Jak mám hrát
Pravidla fóra
Jak mám hrát
Mám jeden ohromný dotaz jak mám cvičit?Mám více hrát ze sluchu nebo více z not a tabulatůr ? Hraji už šest let na kytaru klasickou a teprve půl roku na elektriku takže bych se rád zeptal,,,,,, 
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak mám hrát
Pokus hraješ šest let na klasiku, neměl by být problém hrát podle not i sluchu, takže v tvém případě bych to asi kombinoval...Metalman píše:Mám jeden ohromný dotaz jak mám cvičit?Mám více hrát ze sluchu nebo více z not a tabulatůr ? Hraji už šest let na kytaru klasickou a teprve půl roku na elektriku takže bych se rád zeptal,,,,,,
Podle mě je ale stejně lepší něco odposlouchat, než jenom zahrát "pár" not.
Hraju na kytary a mašinky
To se ptáš po tolika letech hraní na akustiku a po pů lroce hraní na elektriku? To sis teda pospíšil...
Btw. nechápu co má ta anketa společnýho s dotazem...
Btw. nechápu co má ta anketa společnýho s dotazem...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já spíš hraju podle sluchu, taby číst umim, ale tolik mě to nebaví.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Sakra kez bych ho mel,ale to snad natrenuju,pokud to nende mit jinak nez vrozene, coz bych mel asi pech 
Strat QTX SlipKnoT+Misfits Y06hurt signature model
Jackson Kelly
1 kliknutí nikdy nikoho nezabilo
Yô6hµ®±
Jackson Kelly
1 kliknutí nikdy nikoho nezabilo
Yô6hµ®±