Metal!

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
Wonder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wonder »

gazosh píše:
Wonder píše:No to je asi blbost aby crustcore byl tvrdsi nez grindcore ne?Jinak Rotteny moc nemusim,nejak mi nesedej - asi to bude zpevem zda se mi takovej mekkej oproti ty muzice co je v podkladu...
Pro mě taky neznamená, že když tam kurevsky zařve až z žaludku a vyloudí ze sebe zvuk, kterej zní burutálně, že je to hnedka tvrdá hudba, tu beru jako celek a především kytary musí být nějak agresivní , nesmí tam být jenom jako doplněk.Mě hodně thrashových band přijde tvrdší než dost grindových a deathmetalových.
Sis to cely neprecet ! :) Rikam ze ten zpev je mekkej - oproti ty muzice co je v podkladu - mysleno oproti ty muzice na KYTARY,je ten zpev takovej jemnej ! Urcite nektery thrashe sou tvrdsi treba Slayer,ale na takovy Cannibal Corpse to asi nema a nikdy mit nebude ze... Vzdycky bude ten thrash o neco mekci...Pokad je ta druha kapela opravdu grindova ci death metalova...
Isnt everything emo?How can you classify emo? every emotion is emotional even joy so emo is a bullshit retarded type of music for homos!!!

Ibanez Sr 505 BM,Warwick 25.1 250w

www.bandzone.cz/fan/wonder
gazosh

Příspěvek od gazosh »

sorry umázl jsem špatnou část příspěvku, měla to být reakce na pigdestroyerovo příspěvek.

Jinak já si to nemyslím, myslím, že některý thrashový bandy jsou tvrdší než Cannibal Corpse i Six Feet Under.
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Mezi námi, Great southern trendkill je jedna z nejtvrdších placek, co jsem kdy slyšel. Hodně hutní jsou Gorefest (konkrétně poslední Rise to ruin, můžu jen doporučit), ale GST pro mě vede :-)

a kdo měl rád GST, měl by si poslechnout další Philovu kapelu - Superjoint ritual. Hardcore, ale sakra mi to připomíná ty nejtvrdší od Pantery
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
gazosh

Příspěvek od gazosh »

Jo to se tebou k***a souhlasím.Ale Superjoint jsem ještě neslyšel nějak pořádně. Ale slyšel jsem Down, což je takovej Rock/metal z hodně vlivy americkýho jinžího prostředí a to uplně zbožnuju.Jestli to neseženeš pošli PM, kdyžtak ti to upnu, protože mě se to moc líbí.Ale možná to znáš taky
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

koukám na to na youtube...takové melodičtější :-) tak mám Anselma taky rád

tak kdyžtak upni a SZ pošli odkaz
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

Wonder píše:
pigdestroyer píše:no me pride daleko tvrdsi treba nejkej brutalni temnej crustcore - skitsystem pisen stigmata tam se ten kolovratek ani na chvili nezastavi. ...3 minuty pekla.. brutal death - k tomu mam takovej vztah ze driv me bavil i z ceda ale ted spis uz jen na koncerte, protoze se to strasne premnozilo a maloktera kapela predvede neco vic.. to naposledn ukazali treba diftery - na zivo paradni show, strojove presni kytaristi i bubenik.. nepretrzita dvojslapka.. parada. jinak urcite znas rotten sound.. pisen decay me vcera normalne rozplakala.. delsi dobu sem ji neslysel a kdyz sem si ji pustil tak mi normalne hrkly slzy. .asi sem emo :(
No to je asi blbost aby crustcore byl tvrdsi nez grindcore ne?Jinak Rotteny moc nemusim,nejak mi nesedej - asi to bude zpevem zda se mi takovej mekkej oproti ty muzice co je v podkladu...
no zalezi co mas za cd od RS, pomahal jim delat sound miezsko talarczyk, ale nevim od kdy rekl bych od murderworks. me prave ten zpev tam sedi- je to grindcore..zpev je naprosto v poradku.. a co se tyce to crustu - schvalne si sezen ty skitsystem album stigmata a zmenis nazor... tri minuty nepretrzityho brutalniho d-beatu .. :) a ver mi, posloucham i ldoh.
gazosh

Příspěvek od gazosh »

Dark Axel píše:koukám na to na youtube...takové melodičtější :-) tak mám Anselma taky rád

tak kdyžtak upni a SZ pošli odkaz
ko jdu to upnout, ale nebude to hnedka, tak dočkej.
Mastr

Příspěvek od Mastr »

pročítal jsem si celou diskuzi a měl bych jednu estetickou vadu - trash metal není trash - to zanmená odpad, ale tHrash - což znamená mlátit. to víte my Thrashmetalisti jsme na takovýhle překlepy hakliví
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Tak jo, točím ty Downy a je to fakt skvělý :-) kolik toho vlastně vydali? jedno, nebo 2 CD?
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

thrash - sorry to sem byl určittě já páč moje dyslexie a dysgrafie nezná mezí původně sem zakládal kapelu s vidinou thrashe no a skončily sme podle mě někde v odkazu severskej skupin jako hammerfall a sonata arctica - ale já sem spokojenej :wink:
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Wonder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wonder »

Mastr píše:pročítal jsem si celou diskuzi a měl bych jednu estetickou vadu - trash metal není trash - to zanmená odpad, ale tHrash - což znamená mlátit. to víte my Thrashmetalisti jsme na takovýhle překlepy hakliví
Hehe opet sem napsal trash?Ja se to snad nikdy nenaucim :D Porad si rikam - davej si na to pozor,ale ono to tam proste vleze samo .)
Isnt everything emo?How can you classify emo? every emotion is emotional even joy so emo is a bullshit retarded type of music for homos!!!

