aneb co z toho není nemoc:
dislektik
disgrafik
diskant
?Isachs píše:Tenhle syndrom amerických vysokoškolských kapel je podle mě něco jako EMO... je to prostě nahouby komerce... to chce pořádnej nářez... hahahaha
aneb co z toho není nemoc:
dislektik
disgrafik
diskant
reknu ti jak to bude vypadat...... muzika nebude, myslim muziku v pravem slova smyslu. bude jen pár nás mladych kterým bude přes 60 co budem hrat na opravdova kytary, a ne jen všelijake scatche a samply jak se to ted stava modou, a bude hůř, to mě věřtespidershit píše:myslim ze dneska je zbytecné se nekam skatulkovat. at si kazdy hraje co se mu libi. Me zajima hudba jako takova. A kdyz mam naladu na HC tak si ho pustim,kdyz neco jemnejsi tak treba lennona. Chjo tohle je blaznivej svet. Zajimalo by me jak to bude vypadat muzikou treba v roce 2060 ...
mozna mas asi pravdu. Dnes je to samy elektronicky pokrok a uz dnes mi pripada ze v muzice neni uz nic skoro noveho az na hudebni stalice... Punkrock se stal trochu trendem.A uz jen chybel emar na foru co shani kytaru do 2000 kc aby mohl oslnit holkyCaggan píše:reknu ti jak to bude vypadat...... muzika nebude, myslim muziku v pravem slova smyslu. bude jen pár nás mladych kterým bude přes 60 co budem hrat na opravdova kytary, a ne jen všelijake scatche a samply jak se to ted stava modou, a bude hůř, to mě věřtespidershit píše:myslim ze dneska je zbytecné se nekam skatulkovat. at si kazdy hraje co se mu libi. Me zajima hudba jako takova. A kdyz mam naladu na HC tak si ho pustim,kdyz neco jemnejsi tak treba lennona. Chjo tohle je blaznivej svet. Zajimalo by me jak to bude vypadat muzikou treba v roce 2060 ...
Já se o tomhle bavil s farářem, proč je jako "metal špatnej", páč jsem to nechápal. Von m ito vysvětlil, já jsem si ještě něco přečetl a musel sjem uznat že má pravdu..ale máš pravdu to už je jiná věc...Y06hurt píše:Doporucil bych se podivat na dokument: "Heavy Metal:Tvrdší než život" Sou tam celkem zajimavy postrehy proc neni metal popularizovanej proc ho nema rada ve vetsine prikladu cirkev(mimo P.O.D.,...) a tak kolem,ale to uz je jiny tema![]()
Punk nemusí bejt tak jednoduchejKIWI píše:Blink 182 hrajou punkově (jednodušše), ale punk to moc není.
Spíš eště před,to,nutno říct,byl moc pěknej nářez,s Americanou už to šlo z kopce,tak tak 1-2pecky slušný,jinak už to nemělo tu šťávusuloco píše:Poslední co podle mě stálo za to byli Offspring a to ještě tak do Americany...