BaCH

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
pepa

Příspěvek od pepa »

popsal sem to jak sem to popsal tak si to mylsim ja protoze to jinak popsat neumim tak to proste sti kejtry vychazi a jak u jsem rekl hned sem tam daval ty seymory takze nevim jak zni ta kytara origos a taky bych rek ze 70 procent zvuku delaji snimace ale jestyl to dokazezs popsat líp tak prosím :twisted:
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

já vím, lehký mahagon, petře, ale z těch se myslím ani jeden EXP od Bachu nedělá, ne? :wink:
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
petrpeter
Odborník

Příspěvek od petrpeter »

pepa píše:popsal sem to jak sem to popsal tak si to mylsim ja protoze to jinak popsat neumim tak to proste sti kejtry vychazi a jak u jsem rekl hned sem tam daval ty seymory takze nevim jak zni ta kytara origos a taky bych rek ze 70 procent zvuku delaji snimace ale jestyl to dokazezs popsat líp tak prosím :twisted:
no jde o to jestli chtel slyset, jaky ma ta kytara zvuk (cili jak zni na sucho, jestli rezonuje na brise i pri tenkym E, jestli je pri akordech slyset dobre ve vsech rejstricich, jestli je vice basova, stredova... atd...), anebo chtel slyset "ze proste tahle kytara je super, protoze super vypada a tak bude urcite i super hrat", no a tys mu popsal jen jak zni Duncany na mahagonu na zkreslenym kanalu, coz o zvuku kytary samotny vazne nic nerekne...

ale na druhou stranu mas pravdu, je to metalova kytara, tak se od toho ocekava proste jen ten zkresleny zvuk... a to si mu popsal jak zni, s Duncany....
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi... :)
petrpeter
Odborník

Příspěvek od petrpeter »

Dark Axel píše:já vím, lehký mahagon, petře, ale z těch se myslím ani jeden EXP od Bachu nedělá, ne? :wink:
ja moc nesleduju z ceho a co BaCh dela a co ne.... ono je to zrejme, co zrovna maji objednany v asii, jaky je zrovna dostupny drevo, atd....

za rok tam budou uplne jiny modely a jiny kytary, a ty dnesni uz pravdepodobne ani novy nesezenete protoze proste maji objednano treba cca 500ks... (priklad) pokud to maj z asie (pravdepodobne... i kdyz, podle toho co mi psali, delaji kytary tady u nas, takze tezko rict... :roll: leda osobne navstivit primo provozovnu a pozadat o prohlidnuti dilen... :) )
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi... :)
pepa

Příspěvek od pepa »

no jde o to jestli chtel slyset, jaky ma ta kytara zvuk (cili jak zni na sucho, jestli rezonuje na brise i pri tenkym E, jestli je pri akordech slyset dobre ve vsech rejstricich, jestli je vice basova, stredova... atd...), anebo chtel slyset "ze proste tahle kytara je super, protoze super vypada a tak bude urcite i super hrat", no a tys mu popsal jen jak zni Duncany na mahagonu na zkreslenym kanalu, coz o zvuku kytary samotny vazne nic nerekne...

ale na druhou stranu mas pravdu, je to metalova kytara, tak se od toho ocekava proste jen ten zkresleny zvuk... a to si mu popsal jak zni, s Duncany.... no mas asi vlastne pravdu moch sem to trochu víc rozebrat a nebrat ohledy na snímace :wink:
spidershit
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spidershit »

na tu cenu to hraje výborně a mechanika taky dobrá...ale zajimal by mě rozdíl mezi sg od bacha a epi
SG G-400 Epiphone, www.sg.7x.cz
pepa

Příspěvek od pepa »

jj jsou to fakt dobry kejtry.akorat by me jen tak z čiste ze zvedavosti zajimalo jaktoze delaji tak verne kopie treba od znacky gibson kamos ma doma pravyho gibson explorera z 82roku a jen tak z legrace sem porovnaval ty rozmery a vono to celkem pasovalo ja si myslel ze ten kdo muze delat opravdove rozmerove spravné kytary muze jenom znacka epiphone :shock:
petrpeter
Odborník

Příspěvek od petrpeter »

pepa píše:jj jsou to fakt dobry kejtry.akorat by me jen tak z čiste ze zvedavosti zajimalo jaktoze delaji tak verne kopie treba od znacky gibson kamos ma doma pravyho gibson explorera z 82roku a jen tak z legrace sem porovnaval ty rozmery a vono to celkem pasovalo ja si myslel ze ten kdo muze delat opravdove rozmerove spravné kytary muze jenom znacka epiphone :shock:
no tak kdyz to prasknes Gibsonu, tak budou mit v BaChu asi mensi pruuuuser :lol: :lol: :lol: Vzdyt je to jen mala firmicka...
Treba ti za to Gibson da jeden original... :)
pepa

Příspěvek od pepa »

to neni spatnej napad :lol: :D jeden gibson by se mi hodil :D :D
petrpeter
Odborník

Příspěvek od petrpeter »

No pokud by to Gibson vzal vazne, tak by to byla sranda....
BaCh neni zadny velkovyrobce, ale firmicka, co je rada ze proda par kytar za mesic, a urcite jich nedelaji stovky mesicne (ani desitky), tak si rekli, "no co, okopirujem tvar, dyt si toho stejne dneska nikdo nevsimne mezi tolika kopiemi...." :lol:
bjjz

