Pomoc s identifikací a cenou

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Stimpiman
Bandzone: https://bandzone.cz/nouzovyrezim

Pomoc s identifikací a cenou

Příspěvek od Stimpiman »

ahoj,
mám na Vás takovou prosbu, připadla na mě nemilá povinnost zpeněžit kamarádovo vybavení. Potřebuju pomoct s identifikací a přibližnou cenou za jednotlivé položky. Možná jsem trochu mimo téma, ale následně to přehodím do bazaru.

jsou to 3 kytary, zesík s bednou a kombo

Ibanez ... koupená někdy na počátku devadesátých let ... typ a cenu neznám - potřebuji zjistit od někoho znalého

Dean Vendetta - cena?

Jolana Diamant ??? - cena?

Hlava + homemade bedna - Marshall, nevim jestli kopie nebo origo - cena?

Kombo AXL Rapture 150L - cena?

jo a tuto jsou fotky ... http://stimpisa.rajce.net/MARA

Předem děkuju za pomoc.
Sti
Jolana Diamant(NBE),Schecter Hellreiser C-1 FR Special, Fokus Strat KA, Jolana Diamant, Jolana Syrinx
Hocke 65W + Hocke 2*12"
... a děsně volšový ruce
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Re: Pomoc s identifikací a cenou

Příspěvek od Nero »

Ta Ibanezka (RG) by měla mít na hlavici nějaké výrobní číslo či tak něco, to by pro bližší identifikaci dost pomohlo. Ty RG se jinak určují dost blbě, všechny jsou stejné. :)

Jolka - no v tomhle stavu má cenu tak 2 piva, pokud bych ji měl prodat s čistým svědomím.

AXL - nový mohl stát kolem 8k, dnešní cena tak 3 - 4, ale nebude se to prodávat moc dobře.

Homemade bedna se ti bude prodávat hodně špatně, pokud v ní aspoň není nějaký rozumný repro, které by šlo zpěněžit.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Stimpiman

Příspěvek od Stimpiman »

Dík, číslo zjistim ... a ten "Marshall" ?
Jolana Diamant(NBE),Schecter Hellreiser C-1 FR Special, Fokus Strat KA, Jolana Diamant, Jolana Syrinx
Hocke 65W + Hocke 2*12"
... a děsně volšový ruce
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

To bývá kus od kusu podle stavu a toho, kdo to stavěl. Na bazaru ty ceny zpravidla nepřelezou pět tisíc. Rozdally tam jde najít kolem tří tisíc.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
Drobák

Příspěvek od Drobák »

Tu jolanu bych dal na ukro, třeba se najde nadšenec kterej jí dá z nostalgie dohromady...pěkný diamantky se prodávaj i kolem 4k...diamant je zrovna poměrně povedenej model..
jakub.kubaaa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jakub.kubaaa »

Tu Jolanu bych nedával jen tak za 2 piva, sám bych za ní dal minimálně dvě litrovky rumu a pokud by byla dobře hratelná tak klidně třílitr rumu. Přeci jen jsem měl v ruce mnoho dobrých kusů...
"Nezáleží na co hrajete ani přes co hrajete, ale jak hrajete" R. Hladík
Obrázek
Rocky_MK
Bandzone: www.bandzone.cz/danielandthemoravians
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rocky_MK »

Tu jolanu bych koupil za 100,- a poštu - a myslím to vážně.
EDIT : V případě, že bych dostal nějaké detailní fotky krku a jeho uložení, apod...pokud bys mi ji prodal, tak se domluvíme po SZ :)
Drobák

Příspěvek od Drobák »

A ty by jsi se fotil s kytarou, sháněl krabici, balill jí, nadepisoval balík, vyplňoval poštovní poukázku, podací lístek, táhl se s tim na poštu atd atd, pak čekal 14 dní na 100 kč?
To by mi za to nestálo...
Rocky_MK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rocky_MK »

tak to snad chce prodat, ne ? pořád lepší stovka, než to hodit do popeláku. Klidně připlatím, pokud bude za co.
Drobák

