za kolik myslíš že bych moch střelit ten pearl gates ?
Humbuckery
Pravidla fóra
no nevim kolik jeden koštuje , páč sem je měl práve v kytaře už vod výroby (což asi ještě na ceně ubere) no můžu prodat 2 a za tu cenu koupit jednoho toho gibsna 
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
http://www.vltava2000.cz/ms-music/defau ... tmentID=91
Mrkněte se na tento odklik ! celkem se mi to tam zamlouvá!!
Mrkněte se na tento odklik ! celkem se mi to tam zamlouvá!!
Kdyz nemuzes vyzkouset osobne, muzes si je alespon poslechnout na strankach vyrobcu, tak co resis??
Obavam se, ze zvuk snimacu pujde slovy popsat jen velmi tezce..Nakonec kazdy clovek vnima zvuky trosku jinak;)
Mam ted snimace Gibson Burstbucker Pro a dokazu si predstavit lepsi volbu za mene penez :wink:
Obavam se, ze zvuk snimacu pujde slovy popsat jen velmi tezce..Nakonec kazdy clovek vnima zvuky trosku jinak;)
Mam ted snimace Gibson Burstbucker Pro a dokazu si predstavit lepsi volbu za mene penez :wink:
mám je asi rok , ale možná bych vyměnil jenom ten Pearl Gates u kobylky za singl ten humucker u krku neni až tak k zahození (aspon bych ho mel na jedný kejtře ), ten pearl se prodává za 3600,-
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
no když se ten SD prodává za 3600 tak ho asi za stejnou cenu neprodám(ještě k tomu když je rok starej a měl sem ho vod výroby v kytaře)