Ibanez Sr 505 BM,Warwick 25.1 250w

www.bandzone.cz/fan/wonder
gazosh

Příspěvek od gazosh »

Dark Axel píše:Tak jo, točím ty Downy a je to fakt skvělý :-) kolik toho vlastně vydali? jedno, nebo 2 CD?
Mají snad tedka vydávat, nebo už vydali třetí cdčko, to zatím nemám, ale mám druhý, který se mi ale nelíbí tolik jako první.Ale zase na druhým a třetím už hraje na basu Rex Brown, kterej hrál celá ty slavná léta v Panteře, stejně tak jako Phil. To cdčko mám taky doma a taky ti ho upnu, ale nevím jestli dneska.Ještě uvidím.Jo a nejvíc s mi líbí skladba 10-STONE THE CROW z tý fakt chčiju, i jsem se ji začal učit, ale nějak jsem od ní zase odběhl.Jinak jsem rád, že na tebe udělali dojem, protože mě se ze začátku nelíbili.
Antrax

Kytaristi

Příspěvek od Antrax »

Tak ja si myslim že metal je metal ale v tyhle době uš to neni tak virazny jako v letech 1988 aš 1990 přece jenom mužu řict že se pomalu vraci era maniček a metalistu :D
Kytara hrani
Braniik
Rádce

Příspěvek od Braniik »

Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
gazosh

Příspěvek od gazosh »

tak to mě docela rozsekalo:Dtakovýho bych chtěl mít doma aspon bych nepařil sám.
gazosh

Re: Kytaristi

Příspěvek od gazosh »

Antrax píše:Tak ja si myslim že metal je metal ale v tyhle době uš to neni tak virazny jako v letech 1988 aš 1990 přece jenom mužu řict že se pomalu vraci era maniček a metalistu :D

nosíte někdo křivák, džísku, dlouhé vlasy apod.??

já jsem tedka našel u táty ve skříni jeho bývalej křivák(25let starej), tak mi tatka opravil zip a nosim ho, k tomu nosim takový mrkváče černý a tričko s mikinou z www.FOKI.cz akorát nemám dlouhý vlasy.Nebo mám, ale mám je moc kudrnatý, takže to tak nevypadá, když natáhnu ofinu, mám je až ke krku, ale jinak je mám asi do 1/4 čela :) docela mi rostou nahoru:D. A na léto mám takový bermudy, kapsáče a už plánuju si vyrobit nakou džísku bez rukávů, s nakyma nášivkama.Prostě at žijou 80s a at zije metal.
Jinak když projdu tak na mě lidi čumí, co to mám na sobě anebo co to mám na hlavě.Často slýchám afro :)
Stanley
Kontaktovat uživatele:

Re: Kytaristi

Příspěvek od Stanley »

gazosh píše:
Antrax píše:Tak ja si myslim že metal je metal ale v tyhle době uš to neni tak virazny jako v letech 1988 aš 1990 přece jenom mužu řict že se pomalu vraci era maniček a metalistu :D

nosíte někdo křivák, džísku, dlouhé vlasy apod.??

já jsem tedka našel u táty ve skříni jeho bývalej křivák(25let starej), tak mi tatka opravil zip a nosim ho, k tomu nosim takový mrkváče černý a tričko s mikinou z www.FOKI.cz akorát nemám dlouhý vlasy.Nebo mám, ale mám je moc kudrnatý, takže to tak nevypadá, když natáhnu ofinu, mám je až ke krku, ale jinak je mám asi do 1/4 čela :) docela mi rostou nahoru:D. A na léto mám takový bermudy, kapsáče a už plánuju si vyrobit nakou džísku bez rukávů, s nakyma nášivkama.Prostě at žijou 80s a at zije metal.
Jinak když projdu tak na mě lidi čumí, co to mám na sobě anebo co to mám na hlavě.Často slýchám afro :)
Jak kam :wink: do práce ne, tam jen ty vlasy :D Na bigboš hrát i poslouchat nosim tohle:
Starýho orvanýho křiváka, občas ho nosim, a jsem rád, že je hnědej a né černej, ten má totiž každej :) černý mrkváče, ručně vyrobený 10 cm obrácený kříž z nerezu,tričko: http://shop.workingclassshop.cz/getimag ... 9&size=800 a na hlavě samozřejmě vlnitá, světlehnědá deka do půl zad
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
humus

Příspěvek od humus »

já nosim džísku, dneska jsem objednaval krivaka :P
Epiphone LP Std, Gibson pickups (neznámej typ)
Marshall Valvestate 8080
http://bandzone.cz/svindl
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Stanley, není to triko od firmy Repulse?
Stanley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

Dark Axel píše:Stanley, není to triko od firmy Repulse?
Ano je, je něco na té značce zvláštního?
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“