Krabka na nahrávání?
Pravidla fóra
- Jens Ludwig
- Odborník
mikraky na basu sem neskousel...
slysel sem ale ze se pouziva velka membrana na hlavni repro a kondik na vyškač
ale to bude asi konfigurace jen na velke hlasitosti co? pokud se basak kroti tak to pude i jinak... no nevim, neznam, nemam zkusenost
tu linku pouzivam asi proto, protoze je to jednodussi
slysel sem ale ze se pouziva velka membrana na hlavni repro a kondik na vyškač
ale to bude asi konfigurace jen na velke hlasitosti co? pokud se basak kroti tak to pude i jinak... no nevim, neznam, nemam zkusenost
tu linku pouzivam asi proto, protoze je to jednodussi
Za mnohé ze svých starých příspěvků se hluboce stydím.
- Jens Ludwig
- Odborník
- Jens Ludwig
- Odborník
- Jens Ludwig
- Odborník
jj - znám - taky mam jednu - právě kuli tý simulaci.... ne že by byla nějak extra kvalitní, ale když pak na podium přiběhne pankáč jen s kytarou a DSjedničkou, s tim, že kombo si nebral, pač je přece zbytečný, když "se hraje přes bedny", tak ta simulace je použitelná víc než dost
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
Tak, nebudu zakladat zvlast thread, dam to semhle. Dnes mi dosla externi zvukovka M-Audio FastTrack USB, je to uplne malinkatej mazlik [sirka cca jako CDcko], ackoli jsem samozrejme napred zapojil zvukarnu a az potom chtel instalovat drivery, coz je v manualech naprosto zakazano, tak se mi ji podarilo celkem bez problemu rozjet, ASIO, latence input i output 8ms [slo by mozna i min, ale nechce se mi s tim stelovat, 8ms mi naprosto staci], interni predzesilovac neni nic extra, ale pro bezny ucely v pohode staci. Sikovny je, ze nepotrebuje externi napajeni, takze staci brat samotnou krabicku a jeden USB kabel [navic standardni typ], na druhou stranu zas na XLR nema fantoma. Jediny, co mi zatim vadilo, bylo to, ze prilozeny CD s driverama nefungovalo ;D ale neni problem stahnout aktualni verzi na strankach M-Audia. Sikovny je, ze ma 'guitar input' [Hi-Z?], takze na domaci nahravani pak uz nic jinyho nepotrebujete ;]
http://pc.itek.cz/prislusenstvi-strizny ... FAST-TRACK
jeste EDIT pro linuxare, zkompiloval jsem jeden modul a vsecicko slape v klidku a pohode
http://pc.itek.cz/prislusenstvi-strizny ... FAST-TRACK
jeste EDIT pro linuxare, zkompiloval jsem jeden modul a vsecicko slape v klidku a pohode
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus