americky punk

Vše o kapelách a hudebnících ...
Isachs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Isachs »

Tenhle syndrom amerických vysokoškolských kapel je podle mě něco jako EMO... je to prostě nahouby komerce... to chce pořádnej nářez... hahahaha

aneb co z toho není nemoc:
dislektik
disgrafik
diskant :)
ESP-LTD MHB-401 Black Satin - kytáááárka :)
Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Isachs píše:Tenhle syndrom amerických vysokoškolských kapel je podle mě něco jako EMO... je to prostě nahouby komerce... to chce pořádnej nářez... hahahaha

aneb co z toho není nemoc:
dislektik
disgrafik
diskant :)
? :shock:
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

tak tomuto fakt nerozumim :D btw: do druhe tridy sem trpěl jak disgragii tak dislexii. dikybohu se to prolomilo a ted su gymplak :D sice se ctverkama ale to je detail :D
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
spidershit
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spidershit »

myslim ze dneska je zbytecné se nekam skatulkovat. at si kazdy hraje co se mu libi. Me zajima hudba jako takova. A kdyz mam naladu na HC tak si ho pustim,kdyz neco jemnejsi tak treba lennona. Chjo tohle je blaznivej svet. Zajimalo by me jak to bude vypadat muzikou treba v roce 2060 ...
SG G-400 Epiphone, www.sg.7x.cz
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

spidershit píše:myslim ze dneska je zbytecné se nekam skatulkovat. at si kazdy hraje co se mu libi. Me zajima hudba jako takova. A kdyz mam naladu na HC tak si ho pustim,kdyz neco jemnejsi tak treba lennona. Chjo tohle je blaznivej svet. Zajimalo by me jak to bude vypadat muzikou treba v roce 2060 ...
reknu ti jak to bude vypadat...... muzika nebude, myslim muziku v pravem slova smyslu. bude jen pár nás mladych kterým bude přes 60 co budem hrat na opravdova kytary, a ne jen všelijake scatche a samply jak se to ted stava modou, a bude hůř, to mě věřte :cry:
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
kECuP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kECuP »

POPINE.. zkus si na youtube najít song Mr. Amsterdam od SUM 41.. live in tokyo popřipade live at pukkelpop ... ale nektery songy jsou fakt pop od nich.. best of me, with me, .. ale snesitelnejší než britney atd. nebo nějací rovnokšilťáci...
It's only fuckin' rock'n'roll
spidershit
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spidershit »

Caggan píše:
spidershit píše:myslim ze dneska je zbytecné se nekam skatulkovat. at si kazdy hraje co se mu libi. Me zajima hudba jako takova. A kdyz mam naladu na HC tak si ho pustim,kdyz neco jemnejsi tak treba lennona. Chjo tohle je blaznivej svet. Zajimalo by me jak to bude vypadat muzikou treba v roce 2060 ...
reknu ti jak to bude vypadat...... muzika nebude, myslim muziku v pravem slova smyslu. bude jen pár nás mladych kterým bude přes 60 co budem hrat na opravdova kytary, a ne jen všelijake scatche a samply jak se to ted stava modou, a bude hůř, to mě věřte :cry:
mozna mas asi pravdu. Dnes je to samy elektronicky pokrok a uz dnes mi pripada ze v muzice neni uz nic skoro noveho az na hudebni stalice... Punkrock se stal trochu trendem.A uz jen chybel emar na foru co shani kytaru do 2000 kc aby mohl oslnit holky :D :lol:
SG G-400 Epiphone, www.sg.7x.cz
gazosh

Příspěvek od gazosh »

Já bych neřekl, u nás je kapel docela dost a to i hodně mladých a hodně dobrých, když si to vynásobím počtem krajů , tak mi z toho vyplyne, že tu běhá dost kapel, který mají světu co předat, jenom musí dostat tu šanci, třeba na nějakým větším festu. Jenomže dneska se propagujou především kapely, který hrají nu-metal či metal-core a všechny tyhle nový , zkkurvený styly.

Jo a ktěm scratchum atd. to je jenom trend současných mladých,kteří z toho stejnak za nějaký ten pátek vyrostou.Zatímco METLOŠOVÉ jsou známí tím, že jsou věrní a vydrží poslouchat třeba "celej" život.
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Když si to vezmu, taksje mtady měl naketu kdo hraje co za styl a nejvíc hlasů měl metal...přitom metal je, nebudeme si nic nalhávat, přijímaný širokou veřejností spíše negativně - jako že v radiích apod metal moc neslyšíte. I na očkku je metalu věnovanej magazín kterj jde někdy v jedenáct....tím samozřejmě nechci říct, že vůli tomuto nemá někdo hrát metal, to vůbec ne. To bylo jen takové podotknutí toho jak to je...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Y06hurt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Y06hurt »

