Pedalboardy
Pravidla fóra
- Mjkl
- last.fm: Mjkl666
- Bandzone: Mjkl666
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pedalboardy
Já mám zatím v pedalboardu tohle:
Digitech Synth Wah
Digitech Digiverb
Boss Metal Zone
Foot Switch na aparat
Za chvíli (příští týden) bude Dunlop Cry Baby
A do budoucna plánuju:
Volume pedál
Ladičku
TB Lištu
Vyřešit napájení
+ Teď nějak nevím jak vyřešit nějakou krabici na to všecko, přijde mi praštěné dávat tolik peněz za ty udělátka od warwicku, nemáte někdo nějaký rozumný tip na nějaké homemade řešení...?
Mě napadlo, koupit někde v Obi nebo tak takový ten velký kufr z hliníku, podle mě to stačí bohatě co vy na to...? Zase tolik těch šlapátek nemám abych potřeboval nějaké hustokrutopřísné řešení od warwicku...
Digitech Synth Wah
Digitech Digiverb
Boss Metal Zone
Foot Switch na aparat
Za chvíli (příští týden) bude Dunlop Cry Baby
A do budoucna plánuju:
Volume pedál
Ladičku
TB Lištu
Vyřešit napájení
+ Teď nějak nevím jak vyřešit nějakou krabici na to všecko, přijde mi praštěné dávat tolik peněz za ty udělátka od warwicku, nemáte někdo nějaký rozumný tip na nějaké homemade řešení...?
Mě napadlo, koupit někde v Obi nebo tak takový ten velký kufr z hliníku, podle mě to stačí bohatě co vy na to...? Zase tolik těch šlapátek nemám abych potřeboval nějaké hustokrutopřísné řešení od warwicku...
- Abu
- Bandzone: http://bandzone.cz/thedirtyraccoons
- Kontaktovat uživatele:
Mam to tak udelany, dostatecne velky kufr z Obi, deska s efekty, kterou z kufru vyndam, pripojim a hraju.
Puvodni vzhled - post195306.html#p195306 (ted tam uz neni ladicka a delay a misto toho jsou 3 jine krabicky).
Puvodni vzhled - post195306.html#p195306 (ted tam uz neni ladicka a delay a misto toho jsou 3 jine krabicky).
Hraju výhradně na šrot.
-
dfleischer
já měl pedalboard (3 efekty + wah) v takovim tom kufříku (brašně?) od notebooku (notas mam stejně jenom na hajzl a do postele
) bylo to fakt praktický - přijdeš,otevřeš,zapojíš,hraješ 
- DL
- Kontaktovat uživatele:

.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
Čoveče, v tom aby se prase vyznaloDL píše:
Jo. S vloženýma efektama od Nera.Teorge píše:DL: není to pedalboard od Darka?
- DL
- Kontaktovat uživatele:
A ode mně.Jester píše:Jo. S vloženýma efektama od Nera.Teorge píše:DL: není to pedalboard od Darka?
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
A začíná to být děsivé... A to tam ještě není můj TCE.DL píše:A ode mně.Jester píše:Jo. S vloženýma efektama od Nera.Teorge píše:DL: není to pedalboard od Darka?
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mother of God!Nero píše:.....
A začíná to být děsivé... A to tam ještě není můj TCE.
Jinak můj současný pedalboard. Ještě není dokončený - chybí pár krabiček (pořád jsem se ještě nerozhodl které
Je tam: Boss TU-2 > Michalík (PMT) Volume/Wah > Electronic Orange Scrambled Eggs (octave fuzz) > MXR MicroAmp, v FX ymčce (na kombu) pak Ibanez TC7 a Boss DD5 (+FS5U na tapování). Ještě je tam FS ke kombu, gaffa páska a propiska
Hraju na kytary a mašinky
- OndrejCvrk
Gratuluji, ale tohle není pedalboard. 
třeba joKamahl píše:Gratuluji, ale tohle není pedalboard.
tady hraju teď KOSMONOPOL
- OndrejCvrk
promiň...Kamahl píše:Gratuluji, ale tohle není pedalboard.
fajn, příště to dám na nějakou desku ať to aspoň jako pedalboard vypadá =)
Jinak... teďka řeším, že bych ty efekty dal do kufru, kterej si vyrobím. Přemýšlím, jestli lepší efekty přilepit suchým zipem nebo je přišroubovat?
