Údajně byla před lety v tomto bazaru za 6, loni za 4.5, teď za 3.9. Minule byla paní naprosto nesmlouvavá, a s tím jsem tam šel, že se jen kouknu. No včera byla od prvního pohledu v lepší náladě, a dohodnuto za 3 rovné hned na ruku. Takže spokojenost, ikdyž už mi nezbylo ani na oběd.
Fotky časem postnu.
Co rikate na kytaru Fernandes
Pravidla fóra
Re: Co rikate na kytaru Fernandes
Fernandes Pin Edge Tremolo "P.E.T"
Má kobylku podobnou TOM, na ní jsou dvě špičky - stavěcí šrouby, a na těch se kýve struník - tremolo. Uvnitř bloku tremola je jakýsi (teď nefunkční) mechanismus, který podle úhlu otočení pákou tremolo zamyká a odemyká. Páka dopředu = odemčeno, páka dolů = zamčeno. Tu spešl páku nemám, a je to nějaké zatuhlé, tak se na to budu muset kouknout.
Ořech je rolovací, stejně jako kameny na kobylce.
Kdybyste někdo něco bližšího o této kytaře věděli, byl bych rád. Podle tremola tuším rok 1993, víc nevím.
Má kobylku podobnou TOM, na ní jsou dvě špičky - stavěcí šrouby, a na těch se kýve struník - tremolo. Uvnitř bloku tremola je jakýsi (teď nefunkční) mechanismus, který podle úhlu otočení pákou tremolo zamyká a odemyká. Páka dopředu = odemčeno, páka dolů = zamčeno. Tu spešl páku nemám, a je to nějaké zatuhlé, tak se na to budu muset kouknout.
Ořech je rolovací, stejně jako kameny na kobylce.
Kdybyste někdo něco bližšího o této kytaře věděli, byl bych rád. Podle tremola tuším rok 1993, víc nevím.
za ty prachy to vypada hodne dobre, to tremolo je zajimavy 
Cort KX101=>Peavey Studio Pro 112 Transtube I (předěláno na zesík ) => 2x12 Box s G12T-75
Bandzone: http://bandzone.cz/calldeira
Bandzone: http://bandzone.cz/calldeira
Pěkná, pěkná. To tremolo vypadá zajímavě, jsem zvědavej jak bude fungovat, až to rozchodíš. Pak poreferuj jaká je stabilita ladění asi bude záležet na tom, v jakým stavu budou ty opěrný trny. Každopádně gratulace.
kytary: Yamaha Pacifica 821D, J.J.Gtrs Warbeast, španěly Admira a 2 x J.J., J.J.Gtrs - 7string PRSo, steelstring J.J. ala Martin 00, Jolana Diamant
kombo: Mesa Boogie Nomad 55, Beaver 50W (kopie Valvestate)
apec: Beaver 100W (kopie JCM Slash), 200W bedna
nějaký efekty, kabely, trsátka atd.
kombo: Mesa Boogie Nomad 55, Beaver 50W (kopie Valvestate)
apec: Beaver 100W (kopie JCM Slash), 200W bedna
nějaký efekty, kabely, trsátka atd.