Edit: druzí
Novou kytaru nebo kombo..??
Pravidla fóra
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
Sakra,tak já teď zas nevím .. .půlka mi radí to a truhí zase tohle. . . 
Naposledy upravil(a) Metallistic dne 23.10.2007 20:27, celkem upraveno 1 x.
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .
Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal

jako sory ale fakt se tady asi i pobavim.. nejlepsi je ten vtipek se sluchatkama... ono totiz treba zkresleni zni pres sluchatka uplne uzasne... a to mam sluchatka za 800 (a jsou to stejne nejlevnejsi shity od akg)...
i pokud by pres to stavajici kombo zapojil LP Custom, tak te zvuk bude furt jen a jen na ...
kdysi jsem pres svoje kombo zkousel kamoscinu dimaverku ze sady a bylo to nebe a dudy oproti tomu jejimu setovskymu kombu...
a je podle me zbytecne upgradovat na kytaru za nejakych 6000 kdyz mam ted kytaru za 3000...
kup si kombo a treba te to hrani bude i vic bavit...
dival jsem se na diskusi vedle kde resis kombo...
roland neni spatny, ale dost si za nej zaplatis. zkus popremyslet o nejake krabce z bazaru + nejake mensi kombicko kolem 3 tisic z bazaru a jsi vysmaty.. pokud tedy hrajes metal... tak nejak jsem si to domyslel z tveho nicku
a to kombo nemusis kupovat ani na bazaru - takovy kustom s 12' reprem stoji 2700 a kdyz pred to hodis krabku MT2, tak by ti to treba mohlo vyhovovat
jedna je ted na bazaru za 1200...
i pokud by pres to stavajici kombo zapojil LP Custom, tak te zvuk bude furt jen a jen na ...
kdysi jsem pres svoje kombo zkousel kamoscinu dimaverku ze sady a bylo to nebe a dudy oproti tomu jejimu setovskymu kombu...
a je podle me zbytecne upgradovat na kytaru za nejakych 6000 kdyz mam ted kytaru za 3000...
kup si kombo a treba te to hrani bude i vic bavit...
dival jsem se na diskusi vedle kde resis kombo...
roland neni spatny, ale dost si za nej zaplatis. zkus popremyslet o nejake krabce z bazaru + nejake mensi kombicko kolem 3 tisic z bazaru a jsi vysmaty.. pokud tedy hrajes metal... tak nejak jsem si to domyslel z tveho nicku
a to kombo nemusis kupovat ani na bazaru - takovy kustom s 12' reprem stoji 2700 a kdyz pred to hodis krabku MT2, tak by ti to treba mohlo vyhovovat
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
qwer-jestli krabkou myslíš efekt. .tak já zatím mám multiefekt Digitech RP 50 a ten mi zatím bohatě stačí(jinak přemýšlím o Metal Masteru,nebo Death Metalu od Digitech). . a po pravdě mám trošku strach z komba z bazaru. . Jinak se snažím hrát metal no
A jinak jak říkáš s těma sluchátka,tak podle mně je to taky blbost. . .

tak si kup toho Kustoma s 12' reprem. pokud uz mas multak, tak je zbytecne ten efekt nejak hrotit.. ale casem stejne prijdes na to, ze zadny multak ti neda takove zrkesleni jako dobra krabka.Metallistic píše:qwer-jestli krabkou myslíš efekt. .tak já zatím mám multiefekt Digitech RP 50 a ten mi zatím bohatě stačí(jinak přemýšlím o Metal Masteru,nebo Death Metalu od Digitech). . a po pravdě mám trošku strach z komba z bazaru. . Jinak se snažím hrát metal no![]()
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
To já vím už sem na pár efektů hrál,ale když mám teď ten mulťák tak je čas. .qwer píše:tak si kup toho Kustoma s 12' reprem. pokud uz mas multak, tak je zbytecne ten efekt nejak hrotit.. ale casem stejne prijdes na to, ze zadny multak ti neda takove zrkesleni jako dobra krabka.Metallistic píše:qwer-jestli krabkou myslíš efekt. .tak já zatím mám multiefekt Digitech RP 50 a ten mi zatím bohatě stačí(jinak přemýšlím o Metal Masteru,nebo Death Metalu od Digitech). . a po pravdě mám trošku strach z komba z bazaru. . Jinak se snažím hrát metal no![]()
Edit:-můžeš mi sem hodit na to kombo link.. ?

