Fender USA

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Re: Fender USA

Příspěvek od Kinx »

grock píše:Já si píchnu do vosího hnízda...Prostě mexický jsou nový postupně lepší a lepší a původní US fabrika snižuje laťku..(v průměru).Jako v hokeji,prostě dneska i Němci můžou kdekoho porazit a u nás nejsou všichni Jágrové..!Tak doufám,že vlastenci zůstali v klidu! :D :D :D
me neprijde ze by ty kytary hraly hur, ale ze se u nich objevuje vic konstrukcnich vad, ale to i u mexik. s tema lepe hrajicima mexikama (v prumeru) souhlasim, oproti dobe pred deseti lety to je fakt pokrok.
Thesces

Příspěvek od Thesces »

Thesces píše:Nevěděl sem kde tak se zeptám tady. Jde nějak zapojit kytaru přes pc? Nebo do něčeho jinýho než do komba ? Popřípadě jak. Předem díky
PRS
J.J.
Rádce

Příspěvek od J.J. »

Thesces píše:Nevěděl sem kde tak se zeptám tady. Jde nějak zapojit kytaru přes pc? Nebo do něčeho jinýho než do komba ? Popřípadě jak. Předem díky
Nevěděl jsi, kde se zeptat, tak se zeptáš v naprosto nesouvisejícím tématu? Řešilo se to tu milionkrát, ale fakt ne v elektrických kytarách. Co si zkusit někdy třeba něco přečíst nebo nedejbože třeba sám vyhledat a ne se blbě ptát. Pro začátek
komba-zesilovace-reproboxy/co-na-domaci ... ml#p100490
studio-a-recording/kytara-a-pc-t10403.html#p162726
kytary: Yamaha Pacifica 821D, J.J.Gtrs Warbeast, španěly Admira a 2 x J.J., J.J.Gtrs - 7string PRSo, steelstring J.J. ala Martin 00, Jolana Diamant
kombo: Mesa Boogie Nomad 55, Beaver 50W (kopie Valvestate)
apec: Beaver 100W (kopie JCM Slash), 200W bedna
nějaký efekty, kabely, trsátka atd.
Regular John

Příspěvek od Regular John »

grock píše:Já si píchnu do vosího hnízda...Prostě mexický jsou nový postupně lepší a lepší a původní US fabrika snižuje laťku..(v průměru).Jako v hokeji,prostě dneska i Němci můžou kdekoho porazit a u nás nejsou všichni Jágrové..!Tak doufám,že vlastenci zůstali v klidu! :D :D :D
Tak ty mexika si jdou hlavně tak trochu svou cestou, mně se třeba líbí ty modely, které skloubily starý zvuk a moderní pohodlí. Mexika se ale pořád dělají z více kusů dřeva než US, takže je tam větší šance, že nebude mít kytara "vyrovnaný" zvuk.
Bhu z Crecelu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bhu z Crecelu »

Když už se tu bavíme o těch japoncích a mexičanech, docela by mě zajímalo, jestli to teda někdo ví, jak by asi tak mohl hrát třeba tento kousek v porovnání? Samozřejmě, kus od kusu, že, ale jak by třeba obstál s těma mexičanama.. a když to je v přepočtu za 17 a půl...

http://www.fenderjapan.co.jp/ast.html
Blackwell: Instrumental progressive rock
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Co se Japonců týče (mluvím o starých) je to taková kapitola sama pro sebe, kdy se často hovoří o šlapání USA stratům na paty a nebo dokonce preference kytaristů v Japonských modelech díky vyšší kvalitě. Jako vždy to nejsou objektivní fakta a musí padnout znova, že kytara se liší kus od kusu. Mam v plánu vyměnit komplet elektroniku ve svém stratu a udělat porovnání s MIA standard stratem, protože si troufám tvrdit, že bude minimálně stejně dobrý. Kousek co mám doma je z doopravdy dobrých dřev, tak si uvidí v budoucnu face to face.
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

http://www.fendercustomshop.com/index.p ... 1_tribute/

On the tenth anniversary of Sept. 11, 2001, the Fender Custom Shop offers its own sincere tribute to those who fell that tragic day with a special offering—a remarkable trio of custom Stratocaster guitars commemorating the events and the heroes at the World Trade Center complex.

