Nefunkční wah pedál Behringer UW300

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
Tompson

Nefunkční wah pedál Behringer UW300

Příspěvek od Tompson »

Zdar, asi před třema dnama jsem si koupil wahwah pedal Behringer UW300.Když přišel,tak všechno dokonale fungovalo - nová baterka, i nový kabely, všechno v cajku.A dneska když jsem šel hrát a zapnul efekt,tak se ani nerozsvítila ledka a efekt nefungoval.Kabelama to není,když je píchnu z kytary do komba,tak to normálně hraje,ale když to propojím s efektem,tak kombo hraje potišeji a nemá takovej gain.Doufám,že to bude jen baterkou,nechce se mi to reklamovat.Díky za odpovědi.
Sadam.S

Re: Nefunkční wah pedál Behringer UW300

Příspěvek od Sadam.S »

A proč to píšeš? VYměň baterku, poznáš jestli funguje... a pokud ne, těžko ti někdo něco poradí. :roll:
Tompson

Příspěvek od Tompson »

A je možný,že by se mi za tři dny vybila baterka ? (novou baterku momentálně nemám,abych to mohl vyzkoušet)
Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

Pokud jsi ho třeba nechal zapojený... nebo ta baterka mohla být zmetek, taky se to stává.
Tompson

Příspěvek od Tompson »

Jo, zapojený jsem ho nechal :? to víš, můj první efekt vůbec,tak jsem nevěděl.A baterka je VARTA, stála asi 80kč :D ale zmetek to mohl bejt no
Fořt

Příspěvek od Fořt »

Je potřeba vytahovat vstupní jack (výstupní může zůstat). Tři dny při zapojeném vstupním jacku bohatě stačí, aby šla i dobrá baterka do kytek.
kelley
Bandzone: http://bandzone.cz/milanpalicka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kelley »

Jen taková malá odbočka, ale je k tématu, tak kvůli tomu nebudu zakládat nové. Netušil jsem že existuje tahle stánka: http://www.kvakadlo.cz :shock: mazec, doporučuju :wink:
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“