Hi all súdruhovia trošku by som potreboval pomoc ako basgitarista kupujem darček pre krajšiu polovičku (akustickú gitaru) , má gitaru SX a aj s basgitarovej branďze viem , že je to hrozné, hral som na tom a naozaj je to dosť šuvix a aušus prvej triedy , potom som skúsil nejaké akustické gitary Pasadena, Ashton a Marris okolo 100 € a musím povedať že ( ako polovičnému lajkovi) sa mi to zdalo celkom slušné na tú cenu , nepotrebujem nič fajnšmekrovské len aby to hralo naporiadok, aby ladenie držalo hmatník sa nekrivil a oktávy aby ladili , myslím , že skúšaná bola pasadena AG 1 natural tá úlnne základná , a potom v MADE v Ziline ashton za 110 € neviem presne aký typ to bol vy sa určite vyznáte skusil som si zopár akordov , vybrnkávačiek podla mna celkom OK na to bežné hranie , Čo by ste vy odporučili ? Prípadne Cort ? ( u basgitaristov bez prachov veľmi oblubena vec) Yamaha , Dowina ( videl som par modelov a boli poriadne odflaknute prazce vytrcali von s hmatnika a rezali prsty otvory na tele boli nezabrusene ) alebo niečo s Marris ?
Dík vopred za rady , hádam som to nepohnojil s týmto príspevkom