Zhodnoťte naše nahrávky - zpěv
Pravidla fóra
Re: Názory na můj zpěv - ??
Ok. Tak díík moc
.
poslechl jsem si to glory... ten hlas mi prijde hrozne priteplenej
ale nevim asi je to stylem, hold posloucham neco jinyho
Fender strat FAT (1xHB Seymour Duncan TB-4 JeffBeck, 2xSC) Marshall JCM2000 TSL602, Boss OD-2,TU-3, Orange AD5
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
Asi budu nepříjemnej, ale za to upřímnej. Byť mě za to spousty lidí nemá rádo.
1. Intonace - je to dost falešné. Místa Ti psát nebudu, pokud je neslyšíš, nemáš bohužel pro zpěv sluch.
2. Barva hlasu - nepříjemná, nosovitá
3. Výběr songů - nic proti slaďákům, zpívám z 90% slaďáky, ale zkus nahrát něco co zpívá chlap. Ne holčičí pop hity. Na ty songy co jsis vybral je potřeba obrovský cit, přesná intonace a dar z nebes (což je u zpěvu na prvním místě) pro to, aby to neznělo trapně.
Nemyslím to zle, jen to píšu otevřeně, protože ses otevřeně zeptal na názor.
To ale neznamená, že bys to neměl zkoušet, zpívat a zpívat. Protože zpívat může člověk i pro svoje potěšení, pro to, že ho to baví. Zpívej, trénuj, změn repertoár a časem třeba něco postni. Ať se daří.
1. Intonace - je to dost falešné. Místa Ti psát nebudu, pokud je neslyšíš, nemáš bohužel pro zpěv sluch.
2. Barva hlasu - nepříjemná, nosovitá
3. Výběr songů - nic proti slaďákům, zpívám z 90% slaďáky, ale zkus nahrát něco co zpívá chlap. Ne holčičí pop hity. Na ty songy co jsis vybral je potřeba obrovský cit, přesná intonace a dar z nebes (což je u zpěvu na prvním místě) pro to, aby to neznělo trapně.
Nemyslím to zle, jen to píšu otevřeně, protože ses otevřeně zeptal na názor.
To ale neznamená, že bys to neměl zkoušet, zpívat a zpívat. Protože zpívat může člověk i pro svoje potěšení, pro to, že ho to baví. Zpívej, trénuj, změn repertoár a časem třeba něco postni. Ať se daří.
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Názor na zpěv, prosím
zdravim!
chtela bych vás poprosit o názor na zpev v teto pisnicce - http://www.youtube.com/watch?v=cZTYPCmz_Ys&feature=fvst
- nejsem to ja, nebo nekdo koho bych znala...zpiva tak nejak napul anglicky a napul japonsky...vim, ze mam priseernyx prizvuk v japonstine...ale o ten nejde. jen by me zajimalo jestli vazne umi zpivat?
diky!
chtela bych vás poprosit o názor na zpev v teto pisnicce - http://www.youtube.com/watch?v=cZTYPCmz_Ys&feature=fvst
- nejsem to ja, nebo nekdo koho bych znala...zpiva tak nejak napul anglicky a napul japonsky...vim, ze mam priseernyx prizvuk v japonstine...ale o ten nejde. jen by me zajimalo jestli vazne umi zpivat?
diky!
Re: Názor na zpěv, prosím
nebylo by mozne odkazat na nejake misto, kde se v te skladbe zpiva? (aby to pripadny obetavec nemusel poslouchat cele).
Re: Názor na zpěv, prosím
- hahanebylo by mozne odkazat na nejake misto, kde se v te skladbe zpiva? (aby to pripadny obetavec nemusel poslouchat cele).
-
janina.maierova
-
Mr.Freeman
-
janina.maierova
Re: Názor?a nešetřete mě
Trošku lehce jenom:-D podladěná...přiznávám:-D
- Ivan.ps
- Kontaktovat uživatele:
Technika zatiaľ dosť slabá, najmä pravá ruka. Inak by sa to dalo tak krásne zahrať pravou rukou. A celé sa mi to zdá dosť rytmicky rozkolísané. Ako dlho hráš, spievaš?
