Stížnosti na admina, moderátory, rádce a uživatele

Máte nápad na zlepšení? Sem s ním!
Odpovědět
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Re: Stížnosti na admina, moderátory, rádce a uživatele

Příspěvek od pavel68 »

ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Navrhuji udělat z políčka "věk" políčko čistě soukromé (viditelné třeba jen mezi přáteli, je-li to možné), protože mají-li tu mít lidé mezi sebou respekt, měly by jejich místní společenský kredit tvořit relevantní informace - tedy způsob vyjadřování a znalosti, případně barva nicku. Protože v případě pána nade mnou bych pak alespoň mohl doufat, že z toho vyroste. Takhle mě akorát napadá starýho psa novým kouskům nenaučíš a pořekadla vyjadřující zbytečnost komunikace s jistým druhem lidí.

Myslím, Pavle, žes dosud nepochopil, o co Nerovi jde.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Pavle, moc se mi líbí, jak tu povídáš o něčem, o čem nevíš vůbec nic nebo zcela minimum. To, co bylo mezi mnou a Jimem, bylo mezi mnou a Jimem, a každý z nás dvou se k tomu mohl postavit, jak chtěl. Ty se do toho nemáš vůbec co plést a rozhazovat tu moudra.

Rádcové byl Jimův nápad, od začátku jsme spolu mluvili o tom, že on bude tuhle skupinu vést a bude se podílet na jejich práci. A pak zmizel...

Pehve je člověk rozumný, s kterým není problém si cokoli vyříkat a který chápe argumenty druhých. Proto jsem s ním už dlouho v pohodě a nemusíme se v tom dál rýpat. Zkus si z něj vzít příklad.

A veselé banánování, to je opravdu směšné - kdyby se tu vesele banánovalo, to by to tu vypadalo úplně jinak. Jestli ti systém vadí, navrhni jeho změnu, o čemž se můžeme v klidu pobavit, nebo sem nelez, nikdo tě k tomu nenutí. To samé platí tvém vnímání fóra jako žumpy. Ostatně - proč to neříct otevřeně - kdyby sem přestal chodit takový Atkins, byla by to škoda, protože přes to, jak se občas chová, má místním co dát a dělá to. Co tu děláš ty?

Mimochodem, nějak si nejsem jistý, jestli cizí slova, která používáš, opravdu znamenají to, co chceš říct. Pokud si jimi jsi jistý, prosím, abys mé maličkosti vysvětlil termíny "být na satisfakci" a "brát něco v environmentální rovině".

Stejně tak zkus být aspoň malinko konstruktivní, když už o tom mluvíme. Nějak jsem to od tebe opravdu dlouho neviděl.

Bummer píše:Navrhuji udělat z políčka "věk" políčko čistě soukromé (viditelné třeba jen mezi přáteli, je-li to možné) (...)
Bohužel není možné, kategorie věk je předdefinována v základním phpBB3 kódu, do kterého se nedostanu.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

pavel68 píše: Mi je to líto, bo jsem to tu kdysi měl hodně rád - teď je z toho žumpa.
( jo, žumpa a nečil se).

P.S. doufám, že ty a rohatej býček to vezmete konstruktivně v enviromentální rovině a odpustíte si plky směřující ke zbytečnýmu nastavování morálních kreditů, a osobnostních profilů.
.....................
A jestli chcete (a já tedy jo), čekám Vás oba v Jam Session ať vím, kdo je tedy na druhý straně monitoru.
....................

P.S.2.Wohmič - máš můj respekt že ses na to vykadil a zůstal svůj :wink:
Nebudu reagovat na všechno, to už udělal Nero. Pavle68 ty nepamatuješ dobu před změnou vedení (téměř rok rozdílu registrace Pavla68 a Nera), tedy před Nerem, takže neznáš dobu kdy tu byl OT v každém tématu. Kdy se v tématu o aparátu vedl flame o čemkoliv atd. Kdybych věděl, že přijde tato doba, tak bych udělal pár print screenů pro ukázku. Navíc zamoření spambotů bylo doopravdy všudypřítomné. Tyto problémy už tak nějak nemáme a přesto nazýváš toto fórum žumpou? To říkáš jako člověk, kterému jsem nejčastěji musel ručně cenzurovat jeho příspěvky?

Kázat vodu a pít víno by ti šlo.

Druhý PS pokud nám Wohma nelhal, tak odešel z funkce, kvůli převážně časovým důvodům, pokud si správně pamatuji :wink: - nebo máš jiné informace?

