Muzikanti v sukni

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Re: Muzikanti v sukni

Příspěvek od Disasterpiece »

182 píše:Proti holkám v kapele nic nemám, jen v rocku jako zpěvačky mi moc nesedí. Přece jen rock je tvrdší muzika a k ní mi měkčí ženský hlas přijde jako pěst na oko. Kvůli tomu (ač je mi to líto) neposlouchám třeba nightwish. Většině lidí to nevadí, ale pár lidí, jako já jsem taky potkal.

Sice tohle neni rock ale taky dokazuje uplatneni zenskych vokalu.
182

Příspěvek od 182 »

Disasterpiece píše:
182 píše:Proti holkám v kapele nic nemám, jen v rocku jako zpěvačky mi moc nesedí. Přece jen rock je tvrdší muzika a k ní mi měkčí ženský hlas přijde jako pěst na oko. Kvůli tomu (ač je mi to líto) neposlouchám třeba nightwish. Většině lidí to nevadí, ale pár lidí, jako já jsem taky potkal.
Sice tohle neni rock ale taky dokazuje uplatneni zenskych vokalu.
Vždyť já netvrdím, že to nejde třeba nightwish je podle mne velmi populární kapela, jen že mně se to nelíbí. Je to tu vyjádřete svůj názor na holky/dívky/ženy v kapele, tak jsem to udělal. Teď jsem si vzpomněl, že jediná písnička se zpěvačkou co se mi líbí je hit me with your best shot od pat benatar
Tomas.Tajfun
last.fm: tarzancz
Bandzone: bandzone.cz/tajfun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomas.Tajfun »

Vzpomněl už jsi tu někdo např. na Tal Wilkenfeld apod?
Tomi Berašon - Tajfun Karlovy Vary http://bandzone.cz/tajfun
Fender Jazz Bass 60' .:. Sire V7 .:. Gallien-Krueger 700RB-II + 410RBH, 410CX + 115CX, 810Neo .:. Digitech Bass Synth Wah .:. Squier by Fender Affinity (Fender snímače) .:. popruh Planet Waves .:. struny D'Addario, Elixir .:. Marshall G10MK-II .:. na doma kombo Torque 65W .:. několik Shure SM58 .:. kilometry kabelů .:. a pár blbostí
arcilucifer

Příspěvek od arcilucifer »

182

Příspěvek od 182 »

arcilucifer píše:
No vidíš, tady z ní super. btw pěkné bydliště moc jsem se pobavil :D
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“