Příspěvek od Drobák »

však já neříkám, třeba si tu práci dá, ale myslim že i kdybych vyšel na ulici a dal jí nějakýmu kolemjdoucímu, tak jí za čento vezme, jestli si má koupit malbora a nebo si pověsit na zeď lespaula...
Já bych jí neprodával, to bych jí radši nechal...
nebo jí zrenovoval, problém je, že snímače maj jiný rozteče atd, takže kolem toho docela práce...
Rocky_MK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rocky_MK »

Bude, no. Toho bych se nebál. Když to poseru, tak na zeď ji můžu hodit vždycky a těch pár stovek mě mrzet nebude - a aspoň se naučím fušovat do kytary. Ale to teď ještě moc neplánuju, ještě ji nemám :)
Drobák

Příspěvek od Drobák »

Někdo jí tu kdysi myslim renovoval, ale to je tak 3 roky zpátky....
Rašple, pilníček, šmirgl a ty lochny na to trochu zvětšíš i doma...
Rocky_MK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rocky_MK »

Jo, to není problém... Stejně bych tam asi dal jen kobylkáč...
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

Diamantka si zaslouží zrenovovat do původní podoby - sice to byl nástroj podivný a LP připomínající jen tvarem, ale hranatý a na LP pokrokový HW, litý hliníkový přepínač snímačů a krásné oplechované snímače tomu rozhodně slušely. Bohužel každý, kdo má do zadku díru, se to snaží předělat na doslovnou kopii LP.
Stimpiman

Příspěvek od Stimpiman »

Sorry že píšu až teď ... S.n od Ibanezky budu mít teď o víkendu a Odkud jsi Rocky?
Hocke 65W + Hocke 2*12"
... a děsně volšový ruce
duri

Příspěvek od duri »

Diamantku jsem dával do hratelného stavu a né, že bych z ní chtěl udělat "echt" LP, ale snímače a ladící mechaniky byly potřeba nové. Kupovat dalších pět diamantek na ND se mi nechtělo, takže pouze tyto komponenty jsem měnil. A je to podle mě k lepšímu.
PRS Hollowbody II SE Piezo, EB Music Man JP6 Piezo, Fractal FM3.
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

Bummer píše:To bývá kus od kusu podle stavu a toho, kdo to stavěl. Na bazaru ty ceny zpravidla nepřelezou pět tisíc. Rozdally tam jde najít kolem tří tisíc.
no minimalne vzhledem se mi tahle hlava zda lip zpracovana jak vetsina rozdalu na bazaru.. pokud neni odflakla uvnitr, je trojka dost malo.
Rocky_MK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rocky_MK »

Stimpiman píše:Sorry že píšu až teď ... S.n od Ibanezky budu mít teď o víkendu a Odkud jsi Rocky?
To je právě to, jsem z Hodonína. Připouštím, asi by to pro tebe byl nevýhodný prodej.
Horča

Příspěvek od Horča »

Kdyby to Rockymu nevyšlo, stavím se jako druhý zájemce do řady, bydlím kousek od Pardubic(čiže s dopravou by snad nebyl problém) a mám známého, který diamantku shání. Za nějaký měsíc jedu k němu(poněvadž bydlí trochu dál) tak by nebyl problém, aby mi chvilku stála ve skříni, ten kufr je k ní?
Stimpiman

Příspěvek od Stimpiman »

jj to je dost z ruky ... bohužel ani nemůžu poreferovat o stavu tý diamantky, protože jsem ji neměl v ruce (fotky pořizoval kolega) :( proto bych radši aby si to kupující prohlídnul osobně.

Ta hlava nevim jestli je kopie nebo originál .. apropo, jak to poznám? Stářím bude podle mě asi podobně jakop ta ibanezka ... cca 20let
Hocke 65W + Hocke 2*12"
... a děsně volšový ruce
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“