In-Ear odposlech

Technika zpěvu, zpěvová aparatura, efekty, ...
Odpovědět
dayslypper
Kontaktovat uživatele:

In-Ear odposlech

Příspěvek od dayslypper »

Prosím lidi, co mají zkušenosti s odposlechem do uší, jestli byste sem nemohli napsat nějaké tipy, co by to vše mělo splňovat atd.

Třeba, jaký typ špuntů preferujete a proč?
Jaký máte přijímač?

Dál, je nějaké řešení, které kombinuje vysílačku i odposlech na kytaru + zpěv?
boolocks

Re: In-Ear odposlech

Příspěvek od boolocks »

kolik do toho chceš investovat?

Pokud máš peníze, jdi do tohohle: http://kytary.cz/sennheiser-ew300iem-c-g3/HN105528/ , maximálně ti nesednou slucháta(o čemš pochybuju) a koupíš si nový....

Jinak kombinace tohohle typu asi neexistuje(kytara+zpěv), nebo aspoň o ničem takovém nevím. Já to mám tak, že na pásku na kalhotech mám vzadu vysílajdu na kytaru, a ve předu vlevo přijímač od in-ear (navzájem se lehce rušily, proto je nemám u sebe....) a uplně v pohodě...akorát musíš mít vždycky pásek, jinak ti to může sundat kalhoty :-D
dayslypper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dayslypper »

Díky za typ, ale nevíš třeba o něčem osvědčeném ale levnějším?
boolocks

Příspěvek od boolocks »

já mám tenhle už asi dva roky: http://www.audiotek.cz/product-26457-ld ... s-ldmei100 .....odjel jsem s tim cca 50 koncertů a patřim k těm šťastnějším uživatelům, protože to zatim chodí dobře a spolehlivě :-) ale slyšel jsem názory, že někomu odejde levej nebo pravej kanál atd...taky ty sluchátka co k tomu dávaj jsou šílený, takže počítej ještě s nějakejma penězma na dobrý sluchadla, co ti sednou...já mám sennheiser cx300, ale mám takovej pocit, že už je nedělaji...měli vynikající poměr cena/výkon, a držej taky jako bejk :-) Občas je jen přejedu lihem, protože přece jenom se zapotíš a ten ušní maz neni uplně v pohodě :-)
gabluk

Příspěvek od gabluk »

Pouzivam taky Sennheiser IEM 300. Mel jsem (jeste vlastne mam) LD 1000, ale kdyz mu dochazeji baterky, pusti do sluchatek par ran, zacne cvakat...pak 20 minut neslysim. Hruza. Frekvenci charakteristika Sennheiser a LD..to je opravdicky rozdil. Pokud si chces hrani na podiu uzit, slyset prijemny zvyku a nenechat si odpalit usi, rozhodne se vyplati investovat do drazsiho zarizeni Sluch mame jen jeden. Stoji to sice dost penez, ale pomer cena vykon je bezkonkurecni.
Jinak na kytatu pouzivam druhou vysilacku. Nic kombinovaneho jsem taky nevidel. ¨
Jinak alternative znamy doporucoval JTS SIEM 101, pry to hraje taky dobre. A dulezitym komponentem jsou samozrejme sluchatka, pouzivam Sennheiser IE8 a proste to hraje.
johnatán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od johnatán »

zdravim! taky uvažuju o pořízení in ear monitoru a zaujal mě zmíněnej systém od JTS - jenže zrada - zjevně už se to neprodává, netušíte někdo, kde by se to dalo sehnat ??
díky moc...
Haik Black Beauty / Fire by LM Les Paul / Squier Obey Stratocaster ---> AKG WMS 40 wireless ---> Dunlop Crybaby / Boss CH 1 / Danelectro Cool Cat Drive / Ibanez LU 20 tuner ---> Mesa/Boogie F-30 --> HALLVAD 2x12"
basa Ibanez TRB-100
razde

Příspěvek od razde »

Co víte o db technologies IEM 2 200t ty se taky už asi nevyráběj nebo ano? díky za odpověd
johnatán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od johnatán »

zdárek!
co vy na tyhle Shure sluchátka?? máte někdo zkušenosti?? popř. srovnání se Sennheiser CX300??
díky moc!!!
http://www.music-city.cz/shure-se115-clear-15135.html
Haik Black Beauty / Fire by LM Les Paul / Squier Obey Stratocaster ---> AKG WMS 40 wireless ---> Dunlop Crybaby / Boss CH 1 / Danelectro Cool Cat Drive / Ibanez LU 20 tuner ---> Mesa/Boogie F-30 --> HALLVAD 2x12"
basa Ibanez TRB-100
Odpovědět

Zpět na „Zpěv“