Držel bych se být tebou jedné zásady - nevím-li o čem mluvím, tak radši mlčím 8)
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

Pavle, ale tady se nehraje, tady se diskutuje. Hraní probíhá mimo diskusní fórum a těžko tu bude někdo prosazovat přístup "nejlepší hráč má vždycky pravdu", protože ať člověk hraje třeba celý život, jeho zkušenosti s hraním a jeho talent nemusí mít zhola nic společného s tím, kolik toho ví. A věk bych jako určující faktor také nebral (ačkoli jseš v tomto ve výhodě, můžeš na cokoli říct že jsou to slova cucáka co ještě nic nezažil); jak známo, existují i staří blbci a je jich poměrně dost.

A bany se udělují pode chování na fóru. Kdyby vstal z hrobu samotný Paganini a začal se tu chovat jako hulvát, skončil by, virtuoz nevirtuoz.
...EDGE...

Příspěvek od ...EDGE... »

woro90-1 píše:A bany se udělují pode chování na fóru. Kdyby vstal z hrobu samotný Paganini a začal se tu chovat jako hulvát, skončil by, virtuoz nevirtuoz.
A rek bych ze by smrdel ztuchlinou, takze asi ani v hospode by si neskrtnul..
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Red Bull píše:Držel bych se být tebou jedné zásady - nevím-li o čem mluvím, tak radši mlčím 8)
Obrázek
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

Vida - konstruktivní mač i když furt nějak jede po osobnostní lajně a nevidí se dál ...

Kdyby kupříkladu staří lékařští odborníci hodnotili dnešní medicínu, šlehlo by to s nimi nebo by nechali skoro všechny doktory zavřít ... na odborníky se vyprdněmež a radši si přiznejmež, že už jsem stará kostnatící palice :roll:

Apropos, právo na trvání na lecčems jistě máme každý, obecnost tam ale nepatří.

A malinko poupravím to pravidlo, abychom sestoupili do hlubin filosofických:
- hodnotit může kdokoliv a cokoliv
- rozhodovat by se měli odpovědní, přičemž odpovědní za mnoho lidí by měli být odborníci.Tečka.

P.S. - já už sem nelezu, nepřispívám jinam než sem (teď v místě a čase).

A finálně, za nulový posun nemůže primárně Atkins, Jim či já, ale právě aktivní odpůrci. Přečtu-li si jejich reakce na "závadné" přispěvatele, ve valné většině jsou to agresivní útoky, nikoliv citlivé vysvětlení, po kterém by se dotyčný chytil za nos. Osobně se domnívám, že zde velká část lidí prostě pracuje se sadou odlišných metrů. Doplněno o etické a morální argumentace to pak vypadá velmi humorně.

A končím kluci. :wink:
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
rocky77

Příspěvek od rocky77 »

pavel68 píše:odpovědní za mnoho lidí by měli být odborníci.Tečka.
Odpovědní za mnoho lidí by měli být:

A: Lidi, kteří na to mají morálně, povahově a charakterově
B: Odborníci

Přesně v tom pořadí, v jakém jsem to napsal. Podstata, alespoň podle mne, je v tom, že Ty bod A neuznáváš, lidi hodnotíš jen podle B...
Seagull 25th Anniversary Mahogany Spruce
Nesst
Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nesst »

pavel68 píše:Vida - konstruktivní mač i když furt nějak jede po osobnostní lajně a nevidí se dál ...

Kdyby kupříkladu staří lékařští odborníci hodnotili dnešní medicínu, šlehlo by to s nimi nebo by nechali skoro všechny doktory zavřít ... na odborníky se vyprdněmež a radši si přiznejmež, že už jsem stará kostnatící palice :roll:
Ty si tohle opravdu myslíš? Pokud ano, pak je mi líto, že sis nevšíml, že v medicíně (stejně jako ve většině jiných technickcýh oborů) se každé desetiletí udělá značný pokrok.
Možná být tebou, bych jednou zkusil neřešit kolik komu je, jak je dobrý praktik apod a zkusil lidi poslouchat (v našem případě uvědomovat si, co čteš)...
On každý člen tohohle fóra má co říct. Protože nikdo z nás nehrál na všechno a nehrál všechno. To by měla být hlavní devíza fóra. Ale pro tebe by asi bylo lepší, kdyby fungovalo, že kdo je starší (nebo má více nahráno) má vždycky ve všem pravdu.
Naučit se pentatoniku je jako naučit se plazit. Pokud nechceš žvýkat hlínu, nauč se teorii.
http://www.bandzone.cz/fan/nesst
pehve

Příspěvek od pehve »

