Mejla Hlavsa Muchomůrky bílé(houby) taby

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
knedlousek
Kontaktovat uživatele:

Mejla Hlavsa Muchomůrky bílé(houby) taby

Příspěvek od knedlousek »

Zdravím všecky,
doufám že tím neporušuju pravidla. Chci se zeptat zkušenějších na taby týhle písničky. Miluju jí a s klukama jí dost často hrajeme. JE tu někod kdo hraje taky tyhle písničky? Rád bych s někým takovým o tom pokecal. Doufám, že to je správně zařazenej dotaz.
AXL-Badwtaer(vlastní modifikace)-->Peavey Rage Transtube 258 nebo 60W tranďák
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Mejla Hlavsa Muchomůrky bílé(houby) taby

Příspěvek od rotten77 »

Na tohle fakt sháníš taby? To odposloucháš za 5 minut, ale jinak akordy jsou tady: http://www.supermusic.sk/skupina.php?idpiesne=4412&sid= :-)
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

Obecně na českou hudbu se taby shánějí těžko. Hrával jsem to s jednou kapelou, ale jen druhou kytaru, takže naprostá improvizace...
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

já jen přidám, že dobrý výběr muziky! :wink:
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
knedlousek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od knedlousek »

rotten77 píše:Na tohle fakt sháníš taby? To odposloucháš za 5 minut, ale jinak akordy jsou tady: http://www.supermusic.sk/skupina.php?idpiesne=4412&sid= :-)
No tak akordy si najít umím, tu písničku už hrajem docela dlouho. Mám z části odkoukaný a odposlouchaný solo. Šlo mi spíš o to, jeslti tu neni někdo kdo tu písničku má rád a hraje stejně jako já a neumí to solo v nějaký ucelenější podobě. Vím že v origo je na ságo. Jo a eště mě taky zajímal nějakej přechod C->F kterej by se tam hodil.
bubucci píše:Obecně na českou hudbu se taby shánějí těžko. Hrával jsem to s jednou kapelou, ale jen druhou kytaru, takže naprostá improvizace...
Znám to, na českou se dá. Ale jak neni víc známá kapela tak je to horší o to víc mě ale potěší když pak něco umím a mužu říct, že na netu to nebylo.
pupack píše:já jen přidám, že dobrý výběr muziky! :wink:
Díky. Mám to rád a poslouchám od malička.
AXL-Badwtaer(vlastní modifikace)-->Peavey Rage Transtube 258 nebo 60W tranďák
Stepanek
Nový uživatel

Příspěvek od Stepanek »

knedlousek píše: 30.10.2011 22:02
rotten77 píše:Na tohle fakt sháníš taby? To odposloucháš za 5 minut, ale jinak akordy jsou tady: http://www.supermusic.sk/skupina.php?idpiesne=4412&sid= :-)
No tak akordy si najít umím, tu písničku už hrajem docela dlouho. Mám z části odkoukaný a odposlouchaný solo. Šlo mi spíš o to, jeslti tu neni někdo kdo tu písničku má rád a hraje stejně jako já a neumí to solo v nějaký ucelenější podobě. Vím že v origo je na ságo. Jo a eště mě taky zajímal nějakej přechod C->F kterej by se tam hodil.
bubucci píše:Obecně na českou hudbu se taby shánějí těžko. Hrával jsem to s jednou kapelou, ale jen druhou kytaru, takže naprostá improvizace...
Znám to, na českou se dá. Ale jak neni víc známá kapela tak je to horší o to víc mě ale potěší když pak něco umím a mužu říct, že na netu to nebylo.
pupack píše:já jen přidám, že dobrý výběr muziky! :wink:
Díky. Mám to rád a poslouchám od malička.
Zdravím, máte ty taby nekde přepsnané?
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“