Novou kytaru nebo kombo..??
Pravidla fóra
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
Ať žije angličtinaNero píše:PM = SZ
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
- Pejsvidek
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam taky set od craftera... asi 14 mesicu. A na tu kytaru hral jeden kytarista co hraje blues a rikal, ze je vpohode. Myslim ze na tahle cenovy urovni bude horsi to kombo, to bych vymenil. Zase je fakt, ze kdyz nas svy kobo zapojim ibanezku cca za 8tis, tak je to dost jinej zvuk, ale to bude asi tema hb 
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
Chceš říct,že když tam zapojíš na to kombo lepší kytaru,že je to o hodně lepší...??To trošku pochybuju kamoš na to moje kombo zapojil Cort EVL X-(teď nevím jestli 4 bo 6). . A znělů hrozně a to má EMG snímače.. . Nevím no. . .Pejsvidek píše:Ja mam taky set od craftera... asi 14 mesicu. A na tu kytaru hral jeden kytarista co hraje blues a rikal, ze je vpohode. Myslim ze na tahle cenovy urovni bude horsi to kombo, to bych vymenil. Zase je fakt, ze kdyz nas svy kobo zapojim ibanezku cca za 8tis, tak je to dost jinej zvuk, ale to bude asi tema hb
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .
Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal

- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
Já mám multiefekt to zatím staší,ale taky se bude měnit,jinak jasný ten zvuk byl asi takovej hutnější díky těm HB ale jinak to musí být taky nic moc. . !!Pejsvidek píše:No nevim jestli tak moc, ale rozhodne drnejsi zvuk to melo... ale asi bych menil kombo, nebo koupil krabicku, jestli nechces zvysit vykon repra

- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
No jasný že hraju na Clean ale zvuk komba je prostě dost na prd. . .kotyzji píše:Mno, souhlasím s KIWIm...nástroj je to hlavní, jestli máš mulťák tak si hraj na clean nebo do sluchátek.

Ok, tak jestli zní i tak to kombo nechutně, tak jdi do novýhoMetallistic píše:No jasný že hraju na Clean ale zvuk komba je prostě dost na prd. . .kotyzji píše:Mno, souhlasím s KIWIm...nástroj je to hlavní, jestli máš mulťák tak si hraj na clean nebo do sluchátek.
Ibanez RG321MH
Strunal Classical 4855
VOX AD50VT2-XL
...ladička utopená ve vodce, okousaný trsátka, rozšlapanej kabel...only metal, do peeche
Strunal Classical 4855
VOX AD50VT2-XL
...ladička utopená ve vodce, okousaný trsátka, rozšlapanej kabel...only metal, do peeche
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Rozhodně lepší kombo vždycky nejdřív apec a pak kytaru já mam lowendový kytary ale lampu a díky tomu mam zvuk slušnej - mnohem víc má vliv apec než kytara 
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
JO ap ak pichneš kytaru do nějaký trandáku nebo jinýho paraátu než máš ty ze zvuku ti bude špatně...Red Bull píše:Rozhodně lepší kombo vždycky nejdřív apec a pak kytaru já mam lowendový kytary ale lampu a díky tomu mam zvuk slušnej - mnohem víc má vliv apec než kytara
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...