Metal Muff nebo Micro Metal Muff?
Pravidla fóra
Metal Muff nebo Micro Metal Muff?
Ahoj, chci si koupit efekt, Rozhoduji se mezi klasickým Metal Muffem(2000,-) a Micro Metal Muffem(1160,-).
Je mezi nimi velký rozdíl? Jde mi o to jestli se vyplatí investovat do většího modelu. Moje kytara je Washburn RX-30 a kombo alber GA 50-SF.
Je mezi nimi velký rozdíl? Jde mi o to jestli se vyplatí investovat do většího modelu. Moje kytara je Washburn RX-30 a kombo alber GA 50-SF.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: Metal Muff nebo Micro Metal Muff?
MM má lepší možnosti nastavení tónu a footswitchable boost. To jsou podle mě dost dobré důvody pro to, aby člověk kašlal na MMM a koupil si dražší MM.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
MM koupen a velká spokojenost, díky 
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Tos to vyřešil rychle
Blahopřeju ke koupi a přeji hodně spokojenosti 
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
Dlouho se mi nelíbila žádná obyčejná higain krabička tak, jako Metal Muff. Nejsem žádný znalec butique krabiček, takže vycházím z toho, co je běžně k dostání. Výborně si rozumí s lampou a je konkrétní...
Vzhledem k tomu, že jsem si je mohl pak i ozkoušet, a navíc to byl můje první efekt, tak jsem neměl ani tak těžké rozhodováníNero píše:Tos to vyřešil rychleBlahopřeju ke koupi a přeji hodně spokojenosti
... a rozhodl jsi se výborně, jako jáBrzdaCZ píše:Vzhledem k tomu, že jsem si je mohl pak i ozkoušet, a navíc to byl můje první efekt, tak jsem neměl ani tak těžké rozhodováníNero píše:Tos to vyřešil rychleBlahopřeju ke koupi a přeji hodně spokojenosti
Většina z nás je divných, těch normálních je třeba se bát.
Je mi tolik. kolik mi je, manželka však tvrdí, že maximálně tak 15 a i to je prý někdy přehnané
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
Nerad Vám kazím pochrochtáníčko, ale ten Top Boost mi moc využitelný nepříjde. Zvuk ztratí na plnosti a rozbije se přídáním extra výšek, kdyby to pracovalo jako klasický boost, bylo by to super, takto je to nepoužitelné.
Ono se musí s těmi korekcemi hodně opatrně, hlavně boost a výšky. Ten boost je použitelnej tak do 10 hod a i to je možná dost. Ale dělá divy. Povedlo se mi na něm nastavit takovej pěknej, trošku temnej, hutnej metalbacking, na a když potřebuju trošku vypíchnout, přiostřit tak šlápnu boost (asi 9 hodin) a je to. Fakt super. Myslím, že tohle video je pěkné http://www.youtube.com/watch?v=huVZpIe2bIk. Je tam slyšet o čem píšu až po tu zubní vrtačku. Brrrr
. Za mě teda fakt spokojenost.
Většina z nás je divných, těch normálních je třeba se bát.
Je mi tolik. kolik mi je, manželka však tvrdí, že maximálně tak 15 a i to je prý někdy přehnané