Doporucil bych se podivat na dokument: "Heavy Metal:Tvrdší než život" Sou tam celkem zajimavy postrehy proc neni metal popularizovanej proc ho nema rada ve vetsine prikladu cirkev(mimo P.O.D.,...) a tak kolem,ale to uz je jiny tema :D
K tem pseudo americkym punkerum....je to des ale kdyz se to tem zdegenerovanym amikum libi,at se s tim krmý...Sice posloucham metal uz asi 13let ale DK,Sex Pistols,The Exploited,nebo The Casualties si mile rad pustim to je podle me aspon PUNK nic jako Green Day a spol.Sice jejich 1. album meli neco s punkem spolecnyho ale pak asi kuli penezum tomu rekli "PÁPÁ"....skoda no
Strat QTX SlipKnoT+Misfits Y06hurt signature model
Jackson Kelly

1 kliknutí nikdy nikoho nezabilo
Yô6hµ®±
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Y06hurt píše:Doporucil bych se podivat na dokument: "Heavy Metal:Tvrdší než život" Sou tam celkem zajimavy postrehy proc neni metal popularizovanej proc ho nema rada ve vetsine prikladu cirkev(mimo P.O.D.,...) a tak kolem,ale to uz je jiny tema :D
Já se o tomhle bavil s farářem, proč je jako "metal špatnej", páč jsem to nechápal. Von m ito vysvětlil, já jsem si ještě něco přečetl a musel sjem uznat že má pravdu..ale máš pravdu to už je jiná věc...

Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Vyloženě OT - ale znám křestana a zároven kovanýho power-metalistu... :D
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
suloco

Příspěvek od suloco »

Docela mě překvapuje že metal popisujete jako hudbu nepřijímanou veřejností. Přitom podle mě má vedle opravdovyho mainstreamu nejvice posluchacu. Mozna je to tim kolik ma variaci. Sam ho moc nemusim (zvlate kvuli slabym textum - neplati treba o blind guardian) ale treba takovou Metallicu fakt můžu.

Jinak dnešní americký 'punk'? Nemyslim že je soukromej tryskáč zrovna známka punku ale budiš. To co dneska běží je plagiát už tak okatej až je to k pláči. Doporučuju poslechnout The Ramones atd. Poslední co podle mě stálo za to byli Offspring a to ještě tak do Americany...
Epiphone Les Paul Classic (Vintage Sunburst)
Oblíbenci: RHCP, Oasis, Foo Fighters, Nirvana, 65Daysofstatic, Rancid, Bad Religion, Billy Talent, The Cure, Vypsaná fiXa, Sto Zvířat...
MrDuck
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MrDuck »

KIWI píše:Blink 182 hrajou punkově (jednodušše), ale punk to moc není.
Punk nemusí bejt tak jednoduchej :P Bohužel,většinou je,ale Konflikt,kde hraje Palo Chodelka,nebo Punk Floid po příchodu 2. kytaristy za přehnaně jednoduchý nepovažuju...takový nightwish nebo in flames hrát je daleko jednodušší :P ...no,nedalo mi to,ale k tématu:
Ten americkej punk, kdysi sem měl rád třeba Sum41, ale když to tak poslouchám,tak mi to už přijde všechno stejný, za jedinou vyjímku považuju Rise Against :-) Nevim,jak moc se o nich řiká že sou pop,někdo v tom vidí emo(já teda ne,ty emaře nemůžu ani cejtit kuli tomu jejich zoufalýmu vzezření:P),ale muzika je to dost zajímavá a v rámci možností i rozmanitá :-) http://video.google.com/videoplay?docid ... &plindex=4
suloco píše:Poslední co podle mě stálo za to byli Offspring a to ještě tak do Americany...
Spíš eště před,to,nutno říct,byl moc pěknej nářez,s Americanou už to šlo z kopce,tak tak 1-2pecky slušný,jinak už to nemělo tu šťávu :-)
Yamaha RGX320 -> Hartke GT60 -> Celestion G12T-100
Obrázek
Obrázek
Obrázek
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Sum 41 se myslim nikdy neprofilovali jako punkvoá kapela..spíše punkrocková, ale Sum 41 na mě celkově působí tvrdčejí...

humus

Příspěvek od humus »

KIWI píše:Sum 41 se myslim nikdy neprofilovali jako punkvoá kapela..spíše punkrocková, ale Sum 41 na mě celkově působí tvrdčejí...
punk a punkrock ?????? rozdil????
dneska je ve vsech tech skatulkach bordel :D
ale driv se PUNK pouzivalo pro hnuti punkovy, punkrock pro hudbu punkovou...
Epiphone LP Std, Gibson pickups (neznámej typ)
Marshall Valvestate 8080
http://bandzone.cz/svindl
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“