Buďte zdrávi,
sháním mikrofon pro zpěváka určený na zkoušky a vystoupení. Semtam bych s ním možná chtěl pořídit i nějakou pracovní nahrávku přes počítač, ale to ale až druhořadě. Mám na něj našetřeno řádově 3000, ale ani nevím, jestli lze nějaký kvalitní mikrofon v této cenové relaci získat. Sám technice rozumím jako koza petrželi, takže bych potřeboval poradit.
Desingově mě zaujal Shure 55SH, ale chci dát přednost kvalitě, pročež bych ho bral jen v případě, kdybych měl jistotu, že za něco stojí.
Díky,
Jakub
Mikrofon pro zpěv v cenové relaci +-3000 Kč
Pravidla fóra
-
Jakub Cepník
Re: Mikrofon pro zpěv v cenové relaci +-3000 Kč
Chtělo by to znát charakter zpěvu, zda studio, či živě, dále styl , drát, bezdrát...
Nemám strach z lopaty, mám strach ze srpu a kladiva
Mrkni na sortiment Shure, Audix, Beyerdynamic a Sennheiser. Predpokladam, ze chces dratovej, pro muzskej zpev a na koncerty... Na ten Shure 55 bych se vykaslal.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
-
Jakub Cepník
Styl bych specifikoval asi jako progressive rock, nijak zvlášť tvrdá hudba.
Sortiment zmíněných firem jsem si již prohlížel a vybral jsem několik kandidátů. Dnes si je půjdu vyzkoušet do obchodu, abych poznal, jaký mi nejlépe sedne k hlasu.
Díky!
Sortiment zmíněných firem jsem si již prohlížel a vybral jsem několik kandidátů. Dnes si je půjdu vyzkoušet do obchodu, abych poznal, jaký mi nejlépe sedne k hlasu.
Díky!
Neni zac
Jeste se neboj mrknout na AKG, na ty jsem zapomnel.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus