Zprovoznění mikrofonu v PC (SoundKing EH002)

Dynamické, kondenzátorové, bezdrátové, ...
Odpovědět
Ondis

Zprovoznění mikrofonu v PC (SoundKing EH002)

Příspěvek od Ondis »

Zdravim,

Koupil jsem si mikrofon SoundKing EH002. A chtěl bych snim nahrávat z PC, jenže při zapojení do PC (ještě přes redukci z 6,4mm na 3,5mm jack) nereaguje a akorát šumí.

Nevíte, kde může být problém a popř. jak to nastavit? Díky moc :-)
Paris
Rádce

Re: Zprovoznění mikrofonu v PC (SoundKing EH002)

Příspěvek od Paris »

kam to strkas? jaky mas system? v record mixeru mas navoleny spravny vstup? v jake aplikaci nahravas?
Ondis

Příspěvek od Ondis »

Já to mám zatim pouze do PC - chci něco zkusit jen tak doma. nahrávám spíš nenahrávám v Audacity. Byl bych rád kdyžtak co si všechno obstarat, kdyby jsi mi poradil ;)

/edit: systém myslíš v PC ? Windows 7
Naposledy upravil(a) Ondis dne 5.10.2011 16:14, celkem upraveno 2 x.
Ondis

Příspěvek od Ondis »

Jinač mikrofon jsem už zprovoznil, hlas je docela pěkně čistej :) Akorát v Audacity se endá vůůůbec nahrávat vyzní to hodně špatně, ale když to mám přes bedny abych se slyšel, tak je to dobrý.
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

mas v audacity nastaveny spravny vstup? zkus pri nahravani vypnout "poslouchat toto zarizeni" v nastaveni zvuku.
Ondis

Příspěvek od Ondis »

No něco sem tam nastavil, kdyžtak bych uvítal radu jak kde co :) A nebo proadit jiný soft na nahrávání, kde bych si v poho zkusil nahrát co bych chtěl pouze s mikrofonem zapojenym v PC :-)
Ondis

Příspěvek od Ondis »

Tak jsem ještě zjistil, že když začnu nahrávat do audacity, tak prvních 5sec je nahranejch normálně čistě a pak dál už to šumí nebo mě není skoro vůbec slyšet. Nechápu to :(

EDIT: Ještě bych jenom dodal, že to mám udělaný přes redukci (samec z 6,4mm na 3,5mm jack - Stereo) tak jestli není chyba tady. Jinač platí to stejný pokud v nastavení zapnu '' zesílení mikrofonu '' = že se slyšim v bednách, tak hlas je krásnej, takhle bych to chtěl do nahrávání, ale jakmile zapnu audacity nahrávání a začnu nahrávat tak to zní jak s mikrofonem co mam za 100kč se sluchatkama možná ještě hůř :(
Ondis

Příspěvek od Ondis »

Napsal by mi někdo prosim, jak má v Audacity nastavený zvuk? :) (v Úpravy ->Preferences - > Devices...)
Odpovědět

Zpět na „Mikrofony a snímání“