Fender Deluxe Power Stratocaster
Pravidla fóra
Fender Deluxe Power Stratocaster
Jelikož jsem tu nikde nenašel názory na tuhle kytaru (snad jsem nehledal blbě), zakládám nové téma
Otázka zní: Máte někdo s touto kytarou zkušenosti? Odkaz zde http://kytary.cz/fender-deluxe-power-strat/HN083028/ . Chvíli jsem jí měl v rukách v Plzni v hudebninách na Americký (bohužel nezapojenou a to je asi dobře, jináč bych znásilnil účet a ...) a uchvátila mě
Není to sice ten pravej startocaster se 3 singlama, ale určitě to byl od Fenderu dobrej nápad. Mít na ní peníze, tak se moc nerozmýšlim... 
Re: Fender Deluxe Power Stratocaster
To mě docela překvapuje, že se zatim nikdo znalej této kytary nenašel 
(nemel sem ji jeste v ruce, ale vzdycky se mi hodne libila.... taky bych si rad precetl nazor nekoho, kdo na to hral...)
- Regular John
Tak se vykašli na názory ostatních, prostě si na ni zahraj přes nějaký pořádný apec, důkladně ji otestuj a sám uznáš, jestli by ti sedla nebo ne.
Já jsem ani moc nepochopil, co to má vlastně být, má to moderní hranaté kameny jako starší American standardy, vintage ladící mechaniky, moderní krk... Čert aby se v těch Fenderech vyznal
Já jsem ani moc nepochopil, co to má vlastně být, má to moderní hranaté kameny jako starší American standardy, vintage ladící mechaniky, moderní krk... Čert aby se v těch Fenderech vyznal
ma piezo. to je imho asi tak ten hlavni rozdil...
Já bych si na ní rád zahrál přes apec, ale je mi blbý je tam o to žádat, když jí stejně nekoupim a oni to taky ví...
Do ruky mi sedla líp než americkej standard a i zpracování mi připadalo na první pohled bezchybný 
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
S tímhle přístupem člověk nikdy žádné zkušenosti nenaberelukybraby píše:Já bych si na ní rád zahrál přes apec, ale je mi blbý je tam o to žádat, když jí stejně nekoupim a oni to taky ví...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
tenhle typ jsem mel v ruce, je to zabavna kytara hlavne kvuli tomu piezu ktery lze do zvuku libovolne primichavat. snimace super, zbytek bude zalezet na tom jaky budes mit stesti na kus