Ahoj Pavle,
myslel jsem že sem už vůbec nechodíš, tak nějak jsem za poslední rok zakotvil v bubenických vodách a do undergroundu nebo do kytar už skoro vubec nelezu. Nedávno jsi to tu trošku rozvlnil a tak jsem si prošel nějaký ty tvoje posty zpět....
Něco mi tu nesedí. Copak se stalo s muzikantem se kterým se tady daly vést obohacující debaty do 4 do rána, debaty které měly svoji specifickou formu plnou ironie a přeháněk ale které se nepovyšovaly a které nikoho neurážely. Kde je ten Pavel kterej dokázal vyburcovat lidi k tomu aby ukázali co umí a chtěli být ještě lepší... byl jsi schopen smysluplné kritiky, nahrával jsi, poslouchal ty druhé....
To všechno je už pryč...tvoje myšlenky už nejsou obohacující, jsou arogantní a povýšené, někdy plácáš, někdy cíleně urážíš.
Píšeš že jsi to tu měl kdysi rád. Bylo to tenkrát z tebe poznat že jsi sem rád chodil.
Píšeš že je to tu ted stoka a taky je to z tebe poznat. Nechodíš sem rád.
Pavle, proč chodíš někam kde to nemáš rád?
Možná se nám něco snažíš naznačit ale výsledek je ten že sem občas vletíš, pustíš jed a zmizíš. Možná se držíš nějaké myšlenky z dřívějška co nevyšla a ty jsi to tu proto zavrhnul...nevím..vykašli se na ni protože jestli tu chceš být nic jinýho ti nezbyde. Forum běží dál s lidmi kteří to tu rádi mají a nelíbí se nám když nám to tu kdokoli nazývá stokou. Prosím tě aby jsi to respektoval.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
nakonec poznámka pod čarou
Pavel píše:Nazvat Jima zbabělcem je na satisfakci - co když byl prostě (stejně jako já tou dobou) znechucen a prvním rádcem pod tímhle vedením by nebyl ani omylem ? Koukl jsi na to někdy i z tohohle úhlu ? Pehve to napsal jasně.
Kolik tu máš kytaristů co to maj v pazourách ?
S tím Jimem-taky jsem měl pocit že ho tu musím ochránit ... už to máme vyjasněný a pravda - potřebujeme-li vlastně nějakou - je někde uprostřed což je vlastně ok. Kašli na to co by mohlo být kdyby a Jima toho už fakt sem prosím netahej.
Co jsem napsal dále je blbost protože nemůžu vědět jací tu jsou kytaristi, chápeš?

Měj se pěkně a přeji ti bezbolestný obrat k optimističtějším myšlenkám :)

.
Rocky_MK
Bandzone: www.bandzone.cz/danielandthemoravians
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rocky_MK »

Vadí mi, že jsem napsal svůj názor a byl smazán a nahrazen slovem *CENZURA* .
Což o to, rasistický ten příspěvek skutečně byl, ale vadí mi, že v této republice se může """diskriminovaná""" skupina občanů na plnou hubu rasististicky projevovat, rasisticky útočit a terorizovat nás všechny a naprosto beztrestně, nebo s naprosto směšnými postihy. Já nebo kdokoli jiný na tomto fóru napíšu jeden, byť rasistický, ale adekvátní příspěvek a okamžitě je smazán. Sympatizujete snad s těmi zvířaty ?
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Sám uznáváš, že příspěvek rasistický byl, takže v podstatě není co řešit.

Vyjádřit tvůj názor ti nikdo nebrání. Ve stejném threadu na stejnou věc reagoval Trey způsobem, který je zcela bezproblémový. Co se děje mimo fórum je v tomto ohledu zcele irelevantní a pro posuzování vhodnosti příspěvků nedůležité.

