je to asi kombinace gibsonu a aktivu od EMG a vypadaj krutě
http://www.metallica.com/news/20110512_news.asp
Tak tak... a ještě k tomu jsou výsostně škaredé. Hodil si je i do Kena Lawrence, který je celý krásně matně provedený a teď se na něm ty snímače lesknou jak psí koule... hnusr0nn!e píše:Prachy je potřeba votáčet... zajímalo by mě přímé zvukové srovnání s EMG 81 u kobylky a EMG 60 u krku... tipuju, že akorát novej design snímačů, jinak to samé... past na pitomce

Dost by mně zajímalo, jestli to využije.. Jediný double neck, který má podle mně smysl, je ten Pageův..Flajtr píše:Popravdě, nevěděl jsem, že Hetfield má double neck Lawrence.
viz.

Na St. Angeru hraje dost na baritonku, ne? A na machrování to asi jen tak nemá, když nikdo pomalu neví, že nějaký double neck má...Mastr píše:Ještě k tomu je to jeden krk klasický a druhý bariton. Nedovedu si moc představit kde zrovna on tohle využije
Třeba budeMastr píše:Není písnička od metallicy kde by se hodilo mít baritonku i klasickou mezuru zároveň.
+1Mastr píše:A co myslíš, že jsou mi 4 kytary prakticky k něčemu? Nejsou... stačily by 2, ale mě to holt prostě baví obklopovat se krámy různých tvarů a barev