link je:Metallistic píše:To já vím už sem na pár efektů hrál,ale když mám teď ten mulťák tak je čas. .qwer píše:tak si kup toho Kustoma s 12' reprem. pokud uz mas multak, tak je zbytecne ten efekt nejak hrotit.. ale casem stejne prijdes na to, ze zadny multak ti neda takove zrkesleni jako dobra krabka.Metallistic píše:qwer-jestli krabkou myslíš efekt. .tak já zatím mám multiefekt Digitech RP 50 a ten mi zatím bohatě stačí(jinak přemýšlím o Metal Masteru,nebo Death Metalu od Digitech). . a po pravdě mám trošku strach z komba z bazaru. . Jinak se snažím hrát metal no![]()
Edit:-můžeš mi sem hodit na to kombo link.. ?
http://eshop.kytary.cz/kustom-kytarove- ... Kustom:1:0
zdracili ho svine o 350 kc... driv stal 2700
a najdi si pokec o nem i tady na foru, myslim ze je tady o nem docela dost psane.
kdyz uz cumim na ty kustomy, tak se mi libi i tohle, je jen o 400 drazsi ale uz je to 30w - mohl bys i neco ve zkusebce uhrat... sice to ma desitku repro, ale desitka je taky dobra, urcite lepsi nez osmicka, ktera se do techto malych potvor dava obvykle.
http://eshop.kytary.cz/kustom-kytarove- ... Kustom:1:0
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
A takový seřízení stojí kolik . .??Rainmaker píše:ja bych bral kombo
ta kejtra nebude zas tak špatná
nech si ji třeba seřidit u kytaraře dej si tam lepší struny a bude to zas o něčem jinym.

Seřízení se pohybuje v rámci sotkorun, tak 500 řekl bych...jak kde jak co jak kvalitně..Metallistic píše:A takový seřízení stojí kolik . .??Rainmaker píše:ja bych bral kombo
ta kejtra nebude zas tak špatná
nech si ji třeba seřidit u kytaraře dej si tam lepší struny a bude to zas o něčem jinym.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
;)
Cus, mel sem uplne stejnej problem ten pack mam uplne stelnej. Sám ten pack zni šileně, ale kdyz sem ted do zkušebny koupil novy kombo (KUSTOM QUAD 100) + krabku (sic behringer ale mě to zatim musi staci) tak je to uplne o něčem jinym. Kup kombo! Ja sem to udelal a nelituju. Na tom Cruiserovi zni i kamosova kytara (Ibanez grg 270 myslim....) na h***o....
KOMBO!
KOMBO!
Mam tu samou otazku. moje vybava viz podpis a jsem z 70procent rozhodnut pro nove kombo (marshall valvestate 8080) ALE - v tyhle cenovy relaci bych sehnal jetou Epinu LP standarta- Otazka je jestli kombo nebo kytaru (do konce srpna chci mit doma oboje, jde jen o to co driv). vicemene jsem spokojenej s kombem i kytarou ALE 1) touzim po LPcku 2)kombo staci , ale ten nemastnej neslanej zvuk me zacina srat. stejne na vase rady asi nakonec nedam... ale co byste udelali vy? dekuji za odpovedi
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
Re: ;)
Super to je on o konečně někdo kdo přesně ví o čem mluvím,a ví co mám. . Já to zatím taky tak vidím,že půjdu na Vánoce do novýho komba. . .Boonie píše:Cus, mel sem uplne stejnej problem ten pack mam uplne stelnej. Sám ten pack zni šileně, ale kdyz sem ted do zkušebny koupil novy kombo (KUSTOM QUAD 100) + krabku (sic behringer ale mě to zatim musi staci) tak je to uplne o něčem jinym. Kup kombo! Ja sem to udelal a nelituju. Na tom Cruiserovi zni i kamosova kytara (Ibanez grg 270 myslim....) na h***o....
KOMBO!

Myslím že je lepší mí lepší nástroj - na ten hraješ hlavně..kombo je jen takový vedlejšák dá se říct. Když bduešmí thezky kombo a sh*t kejtru, tak kejtru bdueš třeba někde zapojovat ne do svého komba a poleze ti z toho zase sh*t zvuk...jasně je to věc názoru...ale myslím že kytara je hlavnější než apec. Proto, když chceš měnit oboje, volil bych napřed kejtur. Je to ale smaozřejmě můj názor a rozhodnutí je na tobě 
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
Jasný od toho tady sme aby sme si říkali svoje názory. . !!!KIWI píše:Myslím že je lepší mí lepší nástroj - na ten hraješ hlavně..kombo je jen takový vedlejšák dá se říct. Když bduešmí thezky kombo a sh*t kejtru, tak kejtru bdueš třeba někde zapojovat ne do svého komba a poleze ti z toho zase sh*t zvuk...jasně je to věc názoru...ale myslím že kytara je hlavnější než apec. Proto, když chceš měnit oboje, volil bych napřed kejtur. Je to ale smaozřejmě můj názor a rozhodnutí je na tobě

- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Radši kombo... Nemastnej neslanej zvuk tě bude s**t i s epinou, takže bych radši šel do aparatury...humus píše:Mam tu samou otazku. moje vybava viz podpis a jsem z 70procent rozhodnut pro nove kombo (marshall valvestate 8080) ALE - v tyhle cenovy relaci bych sehnal jetou Epinu LP standarta- Otazka je jestli kombo nebo kytaru (do konce srpna chci mit doma oboje, jde jen o to co driv). vicemene jsem spokojenej s kombem i kytarou ALE 1) touzim po LPcku 2)kombo staci , ale ten nemastnej neslanej zvuk me zacina srat. stejne na vase rady asi nakonec nedam... ale co byste udelali vy? dekuji za odpovedi
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1