Roland Cube 30. .

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

To Xko neznám, osobně jsem zatím neměl tu čest, ale podle papírů by to mělo být uplně to samé až na to, co jsem napsal...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Metallistic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Metallistic »

Nero píše:To Xko neznám, osobně jsem zatím neměl tu čest, ale podle papírů by to mělo být uplně to samé až na to, co jsem napsal...
Ok ty máš toho normálního a seš spokojen že..??? :wink:
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .
Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal
Obrázek
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Přesně tak... :D
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Metallistic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Metallistic »

Tak se ho pokusím sehnat. . . :)
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .
Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal
Obrázek
MENHYR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MENHYR »

Zdarec. Včera jsem byl v hudebninách na Stodolní a zkoušel jsem Roland Cube 30X a kejtru Cort Z42. Moje dojmy když jsem vylezl z obchodu byly stejné jako dnešní pochmurné počasí. Kytara byla v poho s tou už jsem hrál na více kombech tak že tam chyba nebyla, ale co mě naprosto zklamalo byl zahuhlaný nekonkrétní zvuk komba. Nechci urazit vlastníky komba ale ať jsem kroutil poťákama doprava či doleva zvuk byl pořád jak bych měl kombo pod peřinou. Nevím jestli to je tím reprákem tou desítkou nebo je to tím zesákem co v něm je, ale opravdu se mi to nelíbilo. Efekty jinak byly docela v pohodě, nejlepší z nich snad flanger ten zbytek tak průměr. Jinak zkreslení které ma navodit dojem akustické kytary, byl sprominutíém velký omyl. Příliš se to akustice nepodobalo. Určitě se najde spousta lidí kterým ten zvuk bude vyhovovat, ale já bohužel nejsem jedním z nich.

PS: Tenhle fakt mě nakopl k tomu že si pořídím VOXe 15W s lampou v koncovém stupni.Při téhle příležitosti bych se rád zeptaljak často se musí ta lampa měnit. Možná hloupý dotaz já vím ale nikde jsem to nenašel. Dík za odpovědi-nechtěl jsem zakládat nový topic. Hoy :arrow:
:: ak. kytara - SX :: el. kytara - Cort M600 :: basa - Cort Precission Bass ::
:: kyt. kombo - VOX AD30VT :: bas. kombo - Warwick Blue Cab 60 :: kabel - Planet Waves ::
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

No, je pravda, že ten svůj zvuk jsem si našel až po 3 dnech hraní :lol:

PetrPeter 1975 - 2008
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

MENHYR píše:
PS: Tenhle fakt mě nakopl k tomu že si pořídím VOXe 15W s lampou v koncovém stupni.Při téhle příležitosti bych se rád zeptaljak často se musí ta lampa měnit. Možná hloupý dotaz já vím ale nikde jsem to nenašel. Dík za odpovědi-nechtěl jsem zakládat nový topic. Hoy :arrow:
voxe si kup zklamany z nej urcite nebudes. 15w staci do bytu uplne v klidku, vzal bych ale asi verzi XL, ktera ma 10' repro - normalni stribrna verze ma 8'.... ja mam 30w stribrnou s tou desitkou a mam to na 1/3 vykonu na doma... akorat nevim jak je na to xl verze s cistym zvukem, ale jestli chces spis neco tvrdsiho, tak to bude ok... ja mam ted toho voxe jen na cisty (kde mam ulozeny skvely teply zvuk ac30 a pak nadherny cisty studenejsi zvuk fender bassmana a na zkresleni pouzivam krabky turbo rat a boss os-2... at si rika kdo chce co chce, tak muj zvuk se od lampacu zase tak moc nelisi :)
MENHYR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MENHYR »

No já chci na 100% tu verzi XL ale nevím jak často se mají měnit ty lapmy na koncáku. Jinak pevně věřím, že by to mělo mít normální čistý výstup, jako každé kombo.To bych se hodně divil. :shock: :shock: :shock:
:: ak. kytara - SX :: el. kytara - Cort M600 :: basa - Cort Precission Bass ::
:: kyt. kombo - VOX AD30VT :: bas. kombo - Warwick Blue Cab 60 :: kabel - Planet Waves ::
kotyzji

Příspěvek od kotyzji »

Čistej to má, a docela pěknej, ale jakmile to kombo vytavíš tak ti to ta lampa začne nakreslovat, zváště s humbuckerama :wink: .
Ibanez RG321MH
Strunal Classical 4855
VOX AD50VT2-XL
...ladička utopená ve vodce, okousaný trsátka, rozšlapanej kabel...only metal, do peeche
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“