americky punk
- banana bonus
- Kontaktovat uživatele:
americky punk
Ja byste upřesnili styl dnešních amerických "punkových" písniček, cpaných do všech možných OST například Lustra, American Hi-Fi, MxPx, The City Drive apod. Já tomu říkam americký středoškolský punk 
kytara:ESP-LTD MH1000 STB
kytara: Epiphone Les Paul Custom Plus
snímače: EMG 81 bridge, EMG 85 neck
hlava: Orange Dark Terror 15W
box: 2X Krank Rev Jr 1x12
kapela: http://scarlettavenue.eu
-
kůl v plotě
- banana bonus
- Kontaktovat uživatele:
To je sice pravda, ale když to není punk alespoň ve stylu muziky tak co? Dechovka?
kytara:ESP-LTD MH1000 STB
- spidershit
- Kontaktovat uživatele:
americky punk?
Tezko rict jestli je to punk, ale podle me to rozhodne punk neni. nazvali to tak media. Plno lidi si mysli: americkej punk=sracky. Jenze najdete mi dneska punkovou kapelu? Pripada mi spise ze to je dnesnim trendem. Konstatuji ze se mi ale tento styl libi...
SG G-400 Epiphone, www.sg.7x.cz
otázka: co je vlastně Punk
otázka č.2: co je vlastně rock
atd
v dnešní době už ani nemá cenu přemýšlet o tom co je co za styl, je to všechno tak propletene a představa o hudebnich stylech tak pozměněná že už se k nicemu takovemu nikdy nedopracujeme
otázka č.2: co je vlastně rock
atd
v dnešní době už ani nemá cenu přemýšlet o tom co je co za styl, je to všechno tak propletene a představa o hudebnich stylech tak pozměněná že už se k nicemu takovemu nikdy nedopracujeme
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Blink 182 hrajou punkově (jednodušše), ale punk to moc není.
Green Day měli punkový, punkrockový tak první dvě CD (Dookie..), dnes už ne.
Sum 41 nejsou punk, třeba CD Chuck je až do metalu. O nich bych vůbec netvrdil že je to punk.
Green Day měli punkový, punkrockový tak první dvě CD (Dookie..), dnes už ne.
Sum 41 nejsou punk, třeba CD Chuck je až do metalu. O nich bych vůbec netvrdil že je to punk.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
POchybuj uže je to pop...copak to může házetdo stejné katulky jako jsou ty jednoltivý zpěvačky a vyloženě sladký popvý kapely?pigdestroyer píše:povetsinou je to pop, tim ovsem nerikam ze se mi nektery valy nelibi!
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
čekal jse mdo tebe nějakej takovej příspěvek....jako chápu že je nemáš rád, ale nechápu jak možeš tvrdit že má zpěvá ksladkej hlas a že jsou pop....nejaký ísničky jsou vyloženě metalový...humus píše:jo jo, maj tam bubinky a kytarykECuP píše:je to těžký no.. řekne se že jsou pop... protože jsou komerční a bla bla bla... ale jak psal kiwi nejakej rozdil mezi nima a zpevačkama s puštenou hudbou a cizimi texty je...
Ach jo, tak nemyslím že by měl ulně metalovej chraplák, ale že nemá ten sladkej hlas těch sladkejch kapel jako Simple Plan...myslel jako celkově písnička, ne že je tam řvaní místo zpěvu...ale jako pokdu to nemíníš nikdy akceptovat taku žse s tebou nebudu dohadpvat a nechá mtě tvými řpízemnímu názoru..humus píše:hod nakej priklad na youtbku, pokud maj, celkem by me to zajimalo, neumim si predstavit jak ten zpevak vyvine nejakej hlas co by sel do metalu
tady je jedna písnička, sice si z toho dělaj spíš srandu, ale není to nejhorší
http://www.youtube.com/watch?v=uv9p7h4oO3A
Paráda, jsem rádhumus píše:no né, prijemne me to prekvapilo (ja myslel ze sum41 zni jinak asi jsem si to splet s blink).
ale nemeni to nic na tom ze ta kapela mi nikdy vonet nebude
Nmají něco společnýho s metalem, jen u jejich CDčka Chuck jsou některý torhcu metalový písničky, zkrátka tvrdý. Každej si pod pojmem metla představí něco jinýho, ale to už ej jiná diskuze...gazosh píše:Já jsem k těmhle kapelám načuchl kdysi a pak jsem se jim vzdálil přechodem k metalu. Ale tak mi nevadí a jednou za pul roku si je pustím, třeba mám rád starý cdčka blinků, první 2 myslím.A jestli SUM 41 mají něco společnýho s metalem tak mám 4ky kozy.