Zdravím,chci koupit Soundcraft epm6,ale podle obrázků nemohu najít return zdířky.Mam hall Alesis midiverb a normálně vezmu signál z mixu Aus send,přivedu do midiverbu a zněho zpět do mixu 2xreturn.Jak se v tomto případě dá zapojit na Soundcraft,abych mohl ovládat hall pomocí Aus potenciometrů na každé šavli.Díky za pomoc MirekJens Ludwig píše:pokud chceš slušnej malej pultík, tak SoundCraft EPM6 - je sice 3x dražší, ale má 30x lepší zvuk![]()
a myslim, že když ne hned, tak časem ho určitě oceníš;
Zpev do zkusebny i jinam kolem 27tisic
Pravidla fóra
-
miramusikant
Re:
Re: Zpev do zkusebny i jinam kolem 27tisic
kamkoliv jinam. treba na STEREO 1.
-
miramusikant
Díky za reakci,ale Bohužel to nepůjde,protože všechny vstupy budou obsazeny.Paris píše:kamkoliv jinam. treba na STEREO 1.
pak si asi musis vybrat jiny mix.
-
miramusikant
Hm,takže oni vyrobí mix, na který nelze připojit externí hall
A to jsem si myslel,že Soundcraft je solidni firma
no ... proste je ten mix navrzeny k trochu jinemu pouziti.
(a jak nelze? vzdyt jsou tam dva stereo vstupy.)
(a jak nelze? vzdyt jsou tam dva stereo vstupy.)
-
miramusikant
Stereo vstupy jsou na připojení např. sound modulu,kytar.procesor atd,ale ne jako return pro externí hall.Takhle to nefunguje.Přesto díky za názor.Budu muset kontaktovat výrobce.Zatím jsem nedostal uspokojivou odpověď i od prodejců.
co tim myslis "Takhle to nefunguje"? Prelep si "STEREO 2" stitkem "AUX RETURN", stahni AUXy na nulu, a bude to v poradku fungovat. Trochu je mi zahadou, o co ti vlastne jde. A ze "proste je ten mix navrzeny k trochu jinemu pouziti" uz jsem taky psal... AUXy tam vubec nemusi byt k tomu, aby vedly signal do externiho procesoru, ale treba do odposlechu pro muzikanty ... vyrobce to proste navrhl tak, a misto returnu pouzil volny prostor na dalsi plnohodnotny stereo vstup.
(edit: jeste tam jista moznost nestandardniho reseni je, ale prijde mi zbytecne vubec o tom mluvit, kdyz je 10x lepsim resenim vybrat jiny mix...)
(edit: jeste tam jista moznost nestandardniho reseni je, ale prijde mi zbytecne vubec o tom mluvit, kdyz je 10x lepsim resenim vybrat jiny mix...)
-
miramusikant
Svatá pravda,raději sáhnu hlouběji do kapsy,a to konkrétně Soundcraft EFX 8,ten již returny má.Mě ten mix vyhovoval počtem kanálů,rozměry,váhou a cenou.Původně jsem chtěl oslovit nějakého majitele,který má nějaké zkušenosti.Tímto je pro mě věc uzavřena.Zdar Mirek