S člověkem, který lidi označuje za zvířata a "zkurvené černé svině" si nemám v tomhle ohledu co říct. Rasismus je rasismus a na tohle fórum rozhodně nepatří.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Je tomu tak, rasismus (ať už skrytý nebo otevřený) je všude nepřípustný a toto forum není vyjímkou. Pokud někdo sám uzná svůj příspěvek za rasistický, přesto má potřebu jej sem vložit, ať už je za tím motivace jakákoliv, tak je sám rasistou a jeho působení na tomto foru je pro mne velikým problémem. Proti rasismu se půjde tvrdě. Žádná tolerance ani polemika o tom, kde hranice rasismu začíná nebo končí nepřipadá v úvahu! O to více mne udivuje případná stížnost na v tom případě oprávněnou cenzuru. Nikdo nebude si dělat práci s upravováním příspěvků tak, aby nebyl v rozporu s pravidly. To je přeci záležitost autora příspěvku a jeho zodpovědnost i svědomí především! O nějaké "adekvátnosti" nemůže být ani řeč.
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Rocky_MK píše:Vadí mi, že jsem napsal svůj názor a byl smazán a nahrazen slovem *CENZURA*.
Tvůj názor, byl v rozporu s pravidly. Stejně dopadl John M. William, který byl tři příspěvky nad tebou. Měříme všem stejným metrem a myslím, že všichni pochopili náš názor na toto vaše chování.
Rocky_MK píše:Což o to, rasistický ten příspěvek skutečně byl, ale vadí mi, že v této republice se může """diskriminovaná""" skupina občanů na plnou hubu rasististicky projevovat, rasisticky útočit a terorizovat nás všechny a naprosto beztrestně, nebo s naprosto směšnými postihy.
Viděl jsi takové jednání zde na fóru? Byl jsi tu beztrestně diskriminován menšinou? Objektivní fyzická realita z místa tvého bydliště je zde naprosto nepodstatná a neopravňuje tě k tvému chování.
Rocky_MK píše:Já nebo kdokoli jiný na tomto fóru napíšu jeden, byť rasistický, ale adekvátní příspěvek a okamžitě je smazán. Sympatizujete snad s těmi zvířaty ?
Adekvátní ten příspěvek nebyl - protože jsi prezentoval subjektivní pojetí reality a "hospodský názor".

Co nechápu je to, jak se může člověk tolik nadřazovat nad jiné lidi a to zcela neoprávněně. Nejsi o nic více člověk, než oni. Toto mne strašně uráží.

Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Rocky_MK píše:Vadí mi, že jsem napsal svůj názor a byl smazán a nahrazen slovem *CENZURA* .
Což o to, rasistický ten příspěvek skutečně byl, ale vadí mi, že v této republice se může """diskriminovaná""" skupina občanů na plnou hubu rasististicky projevovat, rasisticky útočit a terorizovat nás všechny a naprosto beztrestně, nebo s naprosto směšnými postihy. Já nebo kdokoli jiný na tomto fóru napíšu jeden, byť rasistický, ale adekvátní příspěvek a okamžitě je smazán. Sympatizujete snad s těmi zvířaty ?
Takze spravny postup by byl prispevek nechat a nahlasit ho policii? :?: Jestli o to mas zajem, klidne muze byt.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Jimmy2

Příspěvek od Jimmy2 »

"************" - za to dostal edit od admina? Hm.. Třeba kdyby ho naštvaly tkaničky, na které si šlápne, tak si uleví "******** dlouhé svině", ale nemyslí tím všechny dlouhé věci, ale jen konkrétní vlastnost věci, které nadává.. Co je špatného na odfrku "***** jeden opeřenej" když ti holub vykoná potřebu na hlavu - cenzurovat, protože ne všichni opeřenci jsou ******? Jde o to si ulevit, a sami víte, uznáte, že rozvitý tvar uleví člověku víc.

P.S.: Autor používá slovo negr ve zcela neutrálním kontextu, rozhodně ne s automatickým negativním zabarvením, které mu přisizují jiní :mrgreen:

P.P.S.: Nadávky by tu samo být neměly, akorát takové zamyšlení nad tou - jak to říct - zženštilou přeopatrnou společností ?
Naposledy upravil(a) Red Bull dne 6.11.2011 22:31, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Cenzura vulgarismů a rasisticky zabarvených spojení.
Cort KX5, Cort CJ 1F NS, Marris CL-100, Roland Cube 30x, Toneport GX, Amatér a věčný začátečník.
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Myslím, že můj edit naprosto označuje můj názor k tvému příspěvku.

Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

.. my god. Nic proti, ale tohle už bylo opravdu trochu zbytečné.
Jimmy2

Příspěvek od Jimmy2 »

mazec.. slovo černý je tu cenzurované. Gratuluju!

Zajímá mne, proč Nero » 6.11.2011 13:07 může psát výrazy/slovní spojení, které se jiným uživatelům netolerují.

Býku, tady máš ještě co dohánět: search.php?st=0&sk=t&sd=d&keywords=%2Bhajzl++ , jistě měříš všem stejným metrem :mrgreen:
Cort KX5, Cort CJ 1F NS, Marris CL-100, Roland Cube 30x, Toneport GX, Amatér a věčný začátečník.
Odpovědět

Zpět na „HudebníFórum.cz“