Kde koupit Fender?
Pravidla fóra
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kde koupit Fender?
Na cenu to mít vliv nebude. Fender v tomhle bude dost jednotný podle mě.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
slusny vyber fenderu (na ceske pomery) je kupodivu v hradci hned ve dvou kramech - Music Hell u strelniceu a CMI na slezskem predmesti.
Nová informace z prodejny Houdek je, že Fender ditributora v tuto chvíli NEMÁ a nikdo k nám nic nevozí. Houdek je prý uveden jen proto, že dlouho dělá distributora Jackson.
Fender mi přijde poslední dobou kvalitou děsivý ( hlavně materiálem ). Mexico ani ne, to je pořád stejné, ale US Standard je u bas doopravdy bída a našel jsem už pěkně zavlkovaný nástroj i v tzv. Custom Shopu
Fender mi přijde poslední dobou kvalitou děsivý ( hlavně materiálem ). Mexico ani ne, to je pořád stejné, ale US Standard je u bas doopravdy bída a našel jsem už pěkně zavlkovaný nástroj i v tzv. Custom Shopu
Hledám možnost hrát jazz v Praze. http://bandzone.cz/janbisek
Slovenská firma Marris zkrachovala.Je to zrovna ta firma co zásobovala celou ČR.V Hradeckym Music Hellu má od nich Ševčík víceméně včechno zapůjčený na komisní prodej.A Music Hell už taky poslední dobou nějak nefunguje.
http://bandzone.cz/argonaut
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
Víš to určitě ? Soused posílal před prázdninami kombo na záruční opravu do Marrisu tak se ho optám jesli je zpět.nozaki píše:Slovenská firma Marris zkrachovala.Je to zrovna ta firma co zásobovala celou ČR.V Hradeckym Music Hellu má od nich Ševčík víceméně včechno zapůjčený na komisní prodej.A Music Hell už taky poslední dobou nějak nefunguje.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
V tom případě se divím, že se Houdek o distributorství nepere, pokud je volné a Houdek má kontakty tímto směrem.Jazzman píše:Nová informace z prodejny Houdek je, že Fender ditributora v tuto chvíli NEMÁ a nikdo k nám nic nevozí. Houdek je prý uveden jen proto, že dlouho dělá distributora Jackson.
Dřív nebo později si to někdo vezme, i kdyby to nebyl zlatý důl, tak kvůli prestiži.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Třeba pere, co já vím? Nebo je třeba Fender úplně debilní firma, jako třeba Marshall, a trvá na odběru předem daných počtů kusů, celých modelových řad, včetně neprodejných krámů, šíleně drahém odkupu tun zbytečných propagačních předmětů a podobné hovadiny, kterých je světový obchod poslední roky plný. Kdo ví???
Hledám možnost hrát jazz v Praze. http://bandzone.cz/janbisek
-
Teorge
Nebo bude distribuce do ČR spadat pod jinou zemi, jak je to u více firem.
No jelikož Jackson spadá pod Fender tak by Houdek mohl.
Fender strat, Kramer Baretta III, Standa Papež strat,
Marshall
Marshall
..no nevím,zda je nutné mu radit.. 
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.
- Nero
- Rádce
Pokud jde o distribuci Fendera, tak mám info, že nakonec se to nebude řešit žádným hlavním distributorem pro ČR / SR, ale jednotlivé obchody získají pozici autorizovaného dealera s obchodními vztahy přímo na Fender. Na první stranu to zní jako dobrá zpráva, protože Marris opravdu jako distributor za moc nestál, na druhou stranu by se optimismus měl klidnit, protože si vrabci štěbetají, že komunikace mezi Fenderem a obchody z malé středoevropské zemičky nejsou úplně optimální a sám Fender nepracuje spolehlivě (opožděné dodávky, dodávky ve špatném množství, dodávky jiného než objednaného zboží a další veselé věci). Prý by to nemělo trvat moc dlouho, že se dovoz zase obnoví (horizont několika týdnů).
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
zkus music city maj něco skladem
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tak v dnešním newsletteru z music city se chlubí, že už mají objednáno takže předpokládám, že i v ostatních obchodech to bude otázka několika týdnů. 
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
I Audiotek i kytary už se chlubí, že do konce týdne budou mít fendery na krámě. Kytary prý za 6,5 mega, no uvidime co dovezou pěkného.
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Thomann se vyplatí ,vybíral jsem gibsona custom shopa ze 4 kytar neskutečné rozdíly,slevili mi 10.000.- na krámě když jsem je upozornil že u nás v audioteku je levnější.Už bych nikdy kytaru bez výběru z více kusů nekupoval.
Gibson Les paul standard 94´,Gibson Custom Shop 1958 Les Paul Plaintop Reissue VOS - Faded Tobacco,Sratocaster 1960 Dakota red ,Telecaster 1950 relic-Jurča guitars,Kemper profiler,Marshall JTM45,Marshall 2x12 2061X.
Kytary: Ibanez GRGA 11 (CA), Ashland by crafter SC 270
Comba: Laney LX35R, Roland micro cube
Baskytara: Flea bass junior bass (The Wild One)
Comba: Laney LX35R, Roland micro cube
Baskytara: Flea bass junior bass (The Wild One)
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
To zpoždění bylo určitě kvůli tomu, že ty kytary dodělávali k dokonalosti 
tak pokud teď budou mít kytary a music city budou obchodovat přímo s Fenderem a nebudou mít "prostředníka" tak i ceny by mohli být lepší a budou kupovat za nákupku a při větším odběru zboží by doprava měla mít minimální náklada
co se týče kvality zásilek jak v počtu kusů /kvality výrobku i požadovaných typů tak to taky dost záleží na nakupčím jaký si vytvoří vztahy a jak dobře umí komunikovat/vyjednávat
))
co se týče kvality zásilek jak v počtu kusů /kvality výrobku i požadovaných typů tak to taky dost záleží na nakupčím jaký si vytvoří vztahy a jak dobře umí komunikovat/vyjednávat
Už nehraju, pouze poslouchám ...
- Nero
- Rádce
O tom bych opravdu silně pochybovalRainmaker píše:tak pokud teď budou mít kytary a music city budou obchodovat přímo s Fenderem a nebudou mít "prostředníka" tak i ceny by mohli být lepší a budou kupovat za nákupku a při větším odběru zboží by doprava měla mít minimální náklada
Český obchod nikdy nebude mít takové postavení, aby si mohl být jistý. Pro giganta typu Fender je nějaké malý středoevropský trh opravdu ničím, čemu by měl věnovat větší pozornost, bohužel.co se týče kvality zásilek jak v počtu kusů /kvality výrobku i požadovaných typů tak to taky dost záleží na nakupčím jaký si vytvoří vztahy a jak dobře umí komunikovat/vyjednávat))
PetrPeter 1975 - 2008