Potřeboval bych radu ohledně koupě kytárky. Jsem začátečník - el. kytaru jsem držel v ruce jenom párkrát, takže nemůžu posoudit jestli je kytara dobrá nebo špatná
Chtěl bych typ strat., ale nevím jakou si koupit. Z nových se mi nejvíc líbí tyhle - rozpočet mám tak max 3.500-3.700 tis.
Nejlepší by byla ale nějaká z bazáče. Nevím ale, jak bych měl poznat dobrej kus. Mám fakt zájem začít hrát - plánuju i třeba nějakýho učitele - takže za každou radu budu rád
Kdo by byl natolik hodnej a chtel mi poradit neco primo pres ICQ - 209472887
Díky moc
z těhle bych bral asi spíše squier, ale zkus mezi staggy najít dobrý kus a máš to nastejno. jinak ještě mrkni na fokus a taky se mi líbil strat od Cortu, co jsem měl v ruce, ale u něj nevím cenu
takovej ten hutnější , těžší , tvrdší na rock dobrej.... a jestli chceš strata , tak vybírej alespoň s jedním hb u kobylky , třeba toho fokuse jak sem posílal link nahoře. ale spíš bych bral tu jetou epiphone.Ale fokuska taky bude dobrá
Cincilak píše:RedBull: No...u važuju...ale LP... nevím, jestli je to pro začátečníka dobrý...a jakej má ten typ zvuk? Co se s ním hraje?
No tvar je jedno jakej máš do začátku musí ti padnout - i když vlastně nemusí páč na všchno se dá zvyknout - má dva HB takže s tim zahraješ rock/metal jazz,blues nevim mě zvukově HB vyhovujou - jinak je z překližky přiznávám ale nevim na zvuku to necejtim
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]