Demilich píše:Opravdu nevím, zda se již někdo neptal, ale:
Nehodlají kytary.cz třeba začít prodávat věcičky od Orange, nebo Hughes a Kettner? Na audioteku je mají (myslím kettnery, Orange mají zas jinde) EDIT: Orange, aha, aha, vidím těším se.
Taky by mě zajímalo nějaké info o B.C.Richkách, jestli někdo něco nepochytil od doby co se tu o tom krátce mluvilo..
A co kytary Fernandes?
Díky za případné vysvětlení proč jo, ne, či cokoli.
LicH
na audioteku myslím nemají kettnery, ty mají v hudebnimraji . Orange, když někde je v katalogu, tak stejně není skladem na vyzkoušení. A fernandes kytary jsou v audioteku.
Fernandesky tam měli, dlouho se neohřály, a teď jim z tama zmizely. Jsou to pěkné kytary se zajímavým osazením. Jednu jsem měl v ruce a perfektní zpracování i zvuk.
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem
Fernandesky tam měli, dlouho se neohřály, a teď jim z tama zmizely. Jsou to pěkné kytary se zajímavým osazením. Jednu jsem měl v ruce a perfektní zpracování i zvuk.
No.. já jsem je tam nikdy na prodejně neviděl ty Kettnery a mají je jako většinu věcí u dodavatele nebo na dotaz.. a Fernandes tam ještě nedávno měli..
Aha, tak je možné, že nějaké drobné a občasné výpadky jsou. Posledně mi šéf říkal, že budou dělat nějaké upgrady a změny v e-shopu. Akorát co jsem to párkrát za posledních pár dnů testoval, tak jsem se vždy trefil do doby, kdy vše šlapalo bez problémů
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
Malá poznámka k funkčnosti eshopu. Vzhledem k tomu, že jsou kytary už ve 3 městech v republice by nebylo špatné kdyby se zobrazování podle dostupnosti dalo rozšířit o konkrétní město.
Teď, jak je u popisků to ukázat méně nebo více... chtělo by to dát technické údaje nahoru a ty teoreticke kraviny schovávat, bylo by to mnohem praktičtější. Takhle mi to jen přidává práci...
BaCH "Gary Moore" Les Paul, Roland Cube 30X, Hendrix WAH
Mám tu náznaky, že by se na kytarách.cz mohly brzo objevit efekty Modtone, což ovšem zastíní zpráva, podle které by se zde daly koupit efekty Okko Snad se to brzy potvrdí...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
Nic proti kytarám ale proč musí prodávat věci od X čínských značek co vyrábí prakticky to stejné? Pokud vím tak modtone je další značka jedněch různě pojmenovaných střev. Nehledě na to, že modtone prodává audiotek (že by útok na pozice? ).
A OKKO je pěkný ale když se podívám na ty ceny... Přijde mi to jako dva extrémy na jedné straně čína na druhé straně boutique.