Novou kytaru nebo kombo..??

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Metallistic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Metallistic »

Sakra,tak já teď zas nevím .. .půlka mi radí to a truhí zase tohle. . . :evil:

Edit: druzí :oops:
Naposledy upravil(a) Metallistic dne 23.10.2007 20:27, celkem upraveno 1 x.
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .
Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal
Obrázek
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

jako sory ale fakt se tady asi i pobavim.. nejlepsi je ten vtipek se sluchatkama... ono totiz treba zkresleni zni pres sluchatka uplne uzasne... a to mam sluchatka za 800 (a jsou to stejne nejlevnejsi shity od akg)...

i pokud by pres to stavajici kombo zapojil LP Custom, tak te zvuk bude furt jen a jen na ...

kdysi jsem pres svoje kombo zkousel kamoscinu dimaverku ze sady a bylo to nebe a dudy oproti tomu jejimu setovskymu kombu...

a je podle me zbytecne upgradovat na kytaru za nejakych 6000 kdyz mam ted kytaru za 3000...

kup si kombo a treba te to hrani bude i vic bavit...

dival jsem se na diskusi vedle kde resis kombo...

roland neni spatny, ale dost si za nej zaplatis. zkus popremyslet o nejake krabce z bazaru + nejake mensi kombicko kolem 3 tisic z bazaru a jsi vysmaty.. pokud tedy hrajes metal... tak nejak jsem si to domyslel z tveho nicku :wink:

a to kombo nemusis kupovat ani na bazaru - takovy kustom s 12' reprem stoji 2700 a kdyz pred to hodis krabku MT2, tak by ti to treba mohlo vyhovovat :) jedna je ted na bazaru za 1200...
griper

Příspěvek od griper »

hod si korunou
Metallistic
Kontaktovat uživatele:

qwer-jestli krabkou myslíš efekt. .tak já zatím mám multiefekt Digitech RP 50 a ten mi zatím bohatě stačí(jinak přemýšlím o Metal Masteru,nebo Death Metalu od Digitech). . a po pravdě mám trošku strach z komba z bazaru. . Jinak se snažím hrát metal no :twisted: :wink: A jinak jak říkáš s těma sluchátka,tak podle mně je to taky blbost. . .
Obrázek
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

Metallistic píše:qwer-jestli krabkou myslíš efekt. .tak já zatím mám multiefekt Digitech RP 50 a ten mi zatím bohatě stačí(jinak přemýšlím o Metal Masteru,nebo Death Metalu od Digitech). . a po pravdě mám trošku strach z komba z bazaru. . Jinak se snažím hrát metal no :twisted: :wink: A jinak jak říkáš s těma sluchátka,tak podle mně je to taky blbost. . .
tak si kup toho Kustoma s 12' reprem. pokud uz mas multak, tak je zbytecne ten efekt nejak hrotit.. ale casem stejne prijdes na to, ze zadny multak ti neda takove zrkesleni jako dobra krabka.
Metallistic
Kontaktovat uživatele:

qwer píše:
Metallistic píše:qwer-jestli krabkou myslíš efekt. .tak já zatím mám multiefekt Digitech RP 50 a ten mi zatím bohatě stačí(jinak přemýšlím o Metal Masteru,nebo Death Metalu od Digitech). . a po pravdě mám trošku strach z komba z bazaru. . Jinak se snažím hrát metal no :twisted: :wink: A jinak jak říkáš s těma sluchátka,tak podle mně je to taky blbost. . .
tak si kup toho Kustoma s 12' reprem. pokud uz mas multak, tak je zbytecne ten efekt nejak hrotit.. ale casem stejne prijdes na to, ze zadny multak ti neda takove zrkesleni jako dobra krabka.
To já vím už sem na pár efektů hrál,ale když mám teď ten mulťák tak je čas. .

Edit:-můžeš mi sem hodit na to kombo link.. ?
Obrázek
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

Metallistic píše:
qwer píše:
To já vím už sem na pár efektů hrál,ale když mám teď ten mulťák tak je čas. .

Edit:-můžeš mi sem hodit na to kombo link.. ?
link je:
http://eshop.kytary.cz/kustom-kytarove- ... Kustom:1:0

zdracili ho svine o 350 kc... driv stal 2700

a najdi si pokec o nem i tady na foru, myslim ze je tady o nem docela dost psane.

kdyz uz cumim na ty kustomy, tak se mi libi i tohle, je jen o 400 drazsi ale uz je to 30w - mohl bys i neco ve zkusebce uhrat... sice to ma desitku repro, ale desitka je taky dobra, urcite lepsi nez osmicka, ktera se do techto malych potvor dava obvykle.

http://eshop.kytary.cz/kustom-kytarove- ... Kustom:1:0
Rainmaker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rainmaker »

ja bych bral kombo

ta kejtra nebude zas tak špatná
nech si ji třeba seřidit u kytaraře dej si tam lepší struny a bude to zas o něčem jinym.
Metallistic
Kontaktovat uživatele:

