Ahoj, do ted jsem nahraval hudebni styl Rap se sadou od Behringer (Kondenzator C-1 , Zvukovka FCA202, a mixak Xenix802 - pouzivan spise jen jako napajeni pro mic) Ale cca po 2ou letech mi uz zacala zvukovka vypovidat sluzbu a zvuk zacal proskakovat a tak ruzne

Jelikoz chci bejt stale aktivni v hudebni creativite tak premyslim o nejakem tom USB microfonu, jako o docasnem reseni kvuli nynejsi financni situaci

Asi se divite ze by stacila koupit jen zvukova karta, ale zvuk mikrofonu C-1 mi uz tak nejak nevyhovuje a myslim ze ty usb microfony v cenove relaci kolem 3 000KC uz by na tom mohli byt zvukove o neco malo lepe a navic mam v pc jeste jednu zvukovou kartu pripojenou na desce s 24 bitovym zvukem .. jen je pripojeni pouze na 3.5 mm jack takze to na sluchadla ci repro zatim staci. Projel sem si teda nejake ty mikrofonky a zaujali me v me cenove kategorii 2 kousky mezi kterymi se rozmyslim.
A to :
M-audio avid vocal studio a
Samson C03u.
Vim ze o M-Audio usb microfonu uz tu nejake clanky jsou a hodnoceni je v celku dobre ale rad bych znal nazor i na ten druhy mikrofon v porovnani stimhle.
PS: Kdyz budou navrhy i na jine microfony klidne se podivam a necham si poradit .. jen jak rikam je to docasne reseni abych mohl dale tvorit alespon se stejnou dosavadni kvalitou ci o neco malo lepsi. Az dam do kupy nejake finance koupim zase nejakou lepsi zvukovou kartu s poradnym mikrofonem.
Predem dekuji za nazory a rady