Pomoc s identifikací a cenou
Pravidla fóra
Re: Pomoc s identifikací a cenou
Co za tu Ibanezku?
- Rocky_MK
- Bandzone: www.bandzone.cz/danielandthemoravians
- Kontaktovat uživatele:
Tak ono by mě to nevadilo, ale v tom případě bych nabídnul 100-300+pošta...Stimpiman píše:jj to je dost z ruky ... bohužel ani nemůžu poreferovat o stavu tý diamantky, protože jsem ji neměl v ruce (fotky pořizoval kolega)proto bych radši aby si to kupující prohlídnul osobně.
- Stimpiman
- Bandzone: https://bandzone.cz/nouzovyrezim
Ok, mám vaše nabídky a jakmile se na diamanta dostane ozvu se.
Mám to s.n. Ibanezky, takže pokud někdo budete schopen říct o co jde a co za ní chtít, budu vděčný.
s.n.: F308965
***** sorry zapomněl jsem se nejdřív zeptat přítele goooogla:
Guitar Info
Your guitar was made at the
Fuji-gen Plant, Japan
1993
Production Number: 8965
*** edit2
pokud se nemýlím je to RG470 myslim
Mám to s.n. Ibanezky, takže pokud někdo budete schopen říct o co jde a co za ní chtít, budu vděčný.
s.n.: F308965
***** sorry zapomněl jsem se nejdřív zeptat přítele goooogla:
Guitar Info
Your guitar was made at the
Fuji-gen Plant, Japan
1993
Production Number: 8965
*** edit2
pokud se nemýlím je to RG470 myslim
Jolana Diamant(NBE),Schecter Hellreiser C-1 FR Special, Fokus Strat KA, Jolana Diamant, Jolana Syrinx
Hocke 65W + Hocke 2*12"
... a děsně volšový ruce
Hocke 65W + Hocke 2*12"
... a děsně volšový ruce
- Rocky_MK
- Kontaktovat uživatele:
Tak až něco budeš vědět ohledně Diamantky, tak prosím SZ 
- Stimpiman
Zdar,
omlouvám se, nebyl čas ... věci jsou na bazaru, takže pokud máte zájem... SZ jsem neposílal, protože přeci jenom uteklo něco času ... pokud se k tomuto dostane nějaký admin, možná by bylo dobrý tohle téma přesunout do jinýho chlívku.
Dík moc
Sti
omlouvám se, nebyl čas ... věci jsou na bazaru, takže pokud máte zájem... SZ jsem neposílal, protože přeci jenom uteklo něco času ... pokud se k tomuto dostane nějaký admin, možná by bylo dobrý tohle téma přesunout do jinýho chlívku.
Dík moc
Sti
Jolana Diamant(NBE),Schecter Hellreiser C-1 FR Special, Fokus Strat KA, Jolana Diamant, Jolana Syrinx
Hocke 65W + Hocke 2*12"
... a děsně volšový ruce
Hocke 65W + Hocke 2*12"
... a děsně volšový ruce
- mirostrat
- Bandzone: https://bandzone.cz/lustifon
- Kontaktovat uživatele:
od-woro 90-1 litý hliníkový přepínač snímačů ? , to neviem kde si zobral,bol železný ten prepinač aspon na mojej určite
ked to bol vtip tak sry a strkat prachy do diamantky ? všetko na taj gitare je šuviks, ked tak boli modely s priesvitným lakom tie mali aj krajsie drevo taká sa ešte oplatí zreparovat,inač nechapem ako taká gitara može mat pre niekoho cenu okrem tych pre ktorych ma nejaku citovu hodnotu,daj ju nejakemu mlademu co je uplne bez prachou a chce hrat,život ti to vráti urobíš dobrý skutok 
Lidi jsou jako zlá macecha, vyžmýkají tě, jako citrón a pak odkopnou, jako chcíplou krysu.
Red Dwarf : Nejlépe to měli vymyslené Eskimáci. Vystrčili staříky z Iglu a proto také neměli výraz pro Starobinec.
Se starobou přichází i moudrost, někdy ale přijde staroba sama.
Red Dwarf : Nejlépe to měli vymyslené Eskimáci. Vystrčili staříky z Iglu a proto také neměli výraz pro Starobinec.
- Stimpiman
... diamant je prodanej... jinak jednu v originále mám a je to podle mě dobrej nástroj
Hocke 65W + Hocke 2*12"
... a děsně volšový ruce
Hocke 65W + Hocke 2*12"
... a děsně volšový ruce
- Rocky_MK
- Kontaktovat uživatele:
Za kolik ho dotyčný koupil ? 
- Stimpiman
1000Kč
Hocke 65W + Hocke 2*12"
... a děsně volšový ruce
Hocke 65W + Hocke 2*12"
... a děsně volšový ruce
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Nějakej Worrův předek pracoval v hliníkárně a v severních čechách osazoval vykuchaný Diamantky hliníkovým hardwarem..to neviem kde si zobral,bol železný ten prepinač aspon na mojej určite
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
-
woro90-1
Ne, jen jsem se spletl. U nás v rodině se to občas stává, vím že je to nepochopitelné a hluboce se za to stydím. Nějak jsem si spletl to železo na diamantce a velmi podobnou hliníkovou kličku, kterou znám odjinud, diamantku s původním přepínačem jsem měl v ruce naposledy snad před půldruhým rokem. Příliš mnoho lidí se snaží z toho udělat přesnou kopii LP.
- mirostrat
- Bandzone: https://bandzone.cz/lustifon
- Kontaktovat uživatele:
ja som mal prvu diamantku v nejakom 1980, nepametám si presne a ani neviem kedy ich začali vyrábat,no jasne že som si ju začal prerábat a ked som stiahol lak tak som kukal jak puk, normálne asi 25 x 7 cm a do hlbky asi 2-3 cm kory zo stromu bolo v tom dreve,drevo nejaká borovica a normálne to nebolo vysušené,ked som to brusil tak to ani nešlo lebo to drevo bolo vlhké,bukový krk, no dovidenia ,na produkty jolany som uplne zanevrel, katastrofa,pražce som mal vyklepané za tri švrte roka, stála 3150 slovenských ,alebo tak nejako,niečo nad 3000,

Lidi jsou jako zlá macecha, vyžmýkají tě, jako citrón a pak odkopnou, jako chcíplou krysu.