Fender Deluxe Power Stratocaster

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
lukybraby

Fender Deluxe Power Stratocaster

Příspěvek od lukybraby »

Jelikož jsem tu nikde nenašel názory na tuhle kytaru (snad jsem nehledal blbě), zakládám nové téma :) Otázka zní: Máte někdo s touto kytarou zkušenosti? Odkaz zde http://kytary.cz/fender-deluxe-power-strat/HN083028/ . Chvíli jsem jí měl v rukách v Plzni v hudebninách na Americký (bohužel nezapojenou a to je asi dobře, jináč bych znásilnil účet a ...) a uchvátila mě 8) Není to sice ten pravej startocaster se 3 singlama, ale určitě to byl od Fenderu dobrej nápad. Mít na ní peníze, tak se moc nerozmýšlim... 8)
lukybraby

Re: Fender Deluxe Power Stratocaster

Příspěvek od lukybraby »

To mě docela překvapuje, že se zatim nikdo znalej této kytary nenašel :|
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

(nemel sem ji jeste v ruce, ale vzdycky se mi hodne libila.... taky bych si rad precetl nazor nekoho, kdo na to hral...)
Regular John

Příspěvek od Regular John »

Tak se vykašli na názory ostatních, prostě si na ni zahraj přes nějaký pořádný apec, důkladně ji otestuj a sám uznáš, jestli by ti sedla nebo ne.
Já jsem ani moc nepochopil, co to má vlastně být, má to moderní hranaté kameny jako starší American standardy, vintage ladící mechaniky, moderní krk... Čert aby se v těch Fenderech vyznal :-)
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

ma piezo. to je imho asi tak ten hlavni rozdil...
lukybraby

Příspěvek od lukybraby »

Já bych si na ní rád zahrál přes apec, ale je mi blbý je tam o to žádat, když jí stejně nekoupim a oni to taky ví... :) Do ruky mi sedla líp než americkej standard a i zpracování mi připadalo na první pohled bezchybný 8)
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

lukybraby píše:Já bych si na ní rád zahrál přes apec, ale je mi blbý je tam o to žádat, když jí stejně nekoupim a oni to taky ví... :)
S tímhle přístupem člověk nikdy žádné zkušenosti nenabere :wink:
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

tenhle typ jsem mel v ruce, je to zabavna kytara hlavne kvuli tomu piezu ktery lze do zvuku libovolne primichavat. snimace super, zbytek bude zalezet na tom jaky budes mit stesti na kus :)
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“