Rainmaker píše:ja bych bral kombo

nech si ji třeba seřidit u kytaraře dej si tam lepší struny a bude to zas o něčem jinym.
A takový seřízení stojí kolik . .??
Obrázek
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Metallistic píše:
Rainmaker píše:ja bych bral kombo

A takový seřízení stojí kolik . .??
Seřízení se pohybuje v rámci sotkorun, tak 500 řekl bych...jak kde jak co jak kvalitně..
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
MacaFCB
Kontaktovat uživatele:

čus

Příspěvek od MacaFCB »

si li spokojen s kytarou tak kombo 8) 8) 8)
Kytara: Ibanez RG 321MH (prodána za 6,300Kč)
Kombo: VOX AD15VT (jen měsíc starý,prodám jen za 4,000kč)
Ramms+ein 4ever!!!
Boonie

;)

Příspěvek od Boonie »

Cus, mel sem uplne stejnej problem ten pack mam uplne stelnej. Sám ten pack zni šileně, ale kdyz sem ted do zkušebny koupil novy kombo (KUSTOM QUAD 100) + krabku (sic behringer ale mě to zatim musi staci) tak je to uplne o něčem jinym. Kup kombo! Ja sem to udelal a nelituju. Na tom Cruiserovi zni i kamosova kytara (Ibanez grg 270 myslim....) na h***o....

KOMBO!
humus

Příspěvek od humus »

Mam tu samou otazku. moje vybava viz podpis a jsem z 70procent rozhodnut pro nove kombo (marshall valvestate 8080) ALE - v tyhle cenovy relaci bych sehnal jetou Epinu LP standarta- Otazka je jestli kombo nebo kytaru (do konce srpna chci mit doma oboje, jde jen o to co driv). vicemene jsem spokojenej s kombem i kytarou ALE 1) touzim po LPcku 2)kombo staci , ale ten nemastnej neslanej zvuk me zacina srat. stejne na vase rady asi nakonec nedam... ale co byste udelali vy? dekuji za odpovedi
Epiphone LP Std, Gibson pickups (neznámej typ)
Marshall Valvestate 8080
http://bandzone.cz/svindl
Metallistic
Kontaktovat uživatele:

Re: ;)

Boonie píše:Cus, mel sem uplne stejnej problem ten pack mam uplne stelnej. Sám ten pack zni šileně, ale kdyz sem ted do zkušebny koupil novy kombo (KUSTOM QUAD 100) + krabku (sic behringer ale mě to zatim musi staci) tak je to uplne o něčem jinym. Kup kombo! Ja sem to udelal a nelituju. Na tom Cruiserovi zni i kamosova kytara (Ibanez grg 270 myslim....) na h***o....

KOMBO!
Super to je on o konečně někdo kdo přesně ví o čem mluvím,a ví co mám. . Já to zatím taky tak vidím,že půjdu na Vánoce do novýho komba. . . :wink:
Obrázek
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Myslím že je lepší mí lepší nástroj - na ten hraješ hlavně..kombo je jen takový vedlejšák dá se říct. Když bduešmí thezky kombo a sh*t kejtru, tak kejtru bdueš třeba někde zapojovat ne do svého komba a poleze ti z toho zase sh*t zvuk...jasně je to věc názoru...ale myslím že kytara je hlavnější než apec. Proto, když chceš měnit oboje, volil bych napřed kejtur. Je to ale smaozřejmě můj názor a rozhodnutí je na tobě :-)
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Metallistic
Kontaktovat uživatele:

KIWI píše:Myslím že je lepší mí lepší nástroj - na ten hraješ hlavně..kombo je jen takový vedlejšák dá se říct. Když bduešmí thezky kombo a sh*t kejtru, tak kejtru bdueš třeba někde zapojovat ne do svého komba a poleze ti z toho zase sh*t zvuk...jasně je to věc názoru...ale myslím že kytara je hlavnější než apec. Proto, když chceš měnit oboje, volil bych napřed kejtur. Je to ale smaozřejmě můj názor a rozhodnutí je na tobě :-)
Jasný od toho tady sme aby sme si říkali svoje názory. . !!! :wink: Ale je teda zatím fakt,že spíš mám peníze jen na to kombo. . Takže asi půjdu do toho komby,protože to so mám teď je fakt HRŮZA
Obrázek
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

humus píše:Mam tu samou otazku. moje vybava viz podpis a jsem z 70procent rozhodnut pro nove kombo (marshall valvestate 8080) ALE - v tyhle cenovy relaci bych sehnal jetou Epinu LP standarta- Otazka je jestli kombo nebo kytaru (do konce srpna chci mit doma oboje, jde jen o to co driv). vicemene jsem spokojenej s kombem i kytarou ALE 1) touzim po LPcku 2)kombo staci , ale ten nemastnej neslanej zvuk me zacina srat. stejne na vase rady asi nakonec nedam... ale co byste udelali vy? dekuji za odpovedi
Radši kombo... Nemastnej neslanej zvuk tě bude s**t i s epinou, takže bych radši šel do aparatury...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
kuba182
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kuba182 »

metallistic máš pm
Metallistic
Kontaktovat uživatele:

kuba182 píše:metallistic máš pm
pm..??
Obrázek
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

PM = SZ :D
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“