-
janina.maierova
No zpívám si tak nějak od tý doby co jsem začala mluvit....ale nijak extra se tomu nevěnovala,a rytmus..to je můj nejhorší nepřítel...s tím mám hodně velký problémy u všech písniček a vůbec nevím, jak ten rytmus dostat do těla
1) sezen si nejakyho kytaristu, co ti to zahraje (dobre), a zpivej pres to. hrani te zatim moc strhava ve frazovani (a to, jak ta pisen vypada rytmicky spravne, zatim prejdeme).
2) dychani vypada jako drobny problem. o dychani je tu nekolik temat, vetsinou se asi doporucuje ucitel. (a imho nemusis nutne opakovat vsechny vyrazove prostredky pouzite v pisni. pro zacatek bude stacit, kdyz to bude rovne a dobre.)
3) jinak se mi to zda docela dobre. poslouchat se to da (pokud jde o zpev).
4) pekna beruska.
2) dychani vypada jako drobny problem. o dychani je tu nekolik temat, vetsinou se asi doporucuje ucitel. (a imho nemusis nutne opakovat vsechny vyrazove prostredky pouzite v pisni. pro zacatek bude stacit, kdyz to bude rovne a dobre.)
3) jinak se mi to zda docela dobre. poslouchat se to da (pokud jde o zpev).
4) pekna beruska.
-
janina.maierova
Děkujiiiii:-)
mozna by se nekdo ochotny (kdo by ti nejaky ten podklad nahral) nasel i tady na foru.sezen si nejakyho kytaristu, co ti to zahraje (dobre), a zpivej pres to.
-
janina.maierova
třeba by se někdo takový našel..byla bych moc ráda, ale ještě bych byla raději...kdyby mi někdo pomohl s tím hraním....ale to už chci moc, já vím:-)
Chlapi, slečna chtěla ohodnotit zpěv, né hru na kytaru!!! (dle sekce zpěv...)
Takhle... Určitě máš základ, na kterém se dá stavět. Už jsem slyšel spoustu horších zpěvaček, které se bez ostychu postavily před lidi a před kapelu. Těžko říct, do jaké míry jsou ty nedostatky, které se tam občas objeví, způsebené přílišným soustředěním na kytaru. Pokud budeš na sobě pracovat, a nenecháš svůj talent ležet ladem, budeš se zlepšovat.
Rozhodně držím palce!!!!
Takhle... Určitě máš základ, na kterém se dá stavět. Už jsem slyšel spoustu horších zpěvaček, které se bez ostychu postavily před lidi a před kapelu. Těžko říct, do jaké míry jsou ty nedostatky, které se tam občas objeví, způsebené přílišným soustředěním na kytaru. Pokud budeš na sobě pracovat, a nenecháš svůj talent ležet ladem, budeš se zlepšovat.
Rozhodně držím palce!!!!
Mapex, Paiste, Meinl, Powerstroke3, Ewans EC2, Balbex Ringo II
Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
-
janina.maierova
jsem ráda za hodnocení obojího...jak kytary, což je má slabší stránka, páč ji mám vydřenou....i zpěvu, což je to, co mě baví a kvůli čemu jsem si vůbec dovolila tu kytaru vzít do rukou:-)
urcite pokracuj
Fender strat FAT (1xHB Seymour Duncan TB-4 JeffBeck, 2xSC) Marshall JCM2000 TSL602, Boss OD-2,TU-3, Orange AD5
Máš svůj styl, což je poznat na první pohled. Zpěv je hodně originální a jde ti lépe než hraní, ale jde vidět, že jsi v začátcích, takže pokračuj a bude to lepší. Mě se to velice líbí a věřím tomu, že najdeš svůj osobní styl. Až si budeš zpívat písničky přímo na tvoje tělo, tak budeš určitě hvězda! Jsi dobrá!
Psí pelíšky pro každého vymazleného pejska a kočičí pelíšky pro kočičku.