Většina lidí co znám, si efekty přilepuje. Já si je taky přilepuji. Má to výhodu tu, že když chceš efekt předělat, tak v pohodě odděláš a nemusíš mít s sebou šroubovák.. a taky si nevrtáš šrouby do desky, ale musíš mít povrch, na kterým ten suchý zip bude držet 
tady hraju teď KOSMONOPOL
-
Teorge
Při šroubování by bylo ideální mít na hlavách šroubků zdířku na imbus - stejný, který se používá na zámky a FR 
Už jsem viděl i FR páky, které tu část páky, která končila ve FR ukončenou imbusem, takže člověk měl neustále imbus sebou
Ale vše využije jen člověk, který má FR nebo zámky.
Už jsem viděl i FR páky, které tu část páky, která končila ve FR ukončenou imbusem, takže člověk měl neustále imbus sebou
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
jojo, to je náš brněnský party-boardDL píše:A ode mně.Jester píše:Jo. S vloženýma efektama od Nera.Teorge píše:DL: není to pedalboard od Darka?
teďko před pár dny jsem s tím nahrával, bylo super mít tolik možností
jo a Bubbucci - já se v tom nejen vyznám, ale taky si u všeho pamatuju nastavení - což například u toho Digitechu znamená tak... čtyři různé zvuky?
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Sucháč je ideální. Kup si tyhle http://www.alza.cz/alphacool-velcro-dvo ... d87594.htm, jsou fakt super. Dá to docela zabrat ho odtrhnout.OndrejCvrk píše:promiň...Kamahl píše:Gratuluji, ale tohle není pedalboard.
fajn, příště to dám na nějakou desku ať to aspoň jako pedalboard vypadá =)
Jinak... teďka řeším, že bych ty efekty dal do kufru, kterej si vyrobím. Přemýšlím, jestli lepší efekty přilepit suchým zipem nebo je přišroubovat?
Většina z nás je divných, těch normálních je třeba se bát.
Je mi tolik. kolik mi je, manželka však tvrdí, že maximálně tak 15 a i to je prý někdy přehnané
Tak jsem zase trošku rozšířil pedalboard.
Byl to porod ty krabičky nějakým rozumným způsobem poskládat. Na ty zadní tři pedály se nedalo šlápnout, tak jsem je trochu povýšil
Kdybych náhodou chtěl ještě něco přidat, tak budu muset využít "volné" místo na vysílačce
Pořadí:
Vysílačka -> NoiseGate smyčka -> Compresor Sustainer -> Wah pedál -> Chorus -> ladička -> Tubesreamer -> zpátky do NoiseGatu -> Amp -> Delay v efektový smyčce
Ještě musím vyřešit footswitch na přepínání kanálu, nejraději bych vykuchal nějakýho Bosse a nacpal do něj ten spínač, aby se mi dobře přepínal chorus a kanál na hlavě současně.
Byl to porod ty krabičky nějakým rozumným způsobem poskládat. Na ty zadní tři pedály se nedalo šlápnout, tak jsem je trochu povýšil
Kdybych náhodou chtěl ještě něco přidat, tak budu muset využít "volné" místo na vysílačce
Pořadí:
Vysílačka -> NoiseGate smyčka -> Compresor Sustainer -> Wah pedál -> Chorus -> ladička -> Tubesreamer -> zpátky do NoiseGatu -> Amp -> Delay v efektový smyčce
Ještě musím vyřešit footswitch na přepínání kanálu, nejraději bych vykuchal nějakýho Bosse a nacpal do něj ten spínač, aby se mi dobře přepínal chorus a kanál na hlavě současně.
¤ Vlček EXP ¤ Vlček Setius ¤ Vlček Duvell ¤ ESP Eclipse II ¤ ESP M-II ¤ Gibson Studio 2018 ¤ LTD MH-1001NT ¤ Jolana Diamant I ¤ Cort A4 Plus FMMH ¤ Harley Benton MB-4 ¤ Line6 Helix LT ¤ Dunlop Cry Baby DB01 ¤ Line6 Relay ¤
Super, jak jsi vyřešil to zvednutí aby drželo? Chci řešit něco podobného, ale větší a nejlíp pod to narvat i zdroj + aby to bylo snadno odnimatelné (tzn na sucháči).