Song pro 3 kytary
Pravidla fóra
Song pro 3 kytary
Zdravím,
neporadili byste někdo nějaké jednodušší songy pro 2 kytary (ideálně elektrika+akustika, ale není podmínka) a 1 basu? Díky!
neporadili byste někdo nějaké jednodušší songy pro 2 kytary (ideálně elektrika+akustika, ale není podmínka) a 1 basu? Díky!
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
Re: Song pro 3 kytary
tyvole vzdyt takovych pisnicek je kazda druha..a kdyz to neni na akustiku neni zadny problem to akusticky hrat
Hociktorý z našich 
Momentálne bez kapely, stále hľadám
Vybavenie - upravený biely HB SC-1000, Marshall JVM 215C, nejaké pedály ...
Vybavenie - upravený biely HB SC-1000, Marshall JVM 215C, nejaké pedály ...
Kryštof.... 
Kytara: Epiphone Les Paul Custom Zakk Wylde 2011, BaCH Les Paul Custom White
Efekty: Dunlop Wylde Wah ZW-45, MXR Wylde Overdrive ZW-44, MXR Black Label Chorus ZW-38, Modtone Tremor
Zesilovač: Engl Gigmaster 30
Reprobox: Palmer 1x12 Celestion Vintage 30
Trsátka: Dunlop Jazz III
Struny: D'addario EXL 110+
Popruh: Perris Leathers
Kabely: Klotz La-Grange
Efekty: Dunlop Wylde Wah ZW-45, MXR Wylde Overdrive ZW-44, MXR Black Label Chorus ZW-38, Modtone Tremor
Zesilovač: Engl Gigmaster 30
Reprobox: Palmer 1x12 Celestion Vintage 30
Trsátka: Dunlop Jazz III
Struny: D'addario EXL 110+
Popruh: Perris Leathers
Kabely: Klotz La-Grange
- ...EDGE...
Allman Brothers - Jessica
-
John M. William
Takových písniček je.. Třeba cover verze Dylanovo Knockin' on Heaven's Door od Guns N' Roses.. Nic těžkého to není, jen 4 akordy. Snad máš nějaký svůj "playlist" ne? Sám můžeš slyšet, kde je jak elektrika, tak i akustika. Internet je plný tabulatur, takže snadno i zjistíš, jestli na to máš nebo ne. 

Jsem odpůrce zkratek.. LP = Les Paul, Long Play, Linkin Park..?
Tabulatury hudbě škodlivé.
- Abu
- Bandzone: http://bandzone.cz/thedirtyraccoons
- Kontaktovat uživatele:
http://www.youtube.com/watch?v=HEZrB_FDw4c
Ale urcite se najdou i nejaky jednodussi (hodne jizanskejch kapel melo 3 kytaristy).
Ale urcite se najdou i nejaky jednodussi (hodne jizanskejch kapel melo 3 kytaristy).
Hraju výhradně na šrot.
Green Day takhle docela hrajou Určitě wake me up when september ends, boulevard of broken dreams, working class hero a další
-
John M. William
On chce pro jednu basu a 2 kytary..Abu píše:http://www.youtube.com/watch?v=HEZrB_FDw4c
![]()

Pixies
Trsátka: Sharkfin by Landström | Struny: Ernie Ball Top Heavy | Kytara: Fender Stratocaster | Efekti: Fender PT 100, Fender Fuzz-Wah (& booster), BBE Green Screamer, Boss DS-1 | Hlava: Blackheart Little Giant BH5H | Repro: Blackheart BH 112 / Kombo: Crate BT-15 | Hraju od léta 2007
- Abu
- Bandzone: http://bandzone.cz/thedirtyraccoons
- Kontaktovat uživatele:
Sorry, v nazvu jsem videl 3 kytary a zapomnel jsem ze tu vec s tlustejma strunama nekdo taky povazuje za kytaruJohn M. William píše:On chce pro jednu basu a 2 kytary..
Hraju výhradně na šrot.
-
John M. William
Já si to původně myslel taky..Abu píše:Sorry, v nazvu jsem videl 3 kytary a zapomnel jsem ze tu vec s tlustejma strunama nekdo taky povazuje za kytaruJohn M. William píše:On chce pro jednu basu a 2 kytary..

Není žádný problém překopat slaďák (nejen slaďák) z původní verze, do té, kterou chcete hrát. Nevím, jak dlouho hrajete a jak jste hudebně zruční jako individua a dohromady ale. Tohle přearanžování se naučte, alespoň nějak, máte přece svou hlavu a fantazii. Bude vás to bavit a taky vám to možná pomůže se trochu hudebně rozvíjet.
za sebe vám hodím 2
Akira Yamaoka- Promise
Dire Straits- Sultans of swing
Mohu vám napsat, které songy mi osobně zní dobře, když jsou překopané na akustickou verzi, chcete-li.
za sebe vám hodím 2
Akira Yamaoka- Promise
Dire Straits- Sultans of swing
Mohu vám napsat, které songy mi osobně zní dobře, když jsou překopané na akustickou verzi, chcete-li.