the box
Pravidla fóra
the box
zdar lidi . resim odposlechy a jako neprili majetny a zacatecni zvukar bych rad vedel na vas nazor na tento pasivni box od thomanna.http://www.thomann.de/cz/the_box_m1520_mkii.htm muj zmer s nim je podiovy odposlech.zatim na kazdou zedvou odposlechovych cest jeden .jedna se o mensi podia. pokud by jste vedely o jinem reseni treba zrovna od thomanna ,byl bych rad z akazde doporuceni. trochu jsem to tu projizdel a zda se ze ty THE BOXY nebudou az takovy provar jako treba omnišrotyk.dejte vedet. diky predem . ahoj
tattoosadobassogumo
Re: the box
Takhle: mám nějakou zkušenost s Thomannem a není špatná. Konkrétně tento monitor nevlastníme, máme podobný (aktiv + pasiv k tomu). Bedýnka to bude hezká, řekl mbych že i dílensky dobře udělaná, vydrží nějaké to stěhování a přejíždění. Do klidného žánru proč ne? Zásadní je, jak to bude hrát. Těch 95dB, které uvádí výrobce je ale zoufale málo. Znamená to, že jiná bedna s citlivostí 98dB, bude hrát 2x hlasitěji (při krmení stejným zesilovačem ).
V praxi to znamená, že to bude potichu, aby ses slyšel budeš to muset tavit. Pak to bude náchylné na vazbu a budeš s ní svádět nekonečný boj.
Pro kapelu s bicíma bych do toho nešel, pro mluvené slovo, country, folk atd. asi jo.
V praxi to znamená, že to bude potichu, aby ses slyšel budeš to muset tavit. Pak to bude náchylné na vazbu a budeš s ní svádět nekonečný boj.
Pro kapelu s bicíma bych do toho nešel, pro mluvené slovo, country, folk atd. asi jo.
Mapex, Paiste, Meinl, Powerstroke3, Ewans EC2, Balbex Ringo II
Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
zdar. zesik mam od hh sound 2*600w/4ohm . a nebo ločesaka taky2*600.chci ted zkratka nejaky sikovny a levny odposlechy cca300-400w ,zvcucim i hraju tvrdsi muziku tak aby to melo trochu vykonu 
tattoosadobassogumo
Takže to potřebuješ nahlas...
Jak už jsem řekl, výkon je jen jeden z parametrů a není zrovna tan nejdůležitější. Citlivost v dB, to je údaj, který ti napoví, jak hlasitá bedna bude. A tady v tom případě - nic moc. Čili jeden monitor může mít 300w a neuslišíš ho, drůhý může mít také 300w a urve ti to hlavu.
Jak už jsem řekl, výkon je jen jeden z parametrů a není zrovna tan nejdůležitější. Citlivost v dB, to je údaj, který ti napoví, jak hlasitá bedna bude. A tady v tom případě - nic moc. Čili jeden monitor může mít 300w a neuslišíš ho, drůhý může mít také 300w a urve ti to hlavu.
Mapex, Paiste, Meinl, Powerstroke3, Ewans EC2, Balbex Ringo II
a spousta No name...
a spousta No name...