutně a plně...
Doma mám Rolanda MicroCube, na blbnutí a cvičení víc než dostatečný.
Akustiku neznámé české výroby (rok 76), ale je to moje zlatíčko, za nic bych ji neměnil. Zvukově je parádní. Moje první hudební a tudíž i srdcová záležitost...
Mám 30W Torgue kombo s Celestionem reprákem na který nehraju.
Bubny Amati v solidním stavu a zatím ještě frt šlapku Sonor Force :)
Zpěvový aparát 100W 4x Powermix s 12" reprákem, výroba VanHorn. 2 mikráky, hromadu kabelů (planet waves), pás na kejtru od Fendera, trsátka dunlop (0.88) - hodně, tvrzený obal na kytaru stagg (je trochu větší než je běžné a tak se mi tam moje kráska vejde) a hromadný hudební šílenství...
Doufám, že jsem nic nevynechal :)
ESP-LTD MHB-401 Black Satin - kytáááárka :)
Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy
Folťas

Příspěvek od Folťas »

nozaki píše:
Maples píše:bral bych to opačně, podívej: když máš levnější kytaru a dobrej celolampovej aparát, tak ti to bude hrát skvěle, díky kombu, pak si časem našetříš na pořádnou kytaru a do tý doby jsi v suchu. kdežto když si hned koupíš kytaru třeba za 50 a hraješ na nějákýho bychrchlanýho trandáka, nebo přes preamp někam do PC nebo tak, nikdy nedokážeš zvukově ten nástroj ocenit, nebude poznat rozdíl mezi kopíí a originálem...to umí rozlišit jen dynamickej lampovej aparát.)
Presne tak!Dulezitejsi je mit nejdriv poradny aparo a pak si vybrat poradnej nastroj.Opacne je to o nicem...Sam jsem tomu driv neveril a koupil jsem si nejdriv lepsi kytaru i kdyz jsem mel nic moc kombo :D Znova uz bych takovou chybu neudelal.
no a právě proto jsem si pořídil ten !lampový! předzesilovač (twin tube)
navíc v kapele hrajem zatím všici do linky
ale nebudu se hádat, každý má jinej názor a jiný zkušenosti :wink:
RUSH RULES!!!
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“