Ibanezka RG 470
Pravidla fóra
-
Jaromír Berka
Ibanezka RG 470
Zdravím
Nevíte někdo jestli se dá u nás sehnat RG 470 v jiné barvě než v té fialové? Kdyžtak mě dejte nějaký adresy na shopy kde by ji mohli mít.
Díky
Nevíte někdo jestli se dá u nás sehnat RG 470 v jiné barvě než v té fialové? Kdyžtak mě dejte nějaký adresy na shopy kde by ji mohli mít.
Díky
Si ji pak prebarvi,je to taky alternativa... 
Strat QTX SlipKnoT+Misfits Y06hurt signature model
Jackson Kelly
1 kliknutí nikdy nikoho nezabilo
Yô6hµ®±
Jackson Kelly
1 kliknutí nikdy nikoho nezabilo
Yô6hµ®±
Re: Ibanezka RG 470
Co si myslíte o této kytaře? Mám ted šanci ji koupit za hodně dobrou cenu.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Kolik je hodně dobrá cena? V jakém stavu ten konkrétní kus je?
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Cena je 4000Kč, rok výroby 99, stav je zdá se dobrý. Zajímá mě, jestli má cenu si ji vůbec jezdit odzkoušet.
- Nero
- Rádce
Pokud na fotkách vypadá v pořádku, tak bych jel. Za 4000 by to byla paráda.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- DL
- Kontaktovat uživatele:
A když tak ji za 5000 prodá a pořád to bude pro dalšího kupujícího parádaNero píše:Za 4000 by to byla paráda.
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
- Nero
- Rádce
Přesně tak.
PetrPeter 1975 - 2008
Tak to asi mas na mysli starsi verzi 470, je to predchudce 370, u obou kytar jsou parametry skoro totozne. Nejvetsi problem bych tedy videl v tremolu, lo-trs II neni zadny zazrak, ale da se zamozrejme zablokovat.speed8 píše:Cena je 4000Kč, rok výroby 99, stav je zdá se dobrý. Zajímá mě, jestli má cenu si ji vůbec jezdit odzkoušet.
Jen tak mimochodem, svoji 470 jsem koupil za 4500 Kc. Vzhledem ke spatnemu stavu tremola (pan byl nejspis dobytek, cele tremolo zprznil tak, ze nic jineho nez zablokovani nezbyvalo) a vizualnim vadam byla cena primerena...
No uvidíme, tremolo by se dalo když tak dokoupit. Ale zase by mě mrzelo, že ta kytara není stoprocentní.
Jak píšu, vyzkouším a uvidím.
Jak píšu, vyzkouším a uvidím.
- DL
- Kontaktovat uživatele:
Overkill investice vzhledem k ceně kytary.speed8 píše:No uvidíme, tremolo by se dalo když tak dokoupit.
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
- Nero
- Rádce
Navíc nepotřebná - to je praktičtější to natvrdo bloknout, pokud by člověku natolik vadilo.
PetrPeter 1975 - 2008
No mě by to docela dost vadilo, sháním právě kytaru s Floydem.
lo-trs II se da nahradit Floyd Roysem, aniz by se museli delat na kytare nejake modifikace.speed8 píše:No uvidíme, tremolo by se dalo když tak dokoupit.
nejake info je zde
Jaký je rozdíl mezi TRSem a Lo-Pro Edge?
The Lo TRS-II is a cheap version of the Edge Lo-Pro. It has less mass, inferior posts/anchors and has a much stiffer feel than the Edge systems. It feels more like the Original Floyd Rose tremolos, but cheaper. The Lo-TRS II is on the Korean made JEM555 only. Caution, as you cannot directly retrofit an Edge/Lo-Pro into a 555 without body routing for the different sized tremolo
Takže je to vlastně levná verze licencované kopie Lo-Pro. Tak toho se trochu hodně bojím, protože na tremolu Lo-Pro mi praskly dva kameny.