Obrázek
Kamahl

Příspěvek od Kamahl »

:roll:
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

Díval jsem se na ty ostatní fotky a teda to je kýč jak bič. :?
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
pjung

Příspěvek od pjung »

Je to takové ... americké. A to nemyslím pohrdavě. Prostě takoví jsou.
"Don't play what's there, play what's not there"
Miles Davis
arcilucifer

Příspěvek od arcilucifer »

příští téma bych zvolil vyvraždění sev.amerických indianů.
tribute.
třeba by se to mohlo dobře prodávat...
rocky77

Příspěvek od rocky77 »

pjung píše:Je to takové ... americké. A to nemyslím pohrdavě. Prostě takoví jsou.
Přesně tak...nám ten jejich patriotismus přijde leckdy až teatrální, ale je v něm spousta dobrého...a poučného...
Seagull 25th Anniversary Mahogany Spruce
Regular John

Příspěvek od Regular John »

Tak ve většině zemí USA je to tak, že hasiči jsou pro ně regulérní hrdinové a policie tam má velký respekt, to se mi na nich fakt líbí. Češi mohou tak akorát závidět (a to jim jde :mrgreen: ). Jinak téma zajímavé, ale vypadá to trošku lacině, mohlo to být hezčí
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Smrťokvítek píše:Díval jsem se na ty ostatní fotky a teda to je kýč jak bič. :?
Hlavně ty zadní strany...

Obrázek
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Alternátor

Příspěvek od Alternátor »

Co na to říct... Ten jejich patriotismus je fakt až přehnanej... Dle mýho názoru se to moc neliší od jakýkoliv jiný propagandy, kterou známe z historie.
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
Tonda

Příspěvek od Tonda »

Tak.. jsou to jenom 3 kusy, zahraje na ně na koncertu Clapton a pak se věnujou těm organizacím.. Bych to moc neprožíval :wink:
I´m wheels... movin´wheels
Alternátor

Já to neberu jen u těch kytar, ale celkově... Tohle je taková věc, která mě vždycky trochu napruží. Jsou dobrý věci, který se Americe upřít nedaj, zároveň ale i ty špatný a konkrétně ten jejich patriotismus hraničí až s fanatismem.
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
rocky77

Příspěvek od rocky77 »

Alternátor píše:Já to neberu jen u těch kytar, ale celkově... Tohle je taková věc, která mě vždycky trochu napruží. Jsou dobrý věci, který se Americe upřít nedaj, zároveň ale i ty špatný a konkrétně ten jejich patriotismus hraničí až s fanatismem.
Jak se (negativně) projevuje fanatický patriotismus? :) Patriotismus je kladná "veličina" (láska k národu, vlasti) a jako taková se nemůže ani při sebevětší míře projevit negativně :D Pokud jsi myslel, že třeba může přerůst v nenávist k někomu (něčemu) cizímu, tak to přestává být patriotismus :wink:

Jinak abych nebyl úplně OT - zvolená tématika u těch kytar mi nepřijde špatná, spíše to konkrétní grafické provedení je velmi slabé...
Seagull 25th Anniversary Mahogany Spruce
Alternátor

No, pokud vím, tak v USA je považovanej za nebezpečnýho každej, kdo bezmezně nemiluje svoji vlast (obzvlášť pokud to ten blázen ještě přizná). Podle mě je tohle ta hranice. Jinak s tim grafickým provedením souhlasím, přidal bych ještě něco, ale nebudu tu dál rejt :oops: .
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Fender představil novou řadu Select - velmi hezké nástroje :)

http://www.fender.com/products/select

Takového stratíka bych si nechal líbit...

Obrázek
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“