Jolana Diamant.

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
ryuk

Jolana Diamant.

Příspěvek od ryuk »

Zdravím,
No mám tiež teda u seba gitaru Jolana diamant a je v dosť biednom stave, keďže nemá snímače,vlastne má strašne ďaleko od toho, aby sa dalo na nej bez problémov hrať,...dostal som ju od jedneho deda, nie som nejaký znalec gitár, vlastne len amatér, ktorý mal zopár krát v rukách gitaru Jolana Jantar a sem tam fender stratocaster.. chcel by som sa tomu viac venovať, ale pochybujem, že by som mal začať s diamant alebo máte iný názor? pre mňa je asi len lepšie predať tento starý kus nejakému zberateľovi akoby som ju mal spojazdniť, všakže? za koľko približne sa mi oplatí ju predať? aby som moc neprerobil.. vopred ďakujem.
carver

Re: Jolana Diamant.

Příspěvek od carver »

daj fotku, nech vidíme ten biedny stav
ryuk

Příspěvek od ryuk »

to žiaľ nie je momentálne možné, môžem len dodať, že je to presne tento kus http://www.google.sk/imgres?q=jolana+di ... 9,r:8,s:88 , ale ak ju budem chcieť predať určite by som ju mal teda pofotiť...
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

bez jeji fotky ti tezko nekdo nahdodi nejakou cenu ;-) a i tak, zadny zazrak necekej, pokud zni netrci prazce, ma rovny krk a ladi tak bych uvazil tam ty snimace dokoupit..
ryuk

Příspěvek od ryuk »

áno, toho som si vedomý, určite jej neskôr spravím nejaké akty, len teraz nemám n ato prostredky, a aké by si mi navrhoval,prosím ťa? niečo čo nie je moc drahé, ale predsa kvalitné na diamant,.
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

hele vubec nevim v jakem stavu ta kytara je a co je pro tebe drahe :wink:
ryuk

Příspěvek od ryuk »

tak do tých 150eur by som sa rád vmestil, čo sa týka jej opravy :D
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

nebo se to da prozatim i levne .... napriklad snimac "na zkousku" koupis uz za 8-12 Eur, nejakou tu elekroniku a knofliky taky sezenes ... a jestli to bude jinak v poradku a budes na to chtit hrat, tak o vetsi investici muzes pouvazovat pak.
ryuk

Příspěvek od ryuk »

knoflíky mám, len mám obavy čo sa týka tých podivných káblov, čo tak mocne vytrčajú, skúsim sa do jej rekonštrukcie pustiť, ak nie, tak to predám asi o pár drobných drahšie, ďakujem za rady..(:
Dandáš
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/dansvoboda

Příspěvek od Dandáš »

Rozhodně se neboj pustit se do ní, mě by stačilo mít nepoškozenej krk a tělo a zbytek už by se dal dát dohromady, koukni se na bazarech, třeba tam budou nějaký snímače přímo na tuhle kytaru, myslím že sem tehdá viděl celej vnitřek do Diamantky..
Obrázek

Uploaded with ImageShack.us
Mastr

Příspěvek od Mastr »

pro inspiraci
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
Dandáš
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/dansvoboda

Příspěvek od Dandáš »

No tak na téhle si majitel vyhrál dost solidně
Obrázek

Uploaded with ImageShack.us
Farrell
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Farrell »

Mastr píše:pro inspiraci
Hezky... Akorat bych mu dal par facek za to, ze k tomu dal Requiem for a Tower (Dream), diky takovejmhle videotvurcum a TV H@vna uz tu (jinak dokonalou, i ve svy puvodni podobe) skladbu zacinam nenavidet :evil:
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“