Oprava kontrabasu
Pravidla fóra
Oprava kontrabasu
Už nějakou dobu sháním kontrabas a narazil jsem na tohle: http://hudba.bazos.cz/inzerat/12075508/kontrabas.php. Akorát nějak moc netuším, jestli by ty praskliny šly dát dokupy, aby to ještě někdy hrálo. A taky jsem se chtěl zeptat, na kolik by mě asi vyšlo pořízení strun, struníku a kobylky. Děkuji 
-
woro90-1
Re: Dalo by se tohle ještě dát dohromady?
Podle mě ho dobrý houslař dá dohromady celkem hravě.
Tak to jsem rád. A netušíš, kolik by za to tak mohl chtít? Já jen ať do toho neivestuju plno peněz a v závěru by mě vyšlo levněji koupit funkčí ohraný kontrabas.
-
arcilucifer
Před třemi lety jsem nechával dělat čelo po dědečkovi, bylo skoro komplet rozlepený, nemělo žádné narušení dřeva. za slepení a seřízení jsem platil dvojku.což bylo príma.sehnal jsem lidi, který to baví.
dobrý houslař, tě často s tímhle vyhodí, nebo ti řekne tolik, že asi budeš valit bulvu.(osobní zkušenost)
a to to čelo nebylo zdááleka takovej ehm.....
napiš odkud jsi.
dobrý houslař, tě často s tímhle vyhodí, nebo ti řekne tolik, že asi budeš valit bulvu.(osobní zkušenost)
napiš odkud jsi.
Naposledy upravil(a) arcilucifer dne 2.10.2011 18:15, celkem upraveno 1 x.
Jsem z Ostravy.
A ještě něco... Kolik byste za to nabídli? Neznám ani toho výrobce a netuším, jakou může mít nástroj v takovém stavu hodnotu.
No jestli jsi z OV, tak bych zkusil Tomáše Pospíšila - www.houslar.cz.
Plně rozumí svému řemeslu a dokázal by podle mne zhodnotit kvalitu i dle fotek a určit hrubou cenu za opravení (nenech se zmást, viděl jsem u něj na spravení nejen housle, ...)
Plně rozumí svému řemeslu a dokázal by podle mne zhodnotit kvalitu i dle fotek a určit hrubou cenu za opravení (nenech se zmást, viděl jsem u něj na spravení nejen housle, ...)
Děkuji za info, určitě se na něj obrátím