Pomoc s výběrem workstation

Klavíry, keyboardy, digitální piana, syntezátory, ...
Peetronius

Re: Pomoc s výběrem workstation

Příspěvek od Peetronius »

Jo prosímtě a nečekej, že budeš mít v nástrojích všechno hotové a připravené k použití jako v nexusu. Nexus je vykrádačka všech top synthů, jsou to nasamplované rejstříky, se kterými si dali producenti záležet. Dle toho se odvíjí i cena nexusu + exp. bank. V seriózních nástrojích budeš kroutit, nastavovat a časem se objeví výsledek. Záleží pouze na tvých schopnostech a uších.
JohnyPD

Příspěvek od JohnyPD »

Já vím. Však proto jsem tady. Ale pořád se mi nabízí jedna otázka. Každej vybírá klávesy a synťáky podle zvuku a nahraných zvuků. Ale musí být přeci nějaká možnost jak vytvořit zvuk v počítači třeba a nahrát do kláves. Ať to jsou nějaký levný jednoduchý klávesy a naopak. Když jdou teda propojit s PC.
Kytara: Dean Vendetta 3
Kombo: Line 6 Spider 3 15W
Multiefekt: Zoom G2.1u
Scorpi.03
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Scorpi.03 »

Do kláves, které mají sampler jdou vkládat samply, těch je na netu hafo..
Current Gear: KORG M50 - 61, STUDIOLOGIC VMK188+
Past Gear: KORG KARMA, YAMAHA PSR 280
JohnyPD

Příspěvek od JohnyPD »

A nevíte náhodou co to má za ty další dva nástroje k tomu Accessu?? http://www.youtube.com/watch?v=aqG82L6N ... ture=share
Kytara: Dean Vendetta 3
Kombo: Line 6 Spider 3 15W
Multiefekt: Zoom G2.1u
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavlii »

No to hlavní je Roland MV8800 (třeba zde). To druhé nevím, je to špatně vidět.

P.

home recording: Cubase Pro, WaveLab Pro
Dynaudio BM6 + A500, PSI Audio A21-M, Antelope Discrete 8 Pro SC
Peetronius

Příspěvek od Peetronius »

JohnyPD píše:Já vím. Však proto jsem tady. Ale pořád se mi nabízí jedna otázka. Každej vybírá klávesy a synťáky podle zvuku a nahraných zvuků. Ale musí být přeci nějaká možnost jak vytvořit zvuk v počítači třeba a nahrát do kláves. Ať to jsou nějaký levný jednoduchý klávesy a naopak. Když jdou teda propojit s PC.
Ano každý vybírá synth podle zvuku který z něj leze. TI2 je syntezátor se vším, co k tomu patří. Tam je editace zvuků možná až do nejmenších detailů. Je možné nástroj propojit přes USB interface k PC a přes VST rozhraní ovládat veškeré parametry nástroje. Editace je tam přehledná a jednoduchá - chvíli jsem přes ten editor pracoval. Na internetu je mnoho hotových rejstříků ke konkrétním nástrojům, ať se jedná o TI2, M3 atd... Konkrétní rejstřík - soubor je možné přenést do nástroje, třeba přes paměťovou kartu.

Pokud myslíš, že vytvoříš zvuk v nexusu a překopíruješ ho do M3, nebo TI2, tak to jsi na omylu, dané formáty a architektura nástrojů nejsou mezi sebou kompatibilní. Jediná možnost je daný rejstřík nasamplovat.
Odpovědět

Zpět na „Klávesové nástroje a syntezátory“