Díky. To vypadá dost dobře, lépe jak Musiccenter/Audiotek. Dneska se tam asi kouknu.Smrťokvítek píše: tady je to tak nějak vidět všechno
Nová prodejna kytary.cz - Brno
Re: Nová prodejna kytary.cz - Brno
Bojím se tam jít
Pokaždé když si jdu koupit trsátko tak mě to stojí minimálně pětikilo. Kolik bych asi nechal tady? 
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
a hrať se musi aji na levne nastroje.
Tak jsem se tam byl taky podívat, mám to asi 10 minut pěšky z práce. Hezké prostory, pěkná prodejna. Líbí se mi tam víc než v Audioteku. Dokonce tam mají i dva relic straty a jedno PRS. Slyšel jsem jak se obsluha domlouvá, že by měli navozit i nějaké Taylory. Tak se budu těšit. Držím jim palce.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Ono dražší nástroje dováží z Děkanky, takže je dost možné, že nějaké Taylory přivezou (na Děkance jich visí fakt hafo). Standardní nástroje jsou ze skladu v Modřanech.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já se tam stavil dnes znova cestou ze školy
Kytar je tam víc a přibyly 2 řady krabic zesilovačů takže je vše na dobré cestě. Teď ještě ty Fendery. 
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
- Nero
- Rádce
Ty už jsou taky na cestě. Ve velkém množství a vypadá to, že i docela zajímavé kusy. Ale nechci zase vyzrazovat moc
Každopádně zboží se tam fakt bude navážet ještě hodně.
Každopádně zboží se tam fakt bude navážet ještě hodně.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Můžete mi někdo prosím napsat, jak je to se zkoušením kytar? To musím jít s kytarou do té "zkušebny" a stojí tam u mě dva páni nebo je to jak v audioteku, že si vyberu kytaru, aparát a bez rušení jedu?
Taky bych se chtěl zeptat Nera ( i když mi to asi neřekne), jestli do Brna dojde i Tele Baja?
Taky bych se chtěl zeptat Nera ( i když mi to asi neřekne), jestli do Brna dojde i Tele Baja?
- Nero
- Rádce
Zkoušíš si zcela bez rušení, jen je slušné prodavače požádat, jestli si můžeš vyzkoušet daný nástroj a aparát
Prodavač tě zapojí a pak tě nechá být.
V tý zkušební kabineci ti dva prodavači stáli asi jen kvůli tomu, že si povídali s tím zákazníkem, což dost možná mohl být i nějaký jejich známý. Rozhodně tam nehlídkují
Co se týče Baja telete, to ani netuším...
V tý zkušební kabineci ti dva prodavači stáli asi jen kvůli tomu, že si povídali s tím zákazníkem, což dost možná mohl být i nějaký jejich známý. Rozhodně tam nehlídkují
Co se týče Baja telete, to ani netuším...
PetrPeter 1975 - 2008
A je to normálně v prostorách obchodu nebo jen v té zkušebně?
Popřípadě k čemu je ta zkušebna? (k absolutnímu zkoušení bez rušivých elementů z okolí?
)
Popřípadě k čemu je ta zkušebna? (k absolutnímu zkoušení bez rušivých elementů z okolí?
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No co jsem tam byl já tak si tam někdo zkoušel normálně v části u zesilovačů. Seděl na židličce a hrál si.
Ta místnost je podle mě vysloveně pro velké apecy, případně aby se lidi nerušili.
Ta místnost je podle mě vysloveně pro velké apecy, případně aby se lidi nerušili.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
- Nero
- Rádce
Zkoušet se dá přímo u aparátů vystavených na prodejně. Zkušebna je pochopitelně kvůli tomu, když je třeba něco vyzkoušet v klidu a bez rušení.
PetrPeter 1975 - 2008
Tak jsem tam dnes taky zavital a zjistil, ze tam pracuje jeden znamy - Lukas Woff z Gatecrasher. Prodejna prijemna a jeste tam toho spousta pribyde. A v sortimentu jsou i trsatka George Dennis, ktera posledni dobou nebyla k mani!
Rozumna otviracka v sobotu je taky velke plus.
Rozumna otviracka v sobotu je taky velke plus.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Tak jsem se tam u vás byl dnes podívat a hezké to tam máte, spoustu krásných nástrojů a s příjemnou obsluhou. Už aby Kytary otevřely i v Plzni
.