Příspěvek od bjjz »

vcera jsem byl v malickych hubebninach v roznove pod radhostem, kde je vetsina kytar bach .. prodavac je hodne fpoho, potykate si , tak jsem se samozrejme zeptal jak jsou natom kytary bach .. cituji "pred rokem vyrabeli bachy v cine nekde ve velke fabrice a vozili nehorazny ****** .. potom si nasel nejaky maly sikovny podnik, kde dela stalych 11 cinanu pod dohledem jednoho cecha a rozdil je neskutecny" .. kdyz jsem mu rekl, co rika na bach vs epi std tak zakroutil ocima, jak bych byl nejaky debil, ze to wubec srovnavam :D

Edit Red Bull: Cenzura vulgarismů
Mjkl
last.fm: Mjkl666
Bandzone: Mjkl666
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mjkl »

Bacha sem slyšel na živo a nezněl špatně, takže asi není zase tak špatný :)
Mastr

Příspěvek od Mastr »

jen tak z legrace sem porovnaval ty rozmery a vono to celkem pasovalo ja si myslel ze ten kdo muze delat opravdove rozmerove spravné kytary muze jenom znacka epiphone Shocked
kdyby ses zajímal tak gibson ani epiphone na explorery nemá vlastní patent. v té době kdy ta kytara vznikla byla tak neprodejná že jí stáhli z prodeje a ani na to nechtěli patent :wink: . někteří lidi říkaj že na tom gibson šíleně prodělal protože když tyhle tvary začala vyrábět ESP pro Hetfielda který byl vzorem milionů malých metlošů tak začaly jít explorery ESP šíleně na dračku a gibsoňáci se třískali do hlavy
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
Pumlitch

Příspěvek od Pumlitch »

bjjz píše:vcera jsem byl v malickych hubebninach v roznove pod radhostem, kde je vetsina kytar bach .. prodavac je hodne fpoho, potykate si , tak jsem se samozrejme zeptal jak jsou natom kytary bach .. cituji "pred rokem vyrabeli bachy v cine nekde ve velke fabrice a vozili nehorazny ****** .. potom si nasel nejaky maly sikovny podnik, kde dela stalych 11 cinanu pod dohledem jednoho cecha a rozdil je neskutecny" .. kdyz jsem mu rekl, co rika na bach vs epi std tak zakroutil ocima, jak bych byl nejaky debil, ze to wubec srovnavam :D
Já se na to stejné ptal p. Humla v Humlmusic a ten tvrdil opak. Epi LP mi v téhle cenové relaci nedoporučoval. Taky jsem si koupil BaCH LP a jsem náramně spokojenej. Řikal, že pánove Bartoš a Chovanec si dávaj záležet aby z jejich dílny nelezli nějaký paskvily.
bjjz

Příspěvek od bjjz »

2 Pumlitch
asi jsem to spatne formuloval, sorac .. myslel jsem to tak, ze proste vtom srovnani je jasny vitez BACH ,)
Pumlitch

Příspěvek od Pumlitch »

bjjz píše:2 Pumlitch
asi jsem to spatne formuloval, sorac .. myslel jsem to tak, ze proste vtom srovnani je jasny vitez BACH ,)
:) to zahřeje.
Mě to pak napadlo, žes to mohl tak myslet, ale moje odpvěď už byla postnutá, tak jsem na to dlabal.
Swamp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Swamp »

Mastr píše:
jen tak z legrace sem porovnaval ty rozmery a vono to celkem pasovalo ja si myslel ze ten kdo muze delat opravdove rozmerove spravné kytary muze jenom znacka epiphone Shocked
kdyby ses zajímal tak gibson ani epiphone na explorery nemá vlastní patent. v té době kdy ta kytara vznikla byla tak neprodejná že jí stáhli z prodeje a ani na to nechtěli patent :wink: . někteří lidi říkaj že na tom gibson šíleně prodělal protože když tyhle tvary začala vyrábět ESP pro Hetfielda který byl vzorem milionů malých metlošů tak začaly jít explorery ESP šíleně na dračku a gibsoňáci se třískali do hlavy
A kdyby ses opravdu zajímal, tak zjistíš, že po roce 2000Gibbo ESP zažalvoal a ti teď EXPčka nesměj do států dovážet, to samý se týká modelu Eclispe, u kterýho nakonec jen pozměnili spodní výseč a rozložení přepínačů, ale to je uplně jiná kapitola. Do států prostě EXP dostaneš pouze z ciziny, tak, že pošleš prachy do Japanu enbo evropy a necháš si ho dovízt, ofiko je to tam od ESP zakázaný. A zakázkovej Explorer nebo něco ve stylu LP je už totální sen....
Obrázek
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

Ale to asi není důvod proč ESP už nevyrábí sériové Explorery nemýlím-li se?
Jenom ty ohavný moderní Xplorery... fuj!
ivanka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ivanka »

Mám taky "Bacha". Strata, asi 4 roky starýho a po výměně snímačů je plnohodnotná kytara. Koupil jsme ho za 7 000,-. Jediné co mi vadí až na ty nekvalitní snímače co tam původně byly je kobyla, která se při použiti páky rozladí hodně rychle.
Mastr

Příspěvek od Mastr »

Hmm tak to s tím zažalováním jsem netušil ale je to logické když se klasické ESP expy už přestaly dělat
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“