Výběr kytary +-5000Kč, obchod/bazar
Pravidla fóra
Ahoj, jen jsem se chtěl zeptat na Váš názor na tuhle kytaru, právě jsem našel tenhle inzerát.. Měla by to být moje první kytara, chtěl bych spíš na tvrdší styl.
CORT M520 + SEYMOUR DUNCAN SH4
Jsem začátečník, tak abych nepřebral. Kytaru bych si chtěl jít vyzkoušet samozřejmě osobně, jen mě zajímá názor Vás zkušenějších..
Díky za odpověď a doufám, že nevadí nové téma..
CORT M520 + SEYMOUR DUNCAN SH4
Jsem začátečník, tak abych nepřebral. Kytaru bych si chtěl jít vyzkoušet samozřejmě osobně, jen mě zajímá názor Vás zkušenějších..
Díky za odpověď a doufám, že nevadí nové téma..
Naposledy upravil(a) Open_cz dne 23.09.2011 21:06, celkem upraveno 1 x.
Re: CORT M520 + SEYMOUR DUNCAN SH4
A kolik za ní chce? Jinak podle mě v pohodě kombinace a dobrá kytara pro začátečníka.
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Vcera jsem mu psal email kolik by za ni chtel, jeste mi neodepsal.
(Omlouvam se za diakritiku, nemam ceskou klavesnici).
EDIT: Cenu mi nabidnul 7000 a niz, me se to zda docela hodne teda, osobne bych za to dal kolem 6000. Co myslite vy?
(Omlouvam se za diakritiku, nemam ceskou klavesnici).
EDIT: Cenu mi nabidnul 7000 a niz, me se to zda docela hodne teda, osobne bych za to dal kolem 6000. Co myslite vy?
- Topster
- Kontaktovat uživatele:
7000 je moc... 6000 je odpovídající cena. Jinak bude super, jak si na vyzkoušení kytary vezmeš nějakého zkušenějšího kámoše, který dokáže odhalit případné chyby v nástroji - krk, ladění apod. 
Akustika: Fender CD-60
Elektrika: Ibanez RG 450 (Made in Japan, RM Pups), Bach Explorer (RM Pups)
Kombo: Monacor IMG Stage Line GAT-1250R 50 W, Kustom Gauge 12, 16 W
Elektrika: Ibanez RG 450 (Made in Japan, RM Pups), Bach Explorer (RM Pups)
Kombo: Monacor IMG Stage Line GAT-1250R 50 W, Kustom Gauge 12, 16 W
Tak bohužel nakonec z osobních důvodů stáhl nabídku úplně, tak aspoň využiju tohoto tématu pro Vaši radu. Jak už jsem psal, hledám kytaru pro víceméně začátečníka (chvíli jsem hrál na akustiku), spíš na tvrdší hudbu a la GnR, Ozzy, Mettalica, ale zároveň bych si čas od času rád zahrál i něco normálního. Byl jsem v obchodě a zkoušel si kytary Cort KX5 a Cort M200, obě se mi líbily a navíc na ně jsou dobré reference i zde na fóru. Zkoušel jsem taky Washburn Win14, akorát měl nějak špatně udělané poťáky, že se špatně točily (asi to bylo špatným kusem kytary).
Co říkáte na tu volbu? Je to vpořádku? Můj rozpočet je +- 5000 (max 6000).
Bazaru se nevyhýbám, akorát jsem za poslední 2 měsíce nenašel nic zajímavého, co by mě lákalo(chci bazar jenom v Brně). Tímhle jsem Vás chtěl poprosit, jestli máte nějaký návrh nebo nabídku kytary. Topiky na fóru jsem pročítal, spíš by mě zajímalo jestli máte nějaký tip z bazaru.
Díky.
Co říkáte na tu volbu? Je to vpořádku? Můj rozpočet je +- 5000 (max 6000).
Bazaru se nevyhýbám, akorát jsem za poslední 2 měsíce nenašel nic zajímavého, co by mě lákalo(chci bazar jenom v Brně). Tímhle jsem Vás chtěl poprosit, jestli máte nějaký návrh nebo nabídku kytary. Topiky na fóru jsem pročítal, spíš by mě zajímalo jestli máte nějaký tip z bazaru.
Díky.
Re: Výběr kytary +-5000Kč, obchod/bazar
Zkus se poptat na tohle
http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=6 ... rder=levne
U toho bachu, kdybys ho koupil bych zbylé 2 tisíce investoval do lepšího kobylkového snímače.
U toho bachu, kdybys ho koupil bych zbylé 2 tisíce investoval do lepšího kobylkového snímače.
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Díky moc za linky, jsem to musel přehlédnout.. Jinak, myslíte že jako začátečníkovi mi nebude vadit to tremolo u toho Ibanezu? Abych pak netrávil veškerý čas spíš seřizováním tremola a laděním, než hraním.
jestli hodlas sem-tam podladovat, tak by to trochu casu sezrat mohlo... ale tremolo se da nakonec zablokovat vzdycky...
Tak ten Bach už je prodaný, tak čekám na odpověď ohledně té Ibanez. Ohledně podladění myslím, že jednou to možná přijde, ale nejdřív tak za rok.. A nějak často by to taky asi být nemuselo.. Tak počkám ještě co napíše k té Ibanez a uvidím.
EDIT: Tak zítra si jedu vyzkoušet tu Ibanezku.. Myslíte, že když bude dobrá tak ji mám vzít? Spíš než ty Corty KX5, nebo M200 (z normálního obchodu)?
EDIT: Tak zítra si jedu vyzkoušet tu Ibanezku.. Myslíte, že když bude dobrá tak ji mám vzít? Spíš než ty Corty KX5, nebo M200 (z normálního obchodu)?
Určitě ji vem. Oproti těm Cortům je o třídu výš.Open_cz píše:Tak ten Bach už je prodaný, tak čekám na odpověď ohledně té Ibanez. Ohledně podladění myslím, že jednou to možná přijde, ale nejdřív tak za rok.. A nějak často by to taky asi být nemuselo.. Tak počkám ještě co napíše k té Ibanez a uvidím.
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
ja ti nevim ... na tom inzeratu mi neco nesedi...
(je v ty kytare to, co by tam byt melo? nebo ne? a jestli ne, tak proc? v tomhle pripade bych si pripomenul stare rceni "muzikant se dobreho nastroje nezbavuje".)
edit: v podstate ale souhlasim s tim, co rika tadeasp. akorat bych byl malicko opatrnejsi...
(je v ty kytare to, co by tam byt melo? nebo ne? a jestli ne, tak proc? v tomhle pripade bych si pripomenul stare rceni "muzikant se dobreho nastroje nezbavuje".)
edit: v podstate ale souhlasim s tim, co rika tadeasp. akorat bych byl malicko opatrnejsi...
Jj souhlas s parisem. Kdyby ti na ní něco nesedělo ohledně provedení nástroje tak se zeptej.Paris píše:ja ti nevim ... na tom inzeratu mi neco nesedi...
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
No tak jsem si to vyzkoušet byl.. Sice jsem nekoupil, nicméně mi nepřišlo, že by ta kytara byla špatně zpracovaná nebo něco nefungovalo.. Na to že má 10 let tak musím uznat, že neměla ani škrábanec, a podle mě byla v perfektním stavu, jediné podle čeho bych poznal že je hraná bylo, že měla ošoupaný chrom na tremolu od ruky, jinak aji podle ostatních věcí bylo vidět, že se o své věci stará poctivě.. Borec říkal že ji prodává proto, že si koupil vpodstatě lepší model (taky nějakou Ibanez), a víceméně už měl tuhle do počtu a sháněl peníze na preamp. Jinak byl dost ochotný, poradil mi, na všechno odpověděl, nechal zahrát.. Tu kytaru jsem nevzal hlavně proto, že už to byl přece jen můj cenový limit a docela jsem se lekl FR tremola, jako úplný začátečník (ještě navíc byla kytara podladěná). Takže uvidím, zítra se asi stavím do kytar a zase zkusím ty KX5/M200, jestli nenajdu nějaký pěkný kus. Na bazaru už jsem totiž nic nenašel.
(jen drobnou poznamku: ty novy kytary, co zminujes, sou sice slusny, ale je to takovy uplny zaklad ... a (vzhledem ke konstrukci) nic na nich neni (jak bych to rekl, aby to nevyznelo spatne ... proste to sou takovy jednoduchy) ... tak si je poradne prohlidni (at te pozdeji nic neprekvapi) a hlavne vyber dobre hrajici kus...
...no porad to neni to, co sem chtel rict. zkusim priklad: levnejsi nastroje se vyrabi kompromisnim postupem, aby se vesly do ceny. takze napriklad se ti nemusi zdat dohaneni uhlu krku podkladanim, nebo usazeni nulteho prazce. jsou to drobnosti, ale ty prave delaji ty rozdily mezi nastroji ruznych trid...)
...no porad to neni to, co sem chtel rict. zkusim priklad: levnejsi nastroje se vyrabi kompromisnim postupem, aby se vesly do ceny. takze napriklad se ti nemusi zdat dohaneni uhlu krku podkladanim, nebo usazeni nulteho prazce. jsou to drobnosti, ale ty prave delaji ty rozdily mezi nastroji ruznych trid...)
Mam Cortku KX5 a zrovna usazeni nulaku je tam naprosto ukazkove. Az se divim ze to za ty prachy takhle dokazou. Az budu menit struny, tak jeste zkontroluju tu podlozku...
BaCH PL-03MJBS, Washburn RX22F, Roland Cube 40xl , 15x a Micro Cube 2W, Ensoniq KS-32
Je to Indonesia
BaCH PL-03MJBS, Washburn RX22F, Roland Cube 40xl , 15x a Micro Cube 2W, Ensoniq KS-32
hmm ... koukam na ten kus, co je tady (taky indonezie) ... a ten kousek hmatniku (co saha pod prazec) to nema. vypada to spis jako na ty fotce, ale zas to neni zaplacany barvou...
No uprime, toho kousku hmatniku jsem si vsiml az na fotce. Normalne to neni skoro videt. Nejsem zadny odbornik na stavbu kytar, ale pripada mi to pekne a ciste provedene. U meho BaCha to takhle pekne neni. Otazka na Tebe, je to spravne provedene nebo ten hmatnik pod nultakem neni bezny?
uprimne ... ja tohle docela nevim. mozna ani nejde o hmatnik. sem si toho u moc kytar nevsimal dotedka (a napriklad stratocastery to maji resene uplne jinak). me slo spis o konkretni priklad - na tom nastroji, co mam tady, ten nulty prazec sedi jen na male plose ... a zbytek podle me jakoby visi ve vzduchu (no, jeste trochu lepidla tam je). podobne jako na te fotce z kytar.cz, ale tam je to zaplacany barvou. funkci nebo zvuku to asi vubec nevadi .... jen mi to neprijde jako dostatecne dokonaly... to je cely.
edit: taky zkusim udelat fotku (nemam moc cim, ale aspon neco):
edit: taky zkusim udelat fotku (nemam moc cim, ale aspon neco):