Zcela stejná zkušenostjastud píše:Používám Martiny 11, Bronz 80/20 a nikdy žádný problém, 14 dní super zvuk, 3 měsíce se na ně dá hrát a pak je měním. Po těch 3 měsících je většinou v háji G a tlustý E (tupej zvuk).
Poměrně nová struna ztratila ze dne na den zvuk
Pravidla fóra
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: Poměrně nová struna ztratila ze dne na den zvuk
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
ee, kyselinaworo90-1 píše:Za hodinu mrtvé struny, to nebude potem ale spíš tím, že v nich o pražce vymlel žlábky (prostě je roztřískal), ne?
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
- ...EDGE...
Pokud tvuj kolega neni nejaky vesmirny kyborg s kyselinovymi zlazami, taky se mi to nezda.
- Dandáš
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/dansvoboda
Blbost, ruce se mi potí někdy až extrémně, až někdy musím otírat hmatník, a struny mi vždy hráli.Potem to nebude..
hosi, ja se s vama hadat nebudu, jenom jsem povedel co se mi stalo.
Dokud jsem to nezazil, tak jsem tomu taky neveril.
Dokud jsem to nezazil, tak jsem tomu taky neveril.
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
- Darkover
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/desmodusrockmetal/
- Kontaktovat uživatele:
Nebude to množstvím, ale "agresivitou" potu. Můžu to potvrdit, taky mi struny odchází rychleji než "běžným smrtelníkům". Ale 1 hodina je opravdu extrém!!! Hyeniku, nezapřeháněl sis trochu?Dandáš píše:Blbost, ruce se mi potí někdy až extrémně, až někdy musím otírat hmatník, a struny mi vždy hráli.Potem to nebude..
*ESP-LTD EC-401VF*
*Rockwell Biohazard 60W*
*Home-made reprobox 2xV30*
*Rockwell Biohazard 60W*
*Home-made reprobox 2xV30*
Ufff, já Vám závidím, co tu máte čas řešit:))) Vyměním strunu a hotovo - ?
Elixiry mi v životě nepraskly, to se divím, mám je léta a přežily všechno i seřizování kytary, tj, povolit, natáhnout...
Elixiry mi v životě nepraskly, to se divím, mám je léta a přežily všechno i seřizování kytary, tj, povolit, natáhnout...
jakub.kubaaa píše:Zdravím,
stala se mi jakási zvláštní věc - po včerejšku jsem vzal kytaru do ruky, brnknu a tlusté E znělo divně. Tak nějak jakože utlumeně, nebyl ten zvuk vůbec pevný, takové blátivé, trošku tiché.
Tak jsem laboroval co se děje, sundal jsem jí, natáhnul znova a stále to dělalo to samé. A to jim je tak týden.
Natáhnul jsem tedy E ze starší sady (oproti svítivě bronzovým a neohraným ostatním tam vypadá už trošku načernalejším nádechem divně) a hned to hraje jak by mělo.
Čím to je? Jak je to možné? Jediná struna? Bez známky opotřebení?
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Doufám, že ne jednyPepaJosef píše: Elixiry mi v životě nepraskly, to se divím, mám je léta a přežily všechno i seřizování kytary, tj, povolit, natáhnout...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Fuj, aspoň že je to ftipné
Tak tedy používám je léta...
Tak tedy používám je léta...
Nero píše:Doufám, že ne jednyPepaJosef píše: Elixiry mi v životě nepraskly, to se divím, mám je léta a přežily všechno i seřizování kytary, tj, povolit, natáhnout...
Souhlasim. (I kdyz ja mam PhosphorBronze 4100)jastud píše:Používám Martiny 11, Bronz 80/20 a nikdy žádný problém, 14 dní super zvuk, 3 měsíce se na ně dá hrát a pak je měním. Po těch 3 měsících je většinou v háji G a tlustý E (tupej zvuk).
Asi to opravdu byla vyrobni vada, 3 tydny mam novy komplet a ten je ok. Je to mozny, pri tom kolik se toho vyrobi...
Looky