Fear Factory
Fear Factory
Cau co rikate na kytaristy z Fear Factory?Aji na toho byvaleho(plnostihleho...) Hrajete nejake jejich skladby a jestli tak jaka je vase nejoblibenejsi 
Strat QTX SlipKnoT+Misfits Y06hurt signature model
Jackson Kelly
1 kliknutí nikdy nikoho nezabilo
Yô6hµ®±
Jackson Kelly
Yô6hµ®±
- Alexi_Laiho
Re: Fear Factory
Jestli se ti líbí bývalý plnoštíhlý kytarista z Fear Factory, tak si sežen kapelu divene heresy!Y06hurt píše:Cau co rikate na kytaristy z Fear Factory?Aji na toho byvaleho(plnostihleho...) Hrajete nejake jejich skladby a jestli tak jaka je vase nejoblibenejsi
- Alexi_Laiho
)Dark Axel píše:Dino Cazarez?
mrkni na / Asasino/ , nevim jak přesně se to píše, snad assasino , nebo tka nějak
vše prodávam ,tak kdyby byl zájem..
Cort evl z47 SD snímač , esp-ltd signovku Steava z Deftones s pasivnim emg
Peavey Valveking , rockwell 4x12
zas si ta k***a vzala dalšího... 1. 5. 1975 - 1. 8. 2008
Cort evl z47 SD snímač , esp-ltd signovku Steava z Deftones s pasivnim emg
Peavey Valveking , rockwell 4x12
zas si ta k***a vzala dalšího... 1. 5. 1975 - 1. 8. 2008
Jj replica je taky moje nejoblibenejsi pisen mimochodem prvni kterou sem se od FF naucil hrat,sice na 6-strunku takze to nezni tak tvrde,ale libi se mi,mistama to zni jako "sladka" pisen kdyz to jeste spomalis
Jinak invisible wounds dark bodies taky luxus ostatne skoro cele Demanufacture se luxus
Strat QTX SlipKnoT+Misfits Y06hurt signature model
Jackson Kelly
Yô6hµ®±
Jackson Kelly
Yô6hµ®±
- mnemicmunky
- Kontaktovat uživatele:
Tak chlapy FF - jeden z mejch pilířů... Dino se vrací... letos budou na brutale!!!!
Jinak škoda, že vyhodili Raymonda, byl to dobrej bicman, ale náhrada více než adekvátní, nikdy jiný než mr. GENE HOGLAN!!!!!
Jinak Dinův grind projekt se jmenuje ASESINO!!! Pro zajímavost basu a zpěv obstarává basák ze Static-X!
Jinak škoda, že vyhodili Raymonda, byl to dobrej bicman, ale náhrada více než adekvátní, nikdy jiný než mr. GENE HOGLAN!!!!!
Jinak Dinův grind projekt se jmenuje ASESINO!!! Pro zajímavost basu a zpěv obstarává basák ze Static-X!
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
jo, Gene Hoglan je naprostý šílenec, viz Strapping young lad
do FF podle mně přesně sedne
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
A nevíš jestli je to napořád, nebo jenom chvilkový? Jinak FF jedna z mejch nejoblíbenějšíchmnemicmunky píše:Tak chlapy FF - jeden z mejch pilířů... Dino se vrací... letos budou na brutale!!!!![]()
- mnemicmunky
- Kontaktovat uživatele:
Hele, maj v plánu v tomhle složení udělat album, čili nějakou dobu určitě budou hrát takhle...
- mnemicmunky
- Kontaktovat uživatele:
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbe ... mID=124659
tady se trochu vysvětluje o čem to v poslední době je... a taky kde je "příčina" celého problému... ach ty ženy
tady se trochu vysvětluje o čem to v poslední době je... a taky kde je "příčina" celého problému... ach ty ženy
Trochu oživim tohle starý vlákno a jen řeknu že 5.6. vychází Fear Factory nový album s názvem The Industrialist kde maj všechny písničky dát dohromady jeden příběh což může bejt fajn. Co jsem si zatim poslech z toho alba skladbu Recharger tak mi to v něčem připomíná album Archetype což je imho dobře.
zde přikládám video
zde přikládám video
Jackson DKMG (Dimarzio D-Activator, PAF 36th anniversary)
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
fear factory jsou super...naučil jsem se powershifter...jinak moje oblíbený skladby jsou Replica, Archetype, Linchpin, obrovská srdcovka je Final Exit a na konec celý album Mechanize...
Já se teďka učim Christploitation
Uplně parádní písnička a to klavírní intro je tam fakt děsně evil a geniální. Jinak doufám že se na ně v červnu dostanu až tu budou
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
Já už lístek mám
A doufám, že zahrají i hoodně staré věci...
Cort KX5, Cort CJ 1F NS, Marris CL-100, Roland Cube 30x, Toneport GX, Amatér a věčný začátečník.
Kdyby nechali ten setlist co hrajou aktuálně ve státech nezlobil bych se
http://www.setlist.fm/setlist/fear-fact ... fa56d.html
http://www.setlist.fm/setlist/fear-fact ... fa56d.html
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
The Industrialist je skvely album
gitara: JACKSON PRO RHOADS RRMG SATIN BK | amp: PEAVEY 6505 | box: HARLEY BENTON 2x12 W/ 1x VINTAGE CELESTION 30 & 1x G12T-75| fx: BOSS DD-2, EHX NEO CLONE CHORUS, EHX NANO LPB-1 | picks: DUNLOP TORTEX 1.0