Ashton acb100

Precission, Jazz, Modern, ...
Odpovědět
lukyn0

Ashton acb100

Příspěvek od lukyn0 »

Zdravim co si myslite o tejto el. akustickej base -Ashton acb100ceq ? Máte z nou niekto skusenosti ?
http://www.cmias.cz/hudebni-nastroje/ky ... eq-bk.html
Basu potrebujem len n domacie hranie ...cize to ci ju bude pocut spolu s gitaramy ma az tak netrapi...hrali ste nanej uz niekto ?
za odpovede dakujem :)
Durin

Re: Ashton acb100

Příspěvek od Durin »

Jestli to chceš jen na domácí hraní, tak si pořiď normální elektrickou baskytaru. Je to mnohem pohodlnější hraní a když už ti někdo přijde, tak si s ním můžeš nahlas zahrát :wink:
Co se týče těch akustických baskytar, tak aby ten zvuk byl dobrý a na tu basu se dobře hrálo, tak jsou cenově třeba až od 5000. Tyto low endové většinou nejsou nic moc. Konkrétně s touhle ale zkušenosti nemám.
SrrmonVain

Příspěvek od SrrmonVain »

lukyn0 píše:Zdravim co si myslite o tejto el. akustickej base -Ashton acb100ceq ? Máte z nou niekto skusenosti ?
http://www.cmias.cz/hudebni-nastroje/ky ... eq-bk.html
Basu potrebujem len n domacie hranie ...cize to ci ju bude pocut spolu s gitaramy ma az tak netrapi...hrali ste nanej uz niekto ?
za odpovede dakujem :)
Já myslím že proč ne ,když si ji odzkoušíš. Ale jestli chceš hrát i nahlas a mermomoci chceš mít takový dřevo :D tak si kup elektroakustiku.
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

podle mého názoru jsou kvalitní akustické basy minimálně od 15000,- nahoru. v této cenové kategorii se podle mě moc čekat nedá. kvalita. těchto nástrojů je velice různorodá takže je skoro nutnost si to vyzkoušet. pokud by ti to sedlo do ruky a mělo to v pořádku krk, prazce atd., tak ti to na domácí brnkani může stačit.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
accc

Příspěvek od accc »

taky jsem na tuhle basu nehrál, nezkouěel ale našel jsem i levnější basy, co hrály, docela.... spíš ale kus od kusu, co tě potěší zvukem, tvarem krku... Ale co ti chi hlavně napsat, tohle je malá basa, mám na mysli krátkou menzuru, kratší krk.... pro mě by to byl důvod nejít do ní. Ale třeba ti to vadit nebude, nebo naopak vyhovovat, jen na to upozornuji...
Odpovědět

Zpět